Rahoitusneuvoja

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset kehittymään alan asiantuntijaksi!

Tahdotko meille rahoitusneuvojaksi?

Tahdomme joukkoomme henkilön, jolta löytyy halua ja asennetta palvella sisäisiä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla jo alan konkari, mutta yhtä lailla lyhyemmälläkin alan kokemuksella tulet pärjäämään. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut rahoituksesta ja työskentelemään pankkialalla.

Tarjoamme vakituista työtehtävää Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa yrityslainaamisen tiimissä Iisalmessa.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta pankki- ja finanssialasta
  • innostusta uuden oppimisesta ja kykyä ratkaista ongelmatilanteita
  • muutoskyvykkyyttä
  • aktiivista työskentelyotetta
  • tarkkaavaisuutta
  • hyvää tiimityöskentelytaitoa

 

Eduksi luemme rahoituksen ja erityisesti yritysrahoituksen tuntemuksen. Tulet työskentelemään yrityslainaamisen parissa, sisältäen mm. luottoasiakirjojen tuottamisen ja sisäisten asiakkaiden neuvonnan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tuemme Säästöpankkikeskuksessa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista, ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli.

Käytössämme on joustavat työajat ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä yksin. Ajoittainen etätyöskentely on mahdollista.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Innostuitko? Hae meille täyttämällä hakulomake 27.6.2021 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä saat esihenkilöltä Erja Venäläiseltä puh. 050 3262 088, parhaiten tavoitettavissa torstaina 17.6.2021 klo 13-15.

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.