Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Kodin Kotipankkiiri™ on asuntokaupan ja asumistalouden luotettava ammattilainen, joka auttaa sinua tekemään taloudellisesti fiksuja ratkaisuja asumiseesi – elämäsi suurimpaan investointiin – liittyen.
 Sp-Koti Kotipankkiirion LKV-tutkinnon suorittanut Sp-Koti-ketjun kiinteistönvälittäjä, joka on käynyt kattavan ja monipuolisen asumistalouden valmennuksen. Kotipankkiiri-valmennuksemme on käynyt jo lähes sata Sp-Kodin kiinteistönvälittäjää eri puolilla Suomea.

Entistä yksilöllisempää ja kokonaisvaltaisempaa palvelua asunnon myyjille ja ostajille

Sp-Kodin Kotipankkiiri auttaa sinua tekemään asunnon myyntiin tai ostoon liittyviä päätöksiä. Kotipankkiirineuvoo ja auttaa sinua tarpeidesi mukaan asunnonvaihtoprosessin jokaisessa vaiheessa.

Kotipankkiiri huolehtii siitä, että saat parasta mahdollista talouden asiantuntemusta asunnonvaihtamiseen tai -ostoon liittyen. Hän ohjaa sinut oikean asiantuntijan luo myös silloin, kun asumiseen tai kokonaistalouteesi tulee muutoksia tai haluat keskustella rahoitus- tai vakuutuspuolen palveluista.

Sp-Kodin Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV tarjoaa sinulle ensimmäisenä Suomessa sekä asuntokauppaan että asumistalouteen liittyvää asiantuntevaa apua ja ohjausta tilanteessa, jossa olet tekemässä todennäköisesti elämäsi taloudellisesti merkittävintä päätöstä. Asumisen kokonaiskustannusten selvittäminen sekä tulevaisuuden yllättäviin menoihin ja riskeihin varautumisen kustannusten huomioiminen ennen lopullista ostopäätöstä on sinun etusi.

UUTTA ASUNNONOSTAJILLE!

Kotipankkiirin Kotipaketti – alustava laskelma kiinnostavan kohteen kk-asumiskustannuksista

Tiesitkö, että Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV voi tänä päivänä tarjota sinulle halutessasi jo asuntonäytöllä, antamiisi esitietoihin perustuvan, alustavan asumiskululaskelman kyseisestä kohteesta?

Kotipaketti on selkeä, suuntaa-antava laskelma myytävän asunnon tai kiinteistön kuukausittaisista asumiskustannuksista: muun muassa arvioidun asuntolainan lyhennyserästä, vastikkeista sekä turvasta yllättävien menojen ja ikävien yllätysten varalta.

Kotipaketti-laskelma perustuu antamiisi henkilökohtaisiin tietoihin. Sen avulla saat konkreettisen käsityksen siitä, onko sinulla tai perheelläsi varaa kyseiseen asuntoon ja kuinka paljon uusi koti tulisi suunnilleen maksamaan kuukausittain.

Kotipaketin tavoitteena on helpottaa päätöksentekoasi uuden kodin valintaan liittyen sekä tarjota kokonaisvaltaista asiantuntevaa apua oman taloutesi pitkäjänteiseen suunnitteluun.

Kotipaketti ei siis ole tarjous, eikä lainalupaus. Se on antamiisi tietoihin perustuva esimerkkilaskelma, joka antaa konkreettisen kuvan myytävän kohteen asumisen kuukausikustannusten suuruusluokasta.

Miksi sinun kannattaa valita Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV oman asuntosi myyntiin?

Olemme päteviä ja luotettavia asuntokaupan ja asumistalouden asiantuntijoita. Säästöpankkiryhmään kuuluminen mahdollistaa sinulle asiantuntevan ja monia kilpailijoitamme kokonaisvaltaisemman asiakaspalvelun, kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa. Hyödynnämme työssämme moderneja ja tehokkaita työkaluja ja -tapoja. Markkinoimme kohteitamme aktiivisesti eri kanavissa.

Me teemme asunnonvaihtamisen, oman kodin ostamisen ja myymisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV ohjaa sinut aina Säästöpankkiryhmän sisällä oikean ja sinua lähimmän asiantuntijan puheille, jos haluat keskustella omaan talouteesi liittyvistä asioista, pankkipalveluista tai vakuutuksista.

Voit luottaa siihen, että teemme yhdessä Säästöpankin asiantuntijoiden kanssa kaikkemme löytääksemme parhaan ratkaisun niin asumiseesi kuin kokonaistalouteesi liittyen.

Ota yhteyttä asumistalouden ammattilaisiimme täältä. Tunnistat heidät Kotipankkiiri-nimikkeestä.

;