Palveluneuvoja Säästöpankkikeskukseen Somerolle

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset palvelemaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitamme ja kehittymään alan asiantuntijana.

Tahdomme Palveluneuvojan Säästöpankkikeskukseen

Tule osaksi suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään.

Etsimme osaavaan joukkoomme uutta tiimikaveria. Tarjolla on vakituinen tehtävä Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa maksamisen tiimissä. Työtehtävänäsi ovat erilaiset maksamiseen liittyvät taustatyöt ja selvittelyt sekä esimerkiksi ulkomaanmaksujen syöttäminen tai erilaisten todistusten ja maksupalautusten tekeminen. Tehtäviä hoidetaan puhelimitse sekä verkkopankin välityksellä. Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä Säästöpankkikeskuksen muihin toimintoihin, Säästöpankkeihin sekä suoraan henkilö- ja yritysasiakkaisiimme.

Onnistumisen edellytyksenä tehtävässä on ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne, joka heijastuu kaikkeen tekemiseesi työssä eri palvelukanavissa. Olet innokas uuden oppija ja tartut aktiivisella otteella erilaisiin tehtäviin. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Työssä tarvitaan suomen lisäksi englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Voit olla alan konkari, mutta yhtä lailla lyhyemmälläkin kokemuksella pärjäät - tärkeintä on positiivinen asenteesi ja tahtosi kehittyä finanssialan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijaksi maksamisen tiimissä. Pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä, jossa käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja joustavat työajat. Työskentelet osana Säästöpankkikeskuksen maksamisen tiimiä ja työpisteesi sijaitsee Somerolla. Kuitenkin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen. Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä.

Kysy lisää tehtävästä tiimin esihenkilö Henrik Niemeltä puh. 050 557 0766 soittoaikoina 22.3. klo 14–15 ja 29.3. klo 14–15.

Jätä omannäköisesi hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 3.4.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopiva henkilön löydyttyä.

Finanssialan tehtävän luonteen vuoksi valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

 

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.