Data-alueen kehittämispäällikkö

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämisen seuraavalle tasolle?

Tahdomme data-alueen kehittämispäällikön Säästöpankkikeskukseen

Data-alueen kehittämispäälliköllä on merkittävä rooli kasvavassa Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimissä. Tiimin tehtävänä on kehittää ja edistää datan sekä analytiikan hyödyntämistä Säästöpankkiryhmässä liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Tahdomme sinun ottavan vastuun Säästöpankkiryhmän tietovaraston kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti, kehittämään organisaation datan hyödyntämiskyvykkyyttä, johtamaan tietovarastointi-projekteja, sekä ohjaamaan kumppaneitamme.

Päätehtäväsi on toimia pankin uusien järjestelmähankkeiden (CRM, lainaaminen yms.) data-alueen kehittämispäällikkönä / tuoteomistajana huolehtien, että toteutettavat ratkaisut hyödyntävät dataa parhaalla mahdollisella tavalla ja että projektien data-alueen tekeminen etenee suunnitellusti.

Odotamme, että sinulla on vankka kokemus tietovarastojen kehittämisestä, liiketoiminnan datatarpeiden määrittelemisestä, sekä taito johtaa tietovarastointiin ja datan hyödyntämiseen liittyviä projekteja. Huolehdit liiketoiminnan eri osa-alueilta tulevien kehitystarpeiden priorisoinnista ja ajantasaisuudesta yhdessä liiketoiminnan yhteyshenkilöiden kanssa, sekä raportoit tilanteesta. Osaamistasi ja ammattitaistoasi hyödytäen tuot uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen.

Data-tekemiseen soveltuva koulutus ja vuosien kokemus luo sinulle hyvän pohjan tähän tehtävärooliin. Toimimme pilviympäristössä, joten Snowflake, AWS ja Azure -osaamisesta on hyötyä. Myös tietomallinnuskokemustasi pääset hyödyntämään tehtävässä. Tehtävässä tulet toimimaan läheisesti liiketoiminnan kanssa, joten vakuuttavat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeelliset. Sinulla on kyky kommunikoida ja tuottaa sisältöä suomeksi ja englanniksi.

Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Arvostamme myös avointa tiedon jakamista, joten toivomme sinunkin olevan sopivan sosiaalinen, positiivinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa ja innostunutta tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset: hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtii henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, vaikkakin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Hae meille täyttämällä hakulomake 30.3.2023 mennessä. Lisätietoja antaa data- ja analytiikkajohtaja Jyri Mustonen, puh. +358 50 563 8919.