Varainhoitaja, varainhoitotiimin vetäjä Nickis Numelin

Nickis Numelin

varainhoitaja, varainhoitotiimin vetäjä

Elämänpituisia asiakassuhteita ja asiakkaan näköisiä ratkaisuita

Nimi on Nickis Numelin, ja toimin varainhoitajana sekä tiiminvetäjänä Säästöpankkien varainhoidossa. Autan pääasiassa yhteisö- ja yritysasiakkaita saamaan parhaan mahdollisen ratkaisun eri tyyppisten varojen sijoittamisessa. Palvelen myös tarvittaessa yksityishenkilöitä. Asiakastyön lisäksi saan johtaa huippu tiimiä, joka koostuu 5 kokeneesta varainhoitajasta. 

Koulutukseltani olen KTM ja olen aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta. Työurani aikana olen ollut asiakkaiden tukena mm. teknologiakuplan nousussa ja sen puhkeamisessa sekä talouden uudessa nousussa ja sen romahduksen finanssikriisissä. Uskon että kokemukseni auttavat asiakkaitani kohtamaan sekä hyvät että haastavat ajat. 

Pähkinänkuoressa työni on auttaa asiakkaita löytämään juuri ne sopivimmat ratkaisut ja auttaa heitä tekemään päätöksiä, jotka toimivat eri taloustilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrin myös aktiivisesti tapaamaan uusia ihmisiä ja kertomaan, miten tässä taloustilanteessa olisi järkevää sijoittaa. 

Palkitsevinta työssäni on onnistuneet sijoitusratkaisut, jotka täyttävät asiakkaan tavoitteet. Oma kokemukseni on, että yksinkertaisuus on valttia. Isaac Newtonin sanoin:  “Truth is ever to be found in simplicity, and not in the multiplicity and confusion of things.” 

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… viettää aikaa perheen ja harrastusteni parissa. Fyysistä kuntoa pidän yllä Crossfitillä, lenkkeilyllä ja purjelautailulla. Henkinen hyvinvointini pysyy kunnossa pienpanimo harrastuksen avulla, jossa keskityn Kombuchan muinaisiin saloihin.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sijoittaa sen harkitusti. Sijoitan sekä osakemarkkinoille että kiinteistöihin. Haluan myös panostaa henkiseen kasvuun, joten sijoitan myös laadukkaisiin harrastevälineisiin.  

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… auttaa monia asiakkaita tekemään hyviä ratkaisuja, jotka kestävät yli ajan.

 
Toimipiste

Sp-Rahastoyhtiö

Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Englanti