Sp-Kodin Tarjouskauppa

Tarjouskauppa-palveluun sopivat erityisesti asunnot, joista on runsaasti kysyntää ja toisaalta asunnot, joita on hankala hinnoitella esimerkiksi niiden erityislaadun takia.

Milloin kannattaa myydä asunto tarjouskaupalla

Tarjouskauppa-palveluun sopivat erityisesti asunnot, joista on runsaasti kysyntää ja toisaalta asunnot, joita on hankala hinnoitella esimerkiksi niiden erityislaadun takia.

Asunnon hinta tarjouskaupassa

Sp-Koti Tarjouskauppa on kauppatapa, jossa välittäjä määrittelee yhdessä myyjän kanssa kohteelle (asunto-osake tai kiinteistö) velattoman lähtöhinnan. Lähtöhinta asetetaan kohtuulliseksi, jotta hinta herättää ostajien mielenkiinnon. Tällöin mahdollisimman moni tutustuu kohteeseen ja ostajien on helppo lähteä tekemään tarjouksia.

Ostotarjoukset tarjouskaupassa

Ostajaehdokkaat tekevät tarjoukset velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin. Ostajaehdokkaiden tekemät tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä internetissä ja kaikilla on siten mahdollisuus tehdä tämän tiedon perusteella uusi tarjous.

Ostajaehdokkaat tekevät Sp-Koti Tarjouskauppa-kohteista kirjalliset tarjoukset ja välittäjä varmistaa, että niihin merkitään kaikki keskeiset ehdot. Tarjous voi olla myös ehdollinen. Myyjä ei voi tehdä vastatarjousta, kuten perinteisessä myynnissä.

Tarjousten on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät tehdä oman tarjouksensa. Välittäjä esittelee tarjoukset viipymättä myyjälle, joka voi antaa vastauksensa, joko hylätä tai hyväksyä tarjouksen, aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia.

Asunnon myynti tarjouskaupassa

Lopullinen myyntihinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan perusteella myyjän lopulta tehden päätöksen kenelle hän myy, millä hinnalla, millä ehdoilla ja myös sen, myykö hän kohdetta lainkaan. Tarjouskaupan päättyessä saavat sekä seuraajat että tarjouksentekijät siitä tiedon.

Kohteesta kiinnostuneet voivat myös ilmoittautua kohteen seuraajiksi tarjouskauppa-sivulla olevalla lomakkeella. Seuraajat saavat tiedon sähköpostiinsa aina, kun kohteeseen tulee uusia tarjouksia. Tarjouskauppa-sivulta on nähtävissä kohteen seuraajien lukumäärä.

Kiinnostuitko Sp-Koti tarjouskaupan mahdollisuuksista oman kotisi myynnissä?
Ota yhteyttä lähimpään Sp-Kotiin, niin kerromme sinulle lisää.
;