Asunnon myynti

Asunnon myynti mielessä? Sp-Koti tekee asunnon myynnistä sinulle helppoa ja stressitöntä. Ota yhteyttä lähimpään välittäjäämme ja anna ammattilaisen hoitaa myynti puolestasi vaivattomasti ja luotettavasti.

check

Autamme sinua oikean hinnan, myyntitavan ja kohderyhmän määrittelemisessä ja räätälöimme tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelupaketin.

check

Asuntosi myynnistä vastaava välittäjä pitää sinut jatkuvasti tilanteen tasalla. Saat myös arvokasta lisätukea asuntosi myyntiin valtakunnallisesta ketjustamme.

check

Kumppaniltamme Säästöpankilta voit kysyä joustavan asuntolainan ehdoista ja itsellesi sopivimmista rahoitusratkaisuista.

Asunnon myynti sujuu Sp-Kodin kanssa

Oman kodin myyminen tai vaihtaminen tulee usein ajankohtaiseksi elämäntilanteiden muuttuessa. Sp-Kodista saat asuinalueesi erityispiirteet tuntevan kiinteistöalan ammattilaisen avuksesi hoitamaan asunnon myynnin alusta loppuun toiveittesi mukaisesti ja tehokkaasti.  

Me tarjoamme käyttöösi vahvan osaamisemme, kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme. Kumppaniltamme Säästöpankilta taas voit pyytää tarjouksen asuntolainasta ja selvittää remonttilainan ehtoja.

Asunnon myynti alkaa arviokäynnistä

Kun suunnittelet asuntosi myyntiä, varaa ensimmäiseksi arviokäynti lähimmältä välittäjältämme. Arviokäyntiä varten sinun ei tarvitse siivota kotia eikä tehdä korjaustöitä. Riittää, että olet paikalla avaamassa oven.

Kokenut ja luotettava Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä tutustuu kotiisi ilmaiseksi ja auttaa sinua tekemään päätöksen asunnon järkevän myyntihinnan, markkinointitavan ja potentiaalisen ostajaryhmän suhteen. Kiinteistönvälittäjältämme saat myös näkemyksen siitä, minkälaisia korjauksia asuntoon kannattaisi kenties tehdä ennen myynnin aloittamista. 

Asunnon myyntihinta kohdalleen - Sp-Koti tuntee paikalliset asuntomarkkinat

Asunnon kiinnostavuuden ja nopean myynnin kannalta sille on tärkeää määrittää oikea hintataso heti alussa, ennen markkinoinnin aloittamista. Sp-Kodin kokeneet kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen ja sen hintakehityksen ja osaavat parhaiten arvioida käyvän hinnan asunnollesi. Markkinoimme asuntoasi aktiivisesti kanavissa, joiden kautta tavoitamme tehokkaimmin asuntosi lähialueilta uutta asuntoa etsivät potentiaaliset ostajat. 

Meillä asuntosi tulee koko ketjun myyntiin – oman välittäjän lisäksi

Sp-Kodista saat asuntosi myyntiin parhaan mahdollisen oman välittäjän. Hän pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla siitä, miten asuntonäytöissä on mennyt ja miten myynti edistyy. 

Sp-Kodin periaatteiden mukaan kotisi myyntiin voivat kuitenkin osallistua kaikki ketjumme kiinteistönvälittäjät. Valtakunnallinen yli 50 toimipisteen verkostomme tarjoaa oivaa lisävoimaa myyntiin. 

Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä hoitaa puolestasi asunnon myynnin alusta loppuun. Sinun ei tarvitse itse huolehtia pakollisten asiakirjojen tilaamisesta, asunnon markkinoinnista, näyttöjen järjestämisestä, tarjousvaiheen käytännöistä, kauppakirjan sisällöstä tai kaupanteosta. Kun olet antanut asuntosi vara-avaimen kiinteistönvälittäjälle, voit keskittyä sataprosenttisesti uudesta kodista unelmointiin tai sen löytämiseen. 

Päivitä asuntolaina-asiat Säästöpankissa

Jos olet muuttamassa isompaan asuntoon, saattaa lisälainalle olla tarvetta. Kummpaniltamme Säästöpankilta voit kysyä lisärahoitusta helposti. Lähin konttorikin löytyy usein Sp-Kodin naapurista.

Tutustu myös näihin

Sp-Kodin Tarjouskauppa

Myy asuntosi tarjouskaupalla. Sp-Koti auttaa kotisi myymisessä ja oikean lähtöhinnan määrittelemisessä. Ota yhteyttä, niin myydään asuntosi!

Ostamassa uutta asuntoa?

Sp-Koti-kiinteistönvälitys auttaa sinua oman kodin löytymisessä. Välittäjämme neuvovat sinua kaikissa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa.

Ostotoimeksianto

Kun tiedät mitä haet, mutta aika on kortilla, voit antaa koko asunnon etsintäprosessin Sp-Kodin välittäjän tehtäväksi.