Sp-Koti Lahti

Kiinteistönvälitystä Lahdessa – Sp-Koti Lahti auttaa sinua asuntoasioissa Päijät-Hämeen alueella. Tervetuloa konttoriimme Lahteen, Torikadulle.

Sp-Koti Lahti

Kodikkain Oy 
Y-tunnus: 3182309-3

Asunto Ojala Oy
Y-tunnus: 0908190-0

Sähköposti: lahti@spkoti.fi

Torikatu 3, 15110 Lahti

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

03 782 5030

Hinnasto

Sp-Koti Lahti

Päijät-Hämeen kodikkainta kiinteistönvälitystä

Olemme ammattitaitoinen paikallinen osaaja, jonka palvelu on mutkattoman mukavaa! Toiminta-alueemme on Päijät-Häme ja toimimme osana valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä yhteistyössä paikallisen Säästöpankin kanssa. Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa torin laidalla, Helmi Säästöpankin vieressä. Välittäjillämme on vankka paikallistuntemus sekä ammattitaito ja tahto laadukkaaseen kiinteistönvälitykseen kesämökeistä kivilinnaan ja kaikki siltä väliltä. Arvomme ei ole asiakaslähtöisyys, vaan päinvastoin asiakasta arvostava asiakasläheisyys. Olemme kiitollisia saamastamme erinomaisesta asiakaspalautteesta, palveluammatissahan paras kiitos työstä on tyytyväinen asiakas, sekä ostaja että myyjä. Tervetuloa asiakkaaksemme, Parasta Palvelua Sinun Parhaaksesi!

Jokainen taimi on tärkeä!

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Lahti antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Lahden alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki sujui hyvin,välittäjä oli erittäin mukava ja asiallinen, sain haluamani tiedot nopeasti.
Kaikki.
Realistinen toiminta ja hinnoittelu
;