Säästövakuutus

Mihin sinä tähtäät ja mitä tavoittelet? Säästövakuutus auttaa läpi tahtosi toteuttamisessa. Aloita oman varakassan kerryttäminen jo tänään.

check

sopii niin aloittavalle kuin kokeneemmallekin säästäjälle sekä aktiivisijoittajille .

check

Vakuutukseen sisältyy henkivakuutusturva.

check

Säästämiäsi varoja voit nostaa aina kun haluat.

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa

Säästövakuutuksen avulla voit säästää tavoittaaksesi omia unelmiasi, siivittää lasten tai lastenlasten haaveita tai toteuttaa käytännön tarpeitakin – oli sitten kyseessä säästäminen esimerkiksi omia eläkepäiviä, tulevaa perheen yhteistä sapattivuotta tai leikki-ikäisen lapsen tulevaa autokoulua varten. Kun yksi unelma täyttyy, voit jatkaa säästämistä uusiin unelmiin. Parhaiten Säästövakuutus sopii pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen.

Säästövakuutus sopii kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille 

Säästövakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle sekä aktiivisijoittajille. Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla silloin kun sinulle sopii, oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa säästämisessä. Säästövakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. 

Voit nostaa varojasi milloin vain

Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti, helposti ja säästettyä pääomaa verovapaasti käyttöön silloin kun tarvitset niitä. Sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta säästöaikana ja kun vakuutuksesi päättyy, maksat vain vakuutussäästön tuotosta pääomatuloveroa.

Säästövakuutukseen sisältyy aina myös henkivakuutusturva

Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Valitse itse sijoituskohteesi tai käytä varainhoitajiemme suosituksia

Ennen kuin otat Säästövakuutuksen, kanssasi tehdään pankin asiantuntijan kanssa sijoittajaprofiilin kartoitus, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen ja sijoituskohteet valitaan sen mukaan monipuolisista kotimaisista Sp-Rahastoyhtiön rahastoista. 

Jos haluat toimia aktiivisena säästäjänä, voit hajauttaa säästöjä eri sijoituskohteisiin ja vaihdella sijoituskohteita itse. Voit valita avullamme sijoituskohteet sinua kiinnostavista rahastoista tai voit antaa varainhoitajamme tehdä työt puolestasi valitsemalla esimerkiksi Varainhoitajan Parhaat -sijoitussalkut.

Tutustu sijoituskohteisiin

Voit päivittää sijoituksiasi ilman kuluja

Voit seurata sijoituskohteidesi kehitystä ja vaihtaa niitä ilman kuluja myös omassa verkkopankissasi

Jos olet tehnyt vakuutukseesi maksusuunnitelman, voit kuitenkin muuttaa suunnitelmasi mukaisia maksuja tai sijoituskohteita milloin tahansa, elämäntilanteesi mukaan.

Säästövakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

 

Lisätietoja

Säästövakuutus Tuoteseloste
Säästövakuutus Vakuutusehdot
Avaintietoasiakirja Säästövakuutus
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Korkopainonen
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
Avaintietoesite - Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

 

Tutustu myös näihin

Eläkevakuutus

Eläkevakuutus on pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sopimus, jolla täydennät joustavasti lakisääteisen eläkkeesi määrää.

Varainhoitovakuutus

Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta.

Vahinkovakuutukset

Kotivakuutus, autovakuutus, matkavakuutus tai tapaturmavakuutus. Verkossa toimivasta vakuutuspalvelusta saat juuri sinulle sopivat vakuutukset helposti ja edullisesti.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Haluatko nähdä hinnastomme? Tai ottaa yhteyttä lähimpään Säästöpankkiisi? Kirjoita kenttään kaupunkisi, postinumerosi tai Säästöpankkisi nimi.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...