Varainhoitaja Miia Antin

Miia Antin

varainhoitaja

Olen Miia Antin ja toimin asiakasvastuullisena varainhoitajana Säästöpankkien Varainhoidossa. Tässä tehtävässä olen ollut vuodesta 2012. Sijoitusalalla olen ollut jo yhteensä kahdenkymmenen vuoden ajan. 

Asiakkainani on pääosin yhteisö- ja yritysasiakkaita. Tehtävänäni on varmistaa, että asiakkaat saavat varainhoidossaan niitä elementtejä, jotka heille ovat tärkeitä. Tuoton lisäksi näitä ovat hyvä riskienhallinta, kattava raportointi ja tuottojen kirjanpidolliset vaikutukset. Varainhoito on laaja kokonaisuus, jossa aito ja syvällinen keskustelu asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeätä. Sillä varmistetaan yhteiset tavoitteet ja toimenpiteet. Toimin tiiviissä yhteistyössä salkunhoidon kanssa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suurimmalle osalle asiakkaistani talouden ja korkomarkkinoiden liikkeet ovat tärkeämpiä kuin hetkellinen osakemarkkinan heilunta.

Uskon, että sijoittamisella voi myös vaikuttaa ja tehdä hyvää. Vastuulliset valinnat sijoituskohteissa, niin kuin koko sijoitusprosessissa, ovat minulle ja asiakkailleni tärkeitä.

Haluan tehdä varainhoidon asiakaspalvelua ammattitaidolla ja aidoilla kohtaamisilla. 

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheen ja laajan ystäväpiirin kanssa mieluiten liikkuen sesongin lajien mukaan. Talvella hiihtäen ja lasketellen, kesällä veneillen ja golfia pelaten.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… varautua tulevaan. Usein sille löytyy käyttöä jo hyvin nopeasti lasten harrastuksiin tai matkailuun. Sijoittamisessa suosin osakerahastoja pitkällä sijoitusajalla.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… tehdä vielä pitkän ja aktiivisen työuran. Nautin työstäni asiakkaiden parissa ja alati kehittyvässä sijoitusmarkkinassa. Ihmisten kohtaamiset ovat suuri ilo ja voimavara arkielämässä.

 
Toimipiste

Sp-Rahastoyhtiö

Palvelukielet

Suomi

Englanti