Matemaatikko, Helsinki

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset tuottamaan tehokkaita ja toimivia aktuaaripalveluita koko Säästöpankkiryhmälle ja kehittämään niitä entistäkin paremmiksi.

Oletko sinä vakuutusmatematiikan numerovelhotar tai -velho, joka tahdot olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta?

Tahdomme varallisuuden hoidon aktuaaripalveluihimme matemaatikon, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset tuottamaan tehokkaita ja toimivia aktuaaripalveluita koko Säästöpankkiryhmälle ja kehittämään niitä entistäkin paremmiksi. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus syksyyn 2022.

Aktuaaripalvelut tukevat taloushallintoa, riskienhallintaa, tuotehallintaa, vakuutuspalveluita ja tietohallintoa vakuutus- ja finanssimatematiikan, tilastotieteen, riskienhallinnan ja vakavaraisuuden osaamisellaan, jonka lisäksi käynnissä on myös laajoja projekteja, kuten IFRS 17. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen. Tehtävärooli mahdollistaa paljon ja toimenkuvasi tullaan räätälöimään sinun näköiseksi osaamisesi mukaan.

Katsomme eduksesi, jos sinulla on muutaman vuoden kokemus vakuutusyhtiön matemaattisista tehtävistä ja korkeakoulututkinto. Hallitset niin teoriat kuin käytännön lukujen pyörittelyn ja työsi tuloksena syntyy selkeää ja johdonmukaista analyysiä. Vai oletko opinnoissasi loppuvaiheessa ja tykkäät ratkoa ongelmia Matlabilla, R:llä, SQL:llä tms. Tehtäväroolia voidaan muokata osaamistasosi mukaan - älä siis epäröi ja laita hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden energisen osaavassa työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, täydet etätyömahdollisuudet sekä halutessasi nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Hae meille täyttämällä hakulomake 4.5.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja määräaikaisesta tehtävästä antaa aktuaarijohtaja Mikko Päivinen puh. 040 023 8415.

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.