Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV

Asumistalouden asiantuntija tukenasi elämän suurissa päätöksissä. Sp-Kodin Kotipankkiirin kanssa voit keskustella säästämisestä, vakuuttamisesta ja lainoista samalla, kun teet elämäsi suurinta investointia – ostat tai myyt kotia.
Sp-Koti Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV, on tuttu ja turvallinen Sp-Koti-kiinteistönvälittäjä, joka on koulutettu asiakkaan kokonaistalouden ymmärrykseen. Kaikilla Sp-Kodin Kotipankkiireilla täytyy myös olla LKV pätevyys. 

Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV, tulevaisuuden asumistalouden moniosaaja

Talous on laaja käsite. Asunnon myynti on iso tapahtuma, jossa talouden näkökulmasta suuret rahat vaihtavat omistajaa. Ei ole yhdentekevää, kuka myy asuntoasi. Oma talous ja sen tilanne vaikuttaa asumiseen, raha-asioihin sekä elämän ja omaisuuden riskienhallintaan. Elämässä tulee poikkeuksetta eteen yllättäviä tilanteita, ja asiakkaan taloudesta vastaavan ammattilaisen pitääkin osata ennakoida tulevaa. On pystyttävä huomioimaan monta erilaista elämän käännettä ja niiden vaikutuksia kokonaistalouden muutoksiin. Sp-Kodin asiantuntijoillamme on kova halu kehittyä ammattilaisina yhä osaavammiksi – asumistalouden ammattilaiseksi. Talousasioihin koulutetut LKV-kiinteistönvälittäjämme pystyvät opastamaan ostajaa ja myyjää nyt ja tulevaisuudessa talousasioissa aina asuntoon tai kiinteistöön liittyvistä asioista vakuuttamiseen ja lainoista säästämiseen, huolehtien, että asiakkaan käytettävissä on aina Säästöpankin paras asiantuntija.

Miksi valita Kotipankkiiri™, kiinteistönvälittäjä LKV, hoitamaan omaa asuntokauppa?

Me huolehdimme Sp-Kodissa osaajistamme ja siitä, että he saavat jatkuvaa koulutusta ja omaavat aina ajantasaisen tiedon talousasioista. Asiantuntijuudellamme yhdessä Säästöpankkien asiantuntijoiden kanssa mahdollistamme asiakkaillemme paremman palvelun.

Mitä sanoisit, jos laskelmat olisivatkin aina valmiina?

Asunnon myynnissä on tärkeää, että sopiva ostaja löytyy tehokkaasti. Tuloksekas myynti ja modernit työkalut yhdessä syväosaamisen kanssa tuo parhaan tuloksen niin myyjälle kuin ostajalle.

Kun uusi, ihana koti löytyy ja ostaja on valmis vaihtamaan vanhan kodin uuteen, Kotipankkiiri osoittaa oikeat askeleet seuraavaan suuntaan. Asuntonäytöllä Kotipankkiiri pystyy esitietojen perustella tarjoamaan potentiaalisille ostajille alustavan asumiskululaskelman juuri kyseisestä kohteesta.

Kotipaketti

Kotipaketti nimeä kantava laskelma on alustava, realistinen ja suuntaa antava dokumentti kohteen asumiskustannuksista, kuten kohteeseen arvioidun asuntolainan lyhennyserästä, korosta, yhtiövastikkeesta, vakuutuksista ja säännöllisestä säästämisestä. Toisin sanoen laskelma vastaa arviota asiakkaan kuluista ja kokonaistaloudesta kasvattaen myös puskuria lomailuun ja yllättäviin menoihin. Valmis laskelma helpottaa asunnonvaihtoprosessin päätöksentekoa ja säästää asiakkaan arvokasta aikaa Excel-taulukoiden ja budjettien pyörittelyltä.

Miksi myyntityömme on kaikkein tehokkainta?

Tämä on hyvin usein kysytty kysymys, kun tarjous uudesta kohteesta on jätetty tai toimeksianto asunnon myynnistä on välittäjän kanssa tehty. Erinomaiset työkalut sekä moderni ja tehokas markkinointi yhdessä ostajien palvelun kanssa ovat meille arkipäivää. Hyödynnämme kaikki käytettävissä olevat työkalut aina asiakkaidemme hyväksi, asuntokohtaisesti. Asunnonvaihtoon kuuluu paljon muutakin kuin vain ostaminen ja myyminen. Meidän tavoitteenamme on tehdä kaikki tämä asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi.

Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV, ohjaa ja neuvoo asiakkaan oikean asiantuntijan, Säästöpankkiirin- ja Vakuutusasiantuntijan puheille ilman, että asiakkaan täytyy itse selvittää, kuka hänen asiaansa voisi hoitaa. Kiinteistönvälitys-, talous-, vakuutus- ja asiakaspalveluosaaminen ovat Kotipankkiiripalvelumme nelikentän vakaat kulmakivet, joiden avulla varmistetaan paras tulos ostajalle ja myyjälle.

Ymmärrämme myös, että jokaisen talous on erilainen ja kunnioitamme sitä. Ammattilaistemme tärkein osaaminen piileekin asiakkaan kokonaistaloudesta keskustelemisessa, kyvyssä löytää paras ratkaisu jokaiselle yksilöllisesti, niin asumiseen kuin asiakkaan kokonaistalouteen.

Haluatko Kotipankkiiri, kiinteistönvälittäjä LKV:n kumppaniksesi? Ota yhteyttä asumistalouden ammattilaisiimme täällä.

Lue lisääKotipankkiiri-konseptista blogistamme