TÖIHIN SP-KOTIIN

Olemme kiinnostuneita saamaan sinut vahvaan joukkoomme, olitpa kiinteistönvälityksen ammattilainen tai vasta haaveilet välittäjänurasta. Tärkeintä meille on, että mahdollisuus kehittyä työssäsi ja oppia uutta innostaa ja motivoi sinua.

check

Sp-Kodissa voit toimia yli aluerajojen

check

Tiivis yhteistyö Säästöpankkiryhmän Säästöpankkien kanssa on vahva etu

check

Tule työskentelemään valtakunnallisen ja voimakkaasti kasvavan brändin kanssa

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti huipputyyppejä, sillä tavoitteenamme on kasvaa kaikkialla Suomessa – yhdessä Säästöpankin kanssa. Jos haluat liittyä aktiiviseen ja aikaansaavaan joukkoomme, otathan heti yhteyttä!

Sp-Koti tarjoaa kuluttajille ja yrityksille monipuolisia ja laadukkaita kiinteistönvälityksen palveluja. Kokeneiden kiinteistönvälittäjiemme paikallistuntemuksen ja Säästöpankki-yhteistyömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erityisosaamista ja -palveluja, joita he asiakastutkimustemme mukaan arvostavat korkealle. Tavoitteenamme on kasvaa kaikkialla Suomessa yhdessä Säästöpankkien kanssa. 

Kerromme sinulle mielellämme lisää eri yhteistyövaihtoehdoista. Ota yhteyttä!

Toimitusjohtaja Jukka Rantanen
050 341 1391
jukka.rantanen@spkoti.fi

Kenttäjohtaja Jussi Hurme
040 519 9951
jussi.hurme@spkoti.fi

Katso avoimet työpaikkamme Sp-Kodeissa kautta maan linkki Sp-Koti yleiseen rekrysivuun

Sp-Koti tarjoaa sinulle neljä vaihtoehtoa liittyä aktiiviseen ja energiseen joukkoomme:

SP-KOTI-YRITTÄJÄ (FRANCHISING-MALLI)

Toimit itsenäisenä yrittäjänä ja saat meiltä käyttöösi edistykselliset työvälineet, monipuoliset tukipalvelut sekä vahvan positiivisen brändin.

SP-KOTI-OSAKASMALLI

Toimit yrittäjämäisesti osakkaana Sp-Koti-yrityksessä ja saat korvauksen työstäsi valitsemallasi tavalla – osinkoina, palkkana tai luontoisetuina. Saat meiltä tarvittavat vakuutukset, taloushallinnon palvelut, valtakunnallisen verkoston ja toimivat markkinointikanavat myyntityön tueksi.

SP-KOTI-YHTEISTYÖVÄLITTÄJÄ

Toimit yrittäjänä yhteistyössä Sp-Koti-yrityksen kanssa siten, että me tarjoamme käyttöösi alan nykyaikaisimmat työvälineet, monipuoliset tukipalvelut ja valtakunnallisesti tunnetun brändin.

SP-KOTI-VÄLITTÄJÄ

Toimit perinteisen provisiopalkkaisen työsopimusmallin mukaisesti kiinteistönvälittäjänä tai myyntineuvottelijana ketjussamme. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta alalle aikova, pääasia, että sinulla on asenne kunnossa ja nautit asiakastyöstä.

Tule mukaan kasvavaan ja kehittyvään kiinteistönvälitysketjuumme!