Back Office -ammattilainen, Helsinki

Tahdomme Säästöpankkiryhmään Back Office -ammattilaisen vastaamaan joko kotimaisen ja ulkomaisen arvopaperikaupan selvityksestä tai tilinhoitajatoimintaan liittyvistä monipuolisista tehtävistä.  

Tahdomme Back Office -ammattilaisen arvopaperit-tiimiin huolehtimaan mm. Säästöpankkien asiakkaiden koti- ja ulkomaisten arvopaperikauppojen selvityksestä ja -säilytyksestä, yhtiötapahtumien ja tuotonmaksujen prosessoinnista, arvopaperikauppoihin liittyvästä osakirjanpidosta ja raportoinnista sekä liikkeeseenlaskijan asiamies -palveluista. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kasvaa ja kehittyä Back Office -asiantuntijaksi osaavassa ja innostuneessa tiimissä. Tiimissä työskennellään laaja-alaisesti yhteisten tavoitteiden eteen, mutta kuitenkin niin, että jokaisella on oma päävastuualueensa. Sinä tulet vastaamaan oman kiinnostuksesi mukaan joko kotimaisen ja ulkomaisen arvopaperikaupan selvityksestä tai tilinhoitajatoimintaan liittyvistä monipuolisista tehtävistä.   

Odotamme sinulta kiinnostusta arvopaperimarkkinoista ja haluat kehittää aktiivisesti osaamistasi tällä saralla. Työskentelytyylisi on huolellinen ja tarkka, ja siedät hyvin rutiineja sekä aikatauluihin sidottuja työtehtäviä. Ennen muuta tahdomme, että olet innostuva, innostava ja suhtaudut työhön avoimen positiivisella mielellä. Innostut työnkuvasta, joka ei ole liian tiukkaan muottiin rajattu ja jossa tehtäväsi eivät aina tule valmiiksi annettuina. Omaat niin hyvän paineensietokyvyn kuin kyvyn jakaa omaa osaamistasi innostavasti koko työyhteisön hyväksi.  

Tehtävässä menestyminen
edellyttää kokemuksesi lisäksi soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi) sekä luontevia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi odotamme sinulta kykyä työskennellä englannin ja / tai ruotsin kielellä. Sinulla voi olla jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai vaihtoehtoisesti voit olla vastavalmistunut, sillä tehtävä määräytyy osaamisesi mukaan.  

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä. Rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa. 

Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtaisen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme.  

Hae meille 4.8. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viikon 33 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Back Office -päällikkö Lilian Bergström ti 9.7. klo 10 – 11 ja 15.7. klo 10 - 11. puh. 050 518 8132.  
 
Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.