Kesätyöntekijöitä 2023

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset palvelemaan asiakkaitamme suurella sydämellä ja ilahduttamaan myös henkilökuntamme kesää.

Tahdotko kesältäsi enemmän?

Säästöpankkikeskus hakee eri toimipisteisiinsä useita finanssialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita kesätyöntekijöitä.

Meillä tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja pääset ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää. Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ihmisläheisesti, joustavasti ja hyväntuulisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisia eri tehtäviä pankkialan ytimessä eri sijainneissa:

 • Asiakaspalveluun Iisalmeen ja Lietoon/Turkuun (useita henkilöitä)
 • Päivittäisasioinnin tukeen pankin konttoriin Tikkurilaan, Vantaalle
 • Markkinoinnin tehtäviin, asuinalueena Pirkanmaa, Varsinais-Suomi tai Uusimaa. Työtä tehdään hybridityönä ja toimitilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa.
 • AML taustatehtäviin Liedossa, Ulvilassa tai Helsingissä (useita henkilöitä)
 • Maksamisen taustapalveluihin Somerolle tai Helsinkiin
 • Muihin tuki- ja projektitehtäviin Ulvilaan tai Iisalmeen

Meillä pääset mm. kehittämään asiakaspalvelutaitojasi, selvittämään asiakkaiden kiperiäkin kysymyksiä ja toimimaan tarkkuutta vaativissa koko Säästöpankkiryhmän kannalta tärkeissä taustatehtävissä. Saat asiantuntijoidemme täyden tuen, hyvän perehdytyksen tehtäviin ja pääset mukaan kehittyvän pankkiryhmän toimintaan. Olemme vastuullinen Kesäduuni -kumppani ja noudatamme reilun kesätyön periaatteita – tutustu lisää!

Kaikissa tehtävissä menestyäksesi odotamme sinulta

 • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
 • aktiivista työskentelyotetta ja tarkkuutta
 • tiimityöskentelytaitoa
 • eduksi luetaan ruotsin kielen taito

Lisäksi asiakaspalvelun tehtävissä tarvitset erityisesti asiakaspalveluasennetta sekä ratkaisukyvykkyyttä. Palvelemme asiakkaitamme ammattimaisesti puhelimessa ja digitaalisissa kanavissa. Odotamme sinulta myös valmiutta työskennellä iltaisin ja joskus myös lauantaisin. Vi behöver till vårt team i Lundo/Åbo även dig, som kan tala svenska på modersmålsnivå samt flytande finska!

Päivittäisasioinnin tuessa Tikkurilassa palvelemme asiakkaitamme kasvotusten pankin konttorissa.

Markkinoinnin tehtävissä odotamme sinulta visuaalista silmää, viestinnän taitoa sekä kehittävää otetta.

Innostuitko? Älä epäröi, vaan hae meille täyttämällä hakemus 5.2.2023 mennessä.

Muista kertoa mistä meidän auki olevista kesätyötehtävistä olet kiinnostunut hakulomakkeen kohdassa ”Minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut” sekä missä toimipisteessä tai alueella voit työskennellä kohdassa ”Ensisijainen toimipiste, jossa haluat työskennellä”.

Myös työssä jatkaminen kesän jälkeen voi olla mahdollista, joten kesätyöpaikka meillä on oiva ponnahduslauta esim. finanssialan uran alulle!
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtäviin liittyen, voit olla yhteydessä esihenkilöihimme perjantaina 27.1.2023 klo 11-12.00:

 • Asiakaspalvelun tehtävien osalta Niina Jaloseen puh. 050 567 7336 tai Titta Krogerukseen puh. 044 332 1339
 • Päivittäisasioinnin tuen tehtävän osalta Sari Vainionmaahan puh. 050 442 2564
 • Markkinoinnin tehtävän osalta Laine Spellmaniin puh. 040 455 5562
 • AML taustatehtävien osalta Laura Pohjoseen puh. 044 532 6202
 • Maksamisen tuen tehtävän osalta Henrik Niemeen puh. 050 557 0766
 • Muiden tuki- ja projektitehtävien osalta Virpi Hydén puh. 040 138 3111

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

 

 Säästöpankin kesätyörekry 2023.

Vastuullinen kesäduuni Oikotie.