Data-alueen arkkitehti / kehittäjä

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämisen seuraavalle tasolle?

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämisen seuraavalle tasolle? Data-alueen koodaavalla arkkitehdillä on uusi ja merkittävä rooli kasvavassa Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimissä. Tiimin tehtävänä on kehittää ja edistää datan sekä analytiikan hyödyntämistä Säästöpankkiryhmässä liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Tulet kuulumaan myös Säästöpankin virtuaaliseen arkkitehtitiimiin, jossa pääset kehittämään meidän kokonaisarkkitehtuuriamme.

Tahdomme, että vastaat data-alueen arkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä. Päätehtäväsi on toimia pankin uusien järjestelmähankkeiden (CRM, lainaaminen yms) data-alueen arkkitehtinä huolehtien, että toteutettavat dataratkaisut ovat skaalautuvia ja joustavia. Vastaat ja ohjaat myös tietovarastoinnin ETL-kehittämisestä, sekä toimit itsekin jossain määrin kehitystyössä.

Odotamme sinulta pitkää kokemusta tietovarastojen suunnittelusta ja toteutuksesta, ETL-kehittämisestä ja sen ohjauksesta, sekä arkkitehtuurin kuvausmenetelmien hallintaa. Ymmärrys integraatioista ja analytiikan alueesta ovat hyödyksi tehtävässä. Toimimme pilviympäristössä, joten Snowflake, AWS ja Azure -osaamisesta on hyötyä. Data-tekemiseen soveltuva koulutus ja vuosien kokemus luo sinulle hyvän pohjan tähän rooliin.

Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot, ja pystyt kommunikoimaan vakuuttavasti ja tuomaan uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Tuotat sisältöä suomeksi ja englanniksi. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa ja innostunutta tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset: hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtii henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, vaikkakin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Hae meille täyttämällä hakulomake 27.3.2023 mennessä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa data- ja analytiikkajohtaja Jyri Mustonen, puh. +358 50 563 8919.