Yritysrahoituksen esihenkilö Säästöpankkikeskukseen Iisalmeen

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset rakentamaan parasta säästöpankkikokemusta ja valmentamaan tiimiäsi onnistumisiin.

Tahdomme yritysrahoituksen esihenkilön Säästöpankkikeskukseen Iisalmeen

Tule osaksi suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään.

Yritysrahoituksessa huolehdimme Säästöpankkiryhmän pankkien yritysasiakkaiden rahoituskokonaisuuksien toteuttamisesta eri pankkijärjestelmiin yhteistyössä pankin henkilöstön kanssa. Kilpailuetumme on Säästöpankkikokemus, jonka kulmakiviä ovat mm. asioinnin sujuvuus, erinomainen tavoitettavuus ja yksilöllinen palvelu.

Haemme nyt Säästöpankkikeskukseen yritysrahoituksen esihenkilöä Iisalmen toimipisteeseemme. Yritysrahoituksen tiimissä työskentelee 18 henkilöä, joista pääosa Iisalmen toimipisteessä. Lisäksi muutama tiimiläinen työskentelee Varsinais-Suomessa, joten valmiutta matkustamiseen edellytetään. Tehtävässä esihenkilönä korostuu valmentava johtaminen ja yritysrahoituksen asioiden kehittäminen yhdessä tiimiläisten ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tiimin tukeminen sekä suorituksen johtaminen ovat avaintehtäviäsi työsuunnittelun ja operatiivisen tekemisen varmistamisen lisäksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kehittyvän rahoituspalvelualueen matkaa. Tehtävässä pääset edistämään koko pankkiryhmän kannalta merkittävän toiminnon tulevaisuutta. Tulet osaksi motivoitunutta työyhteisöä, jossa autamme toinen toisiamme. Pääset kasvamaan esihenkilönä ja luotsaamaan tiimiäsi valmentavan johtamisen keinoin.

Onnistumisen edellytyksenä tehtävän hoitamisessa korostuvat hyvät organisointi-, yhteistyö- sekä viestintätaidot. Tuot näkemyksesi esille rohkeasti. Finanssialan kokemus ja etenkin rahoituksen vahva osaaminen katsotaan eduksi. Olet mahdollisesti kokenut esihenkilö ja sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta tiimin johtamisesta tai vaihtoehtoisesti olet esihenkilöpolun alkutaipaleella, ja intohimosi on joukkueen luotsaaminen voittoon! Sydämesi sykkii valmentamiselle ja motivoidut tiimin yhteisistä onnistumisista.

Työpisteesi sijaitsee Iisalmessa, vaikkakin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Kysy lisää tästä vakituisesta tehtävästä rahoituksen palvelualuejohtajalta Kirsi Pusalta, p. 050 323 4838, parhaiten tavoitettavissa 23.5 klo 9-15 ja 1.6 klo 13-17.

Jätä omannäköisesi hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 5.6.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopiva henkilön löydyttyä.

Finanssialan työtehtävän luonteen vuoksi valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

 

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.