Miten Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV toimii apuna ihan tavallisessa arjessa?

Sp-Kodin Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on asumistalouden ammattilainen kodinvaihtoprosessin eri tarpeisiin ja vaiheisiin. Kotipankkiiri on kiinteistöalan luotettava moniosaaja, mutta myös loistava kumppani asunnon vaihtoon liittyvien talousasioiden selvittämisessä. Miten Kotipankkiiri ja Kotipaketti puhuttelee asiakasta aivan tavallisen perheen taloudessa?

Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on asumistalouden asiantuntijasi

Miten Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV toimii apuna ihan tavallisessa arjessa?

Sp-Kodin Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on asumistalouden ammattilainen kodinvaihtoprosessin eri tarpeisiin ja vaiheisiin. Kotipankkiiri on kiinteistöalan luotettava moniosaaja, mutta myös loistava kumppani asunnon vaihtoon liittyvien talousasioiden selvittämisessä. Miten Kotipankkiiri ja Kotipaketti puhuttelee asiakasta aivan tavallisen perheen taloudessa?

Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on asumistalouden asiantuntijasi.

Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV pähkinänkuoressa

Kotipankkiiri on asumistalouden kokonaisuuden syväosaaja, joka neuvoo, auttaa ja ohjaa asiakasta tarpeen mukaan oikealle asiantuntijalle, kuten Säästöpankkiirille tai Vakuutusasiantuntijalle. Kotipankkiiri tuntee kokonaistalouden kiemurat kuin omat taskunsa ja tekee kaikesta asumistalouteen liittyvästä asiakkaalle helpompaa. Kotipaketti, eli arvio asumiskululaskelmasta, on dokumentti, joka tuo helpon vaihtoehdon omien Excel-taulukoiden pyörittämisen rinnalle. Kotipankkiiri on pitkän tähtäimen yhteistyökumppani koko asumistaloudessa, jonka kanssa asiointi ei pääty asuntokaupan sinetöintiin.

Mitkä ovat Kotipankkiiripalvelun hyödyt juuri minulle?

Olen tuore luovan alan yrittäjä ja kaksivuotiaan pojan äiti. Vaikka ikää on kertynyt vasta kolmekymmentä vuotta, olen siitäkin huolimatta yllättävän kokenut asunnonvaihtaja. Puhumattakaan nuorempana vaihdetuista vuokra-asunnoista, olen ehtinyt omistaa jo kaksi asuntoa yhdessä aviopuolisoni kanssa. Olemme perheeni kanssa hyvin perillä talousasioista ja pankkitaustani vuoksi uskon, että tietämyksemme on ehkä jopa keskivertoa parempaa. Lisäksi talousasiat kiinnostavat minua muutenkin, mutta budjetointi, taulukot ja kululaskelmat eivät kuulu intohimolistalleni.

Vaikka asumme jo toisessa omistusasunnossamme, meillä molemmilla on tunne, että loppuelämämme koti vielä odottaa meitä tuolla jossakin. Kodin vaihtaminen on prosessina stressaava, erityisesti kiireistä arkea elävässä lapsiperheessä. Asunnonvaihtoprosessiin hyppääminen tietää juuri oikean välittäjän etsimistä, lainojen uudelleenneuvottelua, vakuutusasioiden pyörittämistä ja jopa kilpailuttamista, kokonaistalouden kuvan hahmottamista sekä asumiskulujen ja -kustannusten hallintaa.

Tie uuteen kotiin on pitkä ja vaatii selvittelyä sekä sopimista – etenkin aikataulujen sopimista. Juuri tässä piilee Kotipankkiiripalvelun timantti. Yksi yhteyshenkilö, jolla on ymmärrys asumistaloutesi kokonaisuudesta sekä luotettavat ja laajat verkostot juuri sinun kokonaisuutesi hoitamiseksi. Yhteydenpito on helppoa, eikä aikataulujen, neuvotteluiden ja selvittelyjen kanssa tarvitse pakertaa yksin.

Jos kaiken säätämisen ja sopimisen voisikin hetkeksi antaa jonkun toisen käsiin, ei edes talousasioista perillä olevan tarvitsisi miettiä kahta kertaa. Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on asumistalouden asiantuntija. Talouden kokonaisuuden hahmottava osaaja on ratkaisu tehokkaaseen ja luotettavaan myynti- ja ostokokemukseen. Kotipankkiirin kanssa voi keskustella kokonaistaloudesta ja hän pystyy ohjaamaan sinut oikeiden asiantuntijoiden luo. Kotipankkiiri toimii puolestasi koko asunnonvaihtoprosessin seremoniamestarina aina lainoista kauppoihin ja talouden turvaamiseen. Sinä voit vain nauttia kyydistä – ja olla varma siitä, että asiat hoituvat!

Ainutlaatuinen Kotipaketti sekä ostajan että myyjän apuna

Kotipankkiiri tarjoaa jo kättelyvaiheessa arvokasta tietoa ostajaehdokkaalle Kotipaketin muodossa. Kotipaketti on alustava laskelma kokonaiskustannuksista, joita perheellesi tulisi suunnilleen koitumaan kuukausittain, mikäli valitsisitte juuri kyseisen kohteen.

Kotipaketti on kädenojennus ostajalle, mutta eksklusiivisen palvelukokemuksen ansiosta auttaa myös myyjää. Kun kaikki kulut on arvioitu yhdelle dokumentille, saa jo näytöllä loistavalla tavalla suuntaviivoja siihen, ovatko asuntounelmat juuri sille kohteelle realistisia. Tällä tavoin Kotipankkiiri palvelee ostajaehdokkaat tehokkaasti ja helpottaa huomattavasti myyntiprosessia. Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV:n pääasiallisena tavoitteena onkin tarjota asuntokaupan kaikille osapuolille kokonaisvaltaisesti onnistunut kokemus ja tyytyväinen mieli.

Yhteenveto nopealle lukijalle! Miten Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV voi auttaa minua?

  • Kotipankkiiri tarjoaa sinulle arvion kaikista asumiskustannuksistasi. Hän on kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka on koulutettu myös talousosaajaksi. Kotipankkiiri on yhteyshenkilösi taloutesi kokonaisvaltaiseen asioiden hoitoon. Kotipankkiiri tarjoaa neuvoja ja ohjaa sinut oikean asiantuntijan luo silloin, kun asumiseen ja kokonaistalouteesi tulee muutoksia.
  • Saat yhteyden pankin asiantuntijoihin kenen tahansa kiinteistönvälittäjän kautta tai tekemällä myyntitoimeksiannon Sp-Kodin kanssa tai käymällä asuntoesittelyssä, jonka järjestää Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV
  • Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV on apuna kaupan molemmille osapuolille – ostajalle ja myyjälle sekä huipputärkeä kumppani myös esimerkiksi rakennuttajille ja asuntosijoittajille, jotka tarvitsevat tietoa vakuutus- ja rahoituspuolen palveluissa.

Voit myös olla meihin yhteydessä ja kysyä Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV palvelusta lisää. Ota meihin yhteyttä!

Haluatko lukea kotipankkiirista lisää? Katso blogikirjoituksemme, jossa kerromme tarkemmin ainutlaatuisesta asumisen kokonaisuuden palvelustamme. 

Julkaistu
...