Käyttöönottopäällikkö, Helsinki

Tahdomme ammattilaisen, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.  

Tahdomme henkilön, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Työskentelet osana ICT organisaatiota ja tehtäviisi kuuluu luoda, kehittää ja ylläpitää ryhmässä ITIL viitekehykseen perustuvaa muutos- ja käyttöönottojen hallintaa. Käyttöönottopäällikkönä vastaat ryhmän jatkuvan palvelun muutoshallinnasta, käyttöönotoista ja koordinoit niitä kolmansien osapuolien kanssa. Toimit myös läheisessä yhteistyössä PMO:n kanssa ja tulet vastaamaan kaikista jatkuvaan palveluun liittyvistä tehtävistä ja tuotantoon otoista.

Tahdomme, että sinulla on useamman vuoden aikaisempaa kokemusta muutoshallinnan tehtävistä ja näyttöjä käyttöönottojen johtamisesta kriittisessä monitoimittaja ympäristössä. Omaat myös vahvan osaamisen SIAM ja ITIL viitekehyksistä. Kokemus ja ymmärrys ketterän kehittämisen malleista ja niiden soveltamisesta käyttöönottoihin sekä ServiceNow:sta on eduksi. Olet erinomainen neuvottelija, jolla on hyvät viestintä ja esiintymistaidot sekä yhteistyötaidot. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus ja uskot jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen ja päivität omaa ammatillista osaamistasi jatkuvasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vakituisen tehtävän, jonka sisältöön pääset vahvasti vaikuttamaan, koska rooli on organisaatiossamme uusi. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Tiimimme etsii joukkuepelaajaa suurella sydämellä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Vallilassa Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Matti Ärväs p. 040 5515 411. Torstaina 5.12. klo 9 - 10 ja maanantaina 9.12. klo 15 - 16.

Tahdotko? Jos vastaus on tahdon, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 10.12.2019 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana.