Rahoitusneuvoja Säästöpankkikeskukseen Somerolle

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset palvelemaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitamme ja kehittymään alan asiantuntijana.

Tahdomme rahoitusneuvojan Säästöpankkikeskukseen

Tule osaksi suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään.

Etsimme motivoituneeseen ja osaavaan joukkoomme mukaan henkilöä, jolta löytyy innostusta ja tahtoa palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjolla on vakituinen tehtävä Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa Someron toimipisteessä. Työtehtäväsi ovat mm. sähköisten asuntokauppojen hoitaminen ja luottoarkistointiin liittyvät tehtävät sekä luottoasiakirjojen laadinta.

Onnistumisen edellytyksenä tehtävässä on osaaminen pankki- ja finanssialasta, erityisesti rahoituksen osa-alueesta. Olet kiinnostunut kehittämään ja kehittymään sekä valmis hyppäämään nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Erilaisten digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käyttö sujuu sinulta mutkattomasti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Vastuullisuus on osa Säästöpankkiryhmän strategiaa ja koskettaa meistä jokaista niin tiimityössä, johtamisessa kuin asiakastyössäkin. Rahoitusneuvojan tehtävässä edellytetään Säästöpankkiryhmän sisäisen antolainauksen tasotestin hyväksyttyä suoritusta koeaikana.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa autetaan toinen toisiamme. Pääset tekemään työtä pankkialan ytimessä, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Työpisteesi sijaitsee Somerolla. Kuitenkin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Tuemme Säästöpankkikeskuksessa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista, ja tässä sinulla on tärkeä rooli.

Kysy lisää tehtävästä tiimin esihenkilö Sari Latokylältä puh. 040 0179189 soittoaikoina 22.3 klo 14:30 – 15:30 ja 30.3 klo 8:30 – 9:30.

Jätä omannäköisesi hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 3.4.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Finanssialan tehtävän luonteen vuoksi valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

 

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.