Asunnon myyminen

Oletko myymässä asuntoa? Täältä löydät kaikki tiedot ja vinkit myyntiprosessin edistämiseen. Asunnon myynti sujuu Sp-Kodin kanssa turvallisesti arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Oman kodin myyminen tai vaihtaminen tulee usein ajankohtaiseksi, kun unelmat ja elämäntilanteet muuttuvat.

Sp-Koti apuna asunnon myymisessä

Sp-Koti on luotettava ja turvallinen kumppani auttamaan asuntoasioissa. Autamme sinua tekemään juuri sinulle oikeita valintoja. Saat asuinalueesi erityispiirteet tuntevan kiinteistöalan ammattilaisen avuksesi, joka hoitaa asunnon myynnin alusta loppuun toiveittesi mukaisesti ja tehokkaasti.

Valitse välittäjän kanssa tehty myyntiprosessi

Tilastojen mukaan neljä asuntokauppaa viidestä tehdään kiinteistönvälittäjän avulla. Erityisesti kiinteistöjen kaupassa kannattaa käyttää kiinteistönvälittäjän asiantuntemuksen ja vastuukysymysten takia. Kiinteistönvälittäjän käyttö helpottaa myyntiä ja tuo turvaa onnistuneeseen asuntokauppaan.

Myyntiprosessi Q & A

Miten ja miksi valita kiinteistönvälittäjä?

Mitä arviokäynti sisältää?

Miten myyntihinta määräytyy?

Mitä tapahtuu arviokäynnin jälkeen?

Miten asunto saadaan myyntikuntoon?

Kuinka välittäjä hoitaa asunnon myynti- ja markkinointiprosessin?

Mitkä asiat vaikuttavat asunnon esittelykuntoon?

Mitä tapahtuu tarjousneuvotteluissa?

Miten valmistaudutaan kaupantekoon?

Mitä tapahtuu kaupan jälkeen?

Päivitä asuntolaina-asiat välittäjän avulla Säästöpankissa.

Jos olet muuttamassa isompaan asuntoon, saattaa lisälainalle olla tarvetta. Kumppaniltamme Säästöpankilta voit kysyä kilpailevan tarjouksen tai lisärahoitusta helposti. Välittäjäsi auttaa sinua tässä asiassa mutkattomasti. Lähin konttorikin löytyy usein Sp-Kodin naapurista.

;