Maksuliiketyöntekijä

Tahdomme Säästöpankkiryhmään maksuliiketyöntekijän.

Maksuliiketyöntekijänä toimit osana Säästöpankkien Keskuspankin Clearing -tiimiä. Clearing-tiimin perustehtävänä on tarjota suomalaisille Säästöpankeille maksujenvälitykseen liittyviä palveluja. Työtehtäväsi liittyvät ensisijaisesti maksuliikenteen monitorointiin ja prosessointiin sekä muihin erilaisiin selvittelytehtäviin. Organisaatiomme on pieni ja joustava, joten pääset työssäsi tutustumaan laaja-alaisesti toimintaamme sekä erilaisiin maksuliikeprosesseihin.

Työtehtävä on määräaikainen 31.8.2023 asti. Etsimme henkilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta esimerkiksi opintojen ohessa työskentely osa-aikaisena kevään ajan on sovittavissa hakijan tarpeiden mukaisesti.

Tahdomme joukkueeseemme tiimipelaajan, joka sopeutuu vaihteleviin tilanteisiin ja on avoin uuden oppimiselle. Odotamme sinun olevan positiivinen ja oma-aloitteinen sekä rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin. Olet tarkka ja sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot. Aiempi kokemus pankkialalla työskentelystä on sinulle eduksi, muttei välttämätön vaatimus.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet vilpittömän innostunut oppimaan uutta ja olet valmis toimimaan osana tiivistä maksuliiketiimiä. Olet teknisesti näppärä sekä nopea oppimaan uusia sovelluksia ja järjestelmiä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on sinulle välttämättömyys ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Tehtävä soveltuu esimerkiksi liiketoiminnan tai kauppatieteiden parissa opiskelevalle tai juuri valmistuneelle (esim. tradenomi/KTM).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Säästöpankkien Keskuspankki on osa Helsingin Vallilassa toimivaa Säästöpankkikeskusta. Työtehtäviä hoidetaan lähityönä toimistolla, jotka sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Teollisuuskadulla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 22.1.2023 mennessä. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alkamisajankohdasta sovitaan erikseen valituksi tulevan henkilön kanssa. Kerrothan hakemuksessasi, koska olisit valmis aloittamaan työt. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa maksuliikepäällikkö Henrik Niemi, puh. 050 557 0766, 12.1. klo 11–12 ja 19.1. klo 10–11.