SEPA pikasiirroilla teet maksamisesta nopeampaa

Sano hyvästit pitkille maksujen läpimenoajoille! Säästöpankin asiakkaana voit 7.5.2019 lähtien vastaanottaa sekunneissa maksajalta saajalle siirtyviä SEPA pikasiirtoja. SEPA pikasiirtojen vastaanottamisen saat käyttöösi automaattisesti, ilman muutoksia asiakkuuteesi tai palveluihisi.

SEPA pikasiirto on uusi, eurooppalainen reaaliaikainen maksamisen palvelu, jolla maksaminen onnistuu 24/7 – ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tähän asti SEPA-maksujen perillemeno on voinut kestää pitkälle seuraavaan päivään, tai jopa viikonlopun tai pyhäpäivien yli.

SEPA pikasiirrolla voit vastaanottaa varoja sekunneissa riippumatta siitä, saapuuko maksu esimerkiksi Suomesta, Saksasta vai Espanjasta. Maksut liikkuvat silmänräpäyksessä, oli kyse sitten torikaupoista tai auton ostamisesta Euroopan vastakkaiselta laidalta. SEPA pikasiirtojen vastaanottaminen on mahdollista Säästöpankin asiakkaille toukokuusta 2019 alkaen. Myös SEPA pikasiirtojen lähettäminen tulee mahdolliseksi Säästöpankin asiakkaille myöhemmin. 

Kuten perinteisillä SEPA-maksuilla, tulee myös SEPA pikasiirron olla euromääräinen. Kotimaisten pankkien välillä on sovittu, että maksuja voidaan välittää ilman summaylärajaa. Yleisesti ottaen SEPA pikasiirrolla on mahdollista tehdä maksuja aina 15 000 euroon saakka koko SEPA-alueella, jollei muuta ole sovittu.

SEPA pikasiirrot kulkevat ainoastaan palvelussa mukana olevien pankkien välillä ja palveluun on jatkuvasti liittymässä mukaan uusia pankkeja. Löydät listan muista SEPA pikasiirto -palvelussa tällä hetkellä mukana olevista pankeista täältä.

Tarkemmat SEPA pikasiirto -palvelun hintatiedot löydät täältä

Lisätietoja SEPA pikasiirto -palvelusta löydät SEPA– ja ulkomaanmaksut –sivuiltamme:

SEPA pikasiirto -palvelu (Henkilöasiakkaat) 
SEPA pikasiirto -palvelu (Yritysasiakkaat) 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
Säästöpankkien Keskuspankki
...