Sp-Koti keskusyksikkö

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju. Sp-Kodin keskusyksikkö vastaa Sp-Kodin asiakaslupauksen toteutumisesta koko ketjun tasolla sekä Sp-Kodin brändin kehittämisestä.
check

SP-koti oy

check

Y-TUNNUS 2377240-9

check

TEOLLISUUSKATU 33, 00510 HELSINKI

Sp-Koti

Säästöpankit perustivat kiinteistönvälityspalvelua tarjoavan Sp-Kodin vuonna 2010. Ensimmäinen Sp-Koti franchising-yritys aloitti toimintansa 2011. Sp-Koti-ketju muodostuu itsenäisistä, paikallisista yrittäjistä, omista välitysyksiköistä sekä Sp-Koti keskusyksiköstä.

Liikeideanamme on tarjota kuluttajille ja yritysasiakkaille monipuoliset kiinteistönvälityksen palvelut ja erityisosaaminen. Sp-Kodin ja Säästöpankin tiiviillä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa myös pankkipalveluiden muodossa.

Sekä Sp-Kodilla että Säästöpankeilla on Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita. Molempien yritysten suositteluindeksi on oman toimialansa huippua.

Sp-Koti keskusyksikkö 

Sp-Kodin keskusyksikkö vastaa Sp-Kodin asiakaslupauksen toteutumisesta koko ketjun tasolla sekä Sp-Kodin brändin kehittämisestä. Autamme ketjumme yrittäjiä ja välittäjiä mm. näissä asioissa: 

  • Paikallisyrittäjien tuki ja ohjaus
  • Yrityksen brändin ja visuaalisen ilmeen kehittäminen ja hallinta
  • Yhteismyynnin kehittäminen
  • Koulutusten (sisäiset ja ulkoiset) hankkiminen ja tarjonta paikallisyksiköille
  • Välitystoiminnan työkalujen kehittäminen ja yhteishankinta
  • Ketjun yhteiset hankinnat mm. ilmoittelu ja kiinteistötietojärjestelmä
  • Rekrytoinneissa avustaminen

Toimipisteemme sijaitsee Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallilassa, osoitteessa Teollisuuskatu 33 00510 Helsinki

Sp-Kodin blogi

Asiaa asumisesta -blogissa bloggaavat Sp-Kotilaiset eri puolilta Suomea ja joskus myös vieraskynät. Sp-Kodin blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta, kohtaamisista, asumisesta ja asuntomarkkinoista. Blogi-tekstit edustavat bloggaajien omia mielipiteitä, eivätkä aiheet aina pyöri asuntokaupan ja kiinteistönvälityksen ympärillä.


SIIRRY BLOGIIN TÄSTÄ

...
;