Asuntosijoittaminen

Asuntosijoittaminen on ainutlaatuinen tapa kerätä vaurautta. Jos pidät ihmisläheisestä, pitkän ajan sijoittamisesta maltillisella riskillä, voi asuntosijoittaminen sopia juuri sinulle. 

check

Sijoitusmuoto, jolle tunnusomaista on vakaa, pitkäaikainen tuotto.

check

Parhaimmillaan koko laina hoituu vuokratuloilla, eli asunto maksaa itse itsensä.

check

Asunnon mahdollinen arvonnousu tuo myyntivoittoa. 

Miksi kannattaa ostaa sijoitusasunto?


Asunto on pitkäaikainen sijoituskohde, joka tarjoaa mahdollisuuden vuokratuloon ja asunnon arvonnousuun. Lisäksi voit vähentää asunnon vuokraamiseen liittyviä kuluja verotuksessa

Voit ostaa sijoitusasunnon suoraan ulkoiseksi vuokrauskohteeksi tai käyttää sitä aluksi perheen jälkikasvun oman elämän alkuun saattamiseksi opiskeluasuntona. 

Sijoitusasunnon ostamista puoltavat: 

  1. Lainojen korot, jotka ovat edelleen hyvin alhaalla.
  2. Asuntojen arvonkehitys on ollut historiallisesti pitkällä aikavälillä hyvä ja sijoitusmarkkinat ovat olleet epävakaat. Oma asunto voi olla tässä markkinatilanteessa loistava sijoitus.
  3. Asuntojen arvonkehitys on ollut historiallisesti pitkällä aikavälillä hyvä, kun taas sijoitusmarkkinat ovat olleet epävakaan.
  4. Omistusasuminen ja ensiasunnon ostaminen mahdollisimman nuorena ovat Tilastokeskuksen mukaan johtaneet suomalaisten varallisuuden kasvuun.

Lue yhdeksän käytännöllistä vinkkiä asuntosijoittajalle!

 

Kiinnostuitko asuntosijoittamisesta? Tee lainahakemus verkossa, jätä yhteydenottopyyntö tai varaa aika tapaamiseen, niin pistetään asiat eteenpäin!


Kuka voi ryhtyä asuntosijoittajaksi?

Asuntosijoittamisella parhaimmillaan 10 % tuotto

Osta sijoitusasunto Sp-Kodin avulla

Hae sijoitusasunnon laina Säästöpankista

...