Maksuliiketyöntekijä, Helsinki

Tahdotko tulla mukaan rakentamaan ja kehittämään Säästöpankkiryhmän maksujen välitykseen liittyviä palveluja?

Maksuliiketyöntekijänä toimit Säästöpankkikeskuksessa osana Keskuspankin Clearing -tiimiä. Clearing-tiimin perustehtävänä on tarjota suomalaisille Säästöpankeille maksujenvälitykseen liittyviä palveluja.  Työtehtäväsi liittyvät ensisijaisesti maksuliikenteen valvontaan ja prosessointiin sekä muihin erilaisiin tukipalvelutehtäviin. Organisaatiomme on pieni ja joustava, joten pääsetkin työssäsi tutustumaan laaja-alaisesti toimintaamme sekä erilaisiin maksuliikeprosesseihin. Työtehtävä on määräaikainen 30.9.2022 asti. 

Tahdomme joukkoomme tiimipelaajan, joka sopeutuu vaihteleviin tilanteisiin ja on avoin uuden oppimiselle. Odotamme sinun olevan positiivinen ja oma-aloitteinen sekä rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin. Olet tarkka ja sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot. Aiempi kokemus pankkialalla työskentelystä on sinulle eduksi, muttei välttämätön vaatimus. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet innostunut oppimaan uutta ja olet valmis toimimaan osana tiivistä maksuliiketiimiä. Olet teknisesti näppärä sekä nopea oppimaan uusia sovelluksia ja järjestelmiä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on sinulle välttämättömyys ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Tehtävä soveltuu esimerkiksi liiketoiminnan tai kauppatieteiden parissa opiskelevalle tai juuri valmistuneelle (esim. tradenomi/KTM).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Säästöpankkien Keskuspankki on osa Helsingin Vallilassa toimivaa Säästöpankkikeskusta. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Teollisuuskadulla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 15.8.2021 mennessä. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alkamisajankohdasta sovitaan erikseen valituksi tulevan henkilön kanssa. Kerrothan hakemuksessasi, koska olisit valmis aloittamaan työt ja pystyisitkö työskentelemään kokoaikaisesti vai osapäiväisesti. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.