Maksuliikeammattilainen, Helsinki

Tahdomme Säästöpankkiryhmään maksuliikeammattilaisen

Maksuliiketyöntekijänä toimit Säästöpankkikeskuksessa osana Keskuspankin Clearing -tiimiä. Clearing-tiimin perustehtävänä on tarjota suomalaisille Säästöpankeille maksujenvälitykseen liittyviä palveluja.  Työtehtäväsi liittyvät ensisijaisesti maksuliikenteen valvontaan ja prosessointiin sekä muihin erilaisiin tukipalvelutehtäviin. Organisaatiomme on pieni ja joustava, joten pääsetkin työssäsi tutustumaan laaja-alaisesti toimintaamme sekä interbank 
–maksuliikeprosessiin. 

Tahdomme joukkoomme tiimipelaajan, joka sopeutuu vaihteleviin tilanteisiin ja on avoin uuden oppimiselle. Odotamme sinun olevan positiivinen ja oma-aloitteinen sekä rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin. Aiempi kokemus pankkialalla työskentelystä on sinulle eduksi, muttei välttämätön vaatimus. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet vilpittömän innostunut oppimaan uutta ja olet valmis toimimaan osana tiivistä maksuliiketiimiä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on sinulle välttämättömyys ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Olet teknisesti näppärä sekä nopea oppimaan uusia sovelluksia ja järjestelmiä. Tehtävä soveltuu esimerkiksi liiketoiminnan tai kauppatieteiden parissa opiskelevalle tai juuri valmistuneelle (tradenomi/KTM).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin osaamista, rohkeutta ja asennetta arvostava kulttuurimme. Säästöpankkien Keskuspankki on osa Helsingin Vallilassa toimivaa Säästöpankkikeskusta. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Teollisuuskadulla.

Hae tehtävää 30.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alkamisajankohdasta sovitaan erikseen valituksi tulevan henkilön kanssa. Kerrothan hakemuksessasi, koska olisit valmis aloittamaan työt ja pystyisitkö työskentelemään kokoaikaisesti vai osapäiväisesti.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.