DW/BI-asiantuntija, Helsinki

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämistä uudelle tasolle?

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämistä uudelle tasolle? 

DW/BI-asiantuntija on tärkeä osa Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimiä. Tiimin tavoitteina ovat viedä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntäminen uudelle tasolle ja kokonaisvastuu Data ja analytiikka -alueen kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden ja prioriteettien pohjalta.

Tahdomme sinut kehittämään ja vastaamaan Säästöpankkiryhmän tietovaraston palvelutuotannosta ja pienkehityksestä. DW/BI-asiantuntijan rooli on monipuolinen: tunnet DW:n sisällön kuin omat taskusi, jotta voit vastata käyttäjätuesta, ohjeistuksista, käyttöoikeuksista, tiedottamisesta ja kouluttamisesta. Toimit myös erittäin tiiviissä yhteistyössä liiketoimintamme ja kumppaneidemme kanssa.  

Palvelulaadun seuranta ja varmistaminen, poikkeamiin puuttuminen, häiriötilanteiden johtaminen, palvelun jatkuvuuden varmistaminen, sekä kumppanien ohjaaminen ovat sinulle luontaista. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot ja sinulla on kyky kommunikoida ja tuottaa sisältöä suomeksi ja englanniksi. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Tahdomme, että kehityt myös ETL-ammattilaiseksi, joka kehittää uutta ja modernia tietovarastoamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeitamme. 

Tehtävässä menestyminen ei edellytä kokemusta koko tietovaraston palvelutuotannosta, mutta se toki helpottaa arkea. Pärjäät tehtävässä myös, jos sinulla on kokemusta yllä mainituista kokonaisuuksista sekä uteliaisuutta ja palo oppia uutta. 

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva tiimi. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö, modernit työskentelytilat, ainutlaatuinen henkilöstö sekä sinua kannustava työyhteisö. Vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa. 

Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 6.1.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo heti hakuajan alusta lähtien ja tulemme täyttämään toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jyri Mustonen jyri.mustonen@saastopankki.fi, tai numerosta +358 50 563 8919. Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana  

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.