Sp-Kodin toiminta koronavirusepidemian aikana

Suojataksemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme koronavirustartunnalta noudatamme Sp-Kodissa viranomaisten antamia ohjeita. Haluamme toiminnallamme taata asunto- ja kiinteistökaupan jatkuvuuden kaikille mahdollisimman turvallisella tavalla.

Ohjekuva

Asuntoesittelyt

Löydät kaikki myynti-, vuokraus- ja ostotoimeksiantokohteemme kohdesivultamme. Ota kiinnostavasta kohteesta yhteyttä välittäjäämme joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Saat häneltä pyytäessäsi lisätietoja haluamastasi kohteesta. Esittelemme kohteemme ainoastaan yksityisnäyttöinä. Sovi itsellesi sopivasta näyttöajasta tai digitaalisesta live-esittelystä välittäjämme kanssa.

Kun kohtaamme esittelyssä, tervehdimme sanallisesti kättelyn sijaan. Vältämme esitettävässä kohteessa pintojen koskettelua kaikin mahdollisin tavoin. Pidäthän huolen siitä, että et tule sairaana asuntoesittelyyn.

Muut vuorovaikutustilanteet, neuvottelut ja kaupanteko

Hyödynnämme tilanteen mukaan sähköistä kommunikointia puhelimitse ja tietokoneen välityksellä. Videoneuvottelut Teamsin kautta, sähköisten sopimusten teko (asunnon myyntitoimeksianto ja ostotarjous) sekä osassa kaupoista digikauppa (asunto-osakekaupan teko ilman pankkikonttoria) mahdollistavat ja helpottavat asioiden hoitoa, muutenkin kuin pandemian aikana.

Sp-Koti-ketjun toimintaohjeet

Sp-Koti-ketjua on tiedotettu ja ohjeistettu sisäisillä toimintaohjeilla. Kaikki pitävät omalta osaltaan huolen siitä, etteivät tule sairaana töihin. Sairaustapauksissa autamme toinen toisiamme kohteiden hoidossa. Kaikissa koronavirustartuntaepäilyissä toimimme viranomaisohjeiden mukaan.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista

;