As Oy Kivistön Höylä - Kestävän asumisen edelläkävijä

Alle kilometrin päässä Kehäradan asemalta sijaitseva Asunto Oy Kivistön Höylä Vantaalla tarjoaa laadukasta arkkitehtuuria sekä puurakentamisen lämpöä ja luonnonmukaisuutta erinomaisten liikenneyhteyksien ja pääkaupunkiseudun palveluiden äärellä.

Haluatko olla kestävän asumisen edelläkävijä?

Kivistön ensimmäiset vapaarahoitteiset puukerrostalot

Puu on jokaista suomalaista lähellä oleva lämmin, kotimainen ja uusiutuva rakennusmateriaali, jonka suosio on kasvanut kaikessa asuntorakentamisessa. Puurakennuksessa on harmoninen, luonnonmukainen tunnelma, terveellinen sisäilma ja helppo hengittää.

Kahdesta 8-kerroksisesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta koostuva Asunto Oy Kivistön Höylä on Kivistön alueen ensimmäinen yksityisomisteinen puukerrostaloyhtiö, jossa puun kaikki hyvät ominaisuudet yhdistyvät laadukkaaseen suunnitteluun ja toteutukseen. Talot ovat kahdeksan kerrosta korkeita ja näin olleen kaupungin rakennusmääräysten mukaisesti kaksi alinta kerrosta ovat betonirakenteisia.

Yhtiö antaa asukkailleen myös mahdollisuuden osallistua erityisen tehokkaasti ilmastonmuutoksen torjuntaan, koska ekologisesti kestävän rakennusmateriaalin ja sijainnin ansiosta sekä asumisen että liikenteen hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Taloyhtiölle tulee oma erillinen viherkattoinen talousrakennus, jossa sijaitsee taloyhtiön sauna. Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtaimistovarasto.

Yhtiössä tulee olemaan yhteensä 86 asuntoa, joista ensin rakennettavassa B-talossa on 43 asuntoa. Julkisivuiltaan, pohjaratkaisuiltaan ja materiaaleiltaan korkeatasoisen kohteen pääsuunnittelija on arvostettu arkkitehti SAFA Tuomo Siitonen ja arkkitehtisuunnittelutoimistona EKE-Rakennus Oy:ltä Anne Brockwell. EKE on myös kohteen perustajaurakoitsija.

Katso tästä esite

EKE-Rakennus

EKE on tunnettu huolellisesta ja laadukkaasta nykyaikaisesta asukkaita kunnioittavasta rakentamisesta. EKE:n Vantaan asuntomessujen 2015 oheiskohteeksi rakentamat laadukkaat Loft-asuinkerrostalot ovat alueella jo käsite. Kivistön Höylässä asumisen tasoa nostavat myös laadukkaat materiaalit, kuten Pukkilan laatat ja kylpyhuoneissa Temal-kalusteet. Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden lattianpäällysteenä on parketti. Jokaisessa asunnossa voi yhden sisustusseinän valita sisustusvaihtoehtojen puitteissa. Nyt rakentuvat puukerrostalot tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen kerrostaloasumiseen asunnonostajille, jotka haluavat olla asumisen edelläkävijöitä. Tahdo siis enemmän ja tule mukaan tutustumaan. 

Kivistön alue on urbaania, modernia ja samalla rauhallista ja vanhaa kulttuuriseutua kunnioittavaa ekologista asuinaluetta, jossa palvelut ja luonto ovat koko ajan käsillä ja läsnä. Esim. jätekeräys on järjestetty modernilla ja ekologisella putkikeräysjärjestelmällä, joka helpottaa asumisen logistiikkaa ja pitää ympäristön siistinä. 

Havainnekuva ulkoa

Ota yhteyttä