Sp-Koti keskusyksikkö

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju. Sp-Kodin keskusyksikkö vastaa Sp-Kodin asiakaslupauksen toteutumisesta koko ketjun tasolla sekä Sp-Kodin brändin kehittämisestä.

Yhteystiedot

Sp-Koti Oy
Y-tunnus 2377240-9
 
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

Sp-Koti

Säästöpankit perustivat kiinteistönvälityspalvelua tarjoavan Sp-Kodin vuonna 2010. Ensimmäinen Sp-Koti franchising-yritys aloitti toimintansa 2011. Sp-Koti-ketju muodostuu itsenäisistä, paikallisista yrittäjistä, omista välitysyksiköistä sekä Sp-Koti keskusyksiköstä.

Liikeideanamme on tarjota kuluttajille ja yritysasiakkaille monipuoliset kiinteistönvälityksen palvelut ja erityisosaaminen. Sp-Kodin ja Säästöpankin tiiviillä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa myös pankkipalveluiden muodossa.

Sekä Sp-Kodilla että Säästöpankeilla on Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita. Molempien yritysten suositteluindeksi on oman toimialansa huippua.

Sp-Koti keskusyksikkö 

Sp-Kodin keskusyksikkö vastaa Sp-Kodin asiakaslupauksen toteutumisesta koko ketjun tasolla sekä Sp-Kodin brändin kehittämisestä. Autamme ketjumme yrittäjiä ja välittäjiä mm. näissä asioissa: 

  • Paikallisyrittäjien tuki ja ohjaus

  • Yrityksen brändin ja visuaalisen ilmeen kehittäminen ja hallinta

  • Yhteismyynnin kehittäminen

  • Koulutusten (sisäiset ja ulkoiset) hankkiminen ja tarjonta paikallisyksiköille

  • Välitystoiminnan työkalujen kehittäminen ja yhteishankinta

  • Ketjun yhteiset hankinnat mm. ilmoittelu ja kiinteistötietojärjestelmä

  • Rekrytoinneissa avustaminen

Toimipisteemme sijaitsee Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallilassa, osoitteessa
Teollisuuskatu 33 00510 Helsinki

Sp-Kodin blogi

Asiaa asumisesta -blogissa bloggaavat Sp-Kotilaiset eri puolilta Suomea ja joskus myös vieraskynät. Sp-Kodin blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta, kohtaamisista, asumisesta ja asuntomarkkinoista. Blogi-tekstit edustavat bloggaajien omia mielipiteitä, eivätkä aiheet aina pyöri asuntokaupan ja kiinteistönvälityksen ympärillä.

Siirry blogiin tästä

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...