As Oy Rauman Kaivopuisto 3 - Huoletonta asumista keskustan tuntumassa

4-kerroksiseen Rauman Kaivopuistontiehen valmistuu kaikkiaan 28 laadukasta kaupunkikotia.

As Oy Rauman Kaivopuisto

4-kerroksiseen Rauman Kaivopuistontiehen valmistuu kaikkiaan 28 laadukasta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat 26 neliön yksiöstä 74 neliön kolmioon, tarjoten vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Rauman keskustan välitön läheisyys monipuolisine palveluineen ja oma historiallinen sisäpiha tarjoavat oivat lähtökohdat viihtyisälle asumiselle.

Katso tästä esite
Rakennustapaselostus

UUDEN KODIN EDUT

Vastavalmistuneessa asunnossa pääset nauttimaan monista eduista, joita vanha asunto ei pysty tarjoamaan.

1. Mukavaa ja helppoa asumista

Vastavalmistuneessa kodissasi kaikki on puhdasta, toimivaa ja koskematonta. Modernit kodinkoneet ja nykyaikaisintalotekniikka helpottavat elämääsi ja lisäävät asumismukavuutta.

2. Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Kun ostat asunnon uudiskohteesta, voit itse päättää, maksatko asuntosi pankkilainalla vai taloyhtiön yhteisellä lainalla eli yhtiölainalla. Yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu ja neuvoteltu puolestasi, etkä tarvitse sitä varten erillisiä vakuuksia. Yhtiölainasta maksetaan ensimmäisten vuosien aikana yleensä vain korkoja. RS-kohteen rahoitus ja edut. Uudiskohteeseen on neuvoteltu 70% yhtiölaina Säästöpankista, joka toimii kohteen RS-pankkina.

3. Koti oman makusi mukaan

Uuden asunnon ensimmäisenä omistajana pääset valitsemaan mieleisesi kodinkoneet, kaapistot, pintamateriaalit ja muut mahdollisesti tarjolla olevat vaihtoehtoiset asumisratkaisut.

4. Ennakoitavat asumiskustannukset

Uudiskohteessa sinun ei tarvitse vaivata päätäsi tulevalla putkiremontilla, julkisivun uusimisella tai muilla pitkiä aikoja vaativilla korjaustöillä.

5. Vihreämpi valinta

Energiatehokkaat kodinkoneet, nykyaikainen talotekniikka sekä erinomainen lämmöneristys ovat itsestäänselvyyksiä uudiskohteessa. Tältä osin kannat lähes automaattisesti oman kortesi kekoon luonnonvarojen säästämisen puolesta.

6. Uudiskohde on hyvä sijoitus

Pitää arvonsa.

Ota yhteyttä