Kiinteistönvälittäjäksi tai yrittäjäksi Sp-Kotiin?

Sp-Koti tarvitsee kasvavaan liiketoimintaansa jatkuvasti uusia kiinteistönvälittäjiä ja yrittäjiä. Meillä on jo yli 80 toimipistettä eri puolilla Suomea ja olemme toimipisteiden määrällä mitattuna Suomen 3. suurin kiinteistönvälitysketju. Voit olla niin alalla työskentelevä kiinteistönvälittäjä kuin alanvaihtoa harkitseva tulokas.
check

Vapautta, vastuuta ja jatkuvaa oppimista

check

Sp-Koti-ketjulta koulutusta ja valtakunnallisen brändin tuki

check

Asiakasläheinen ja mutkaton ote työhön

Kiinnostaako sinua ura kiinteistönvälittäjänä Sp-Kodissa?

Kiinteistönvälittäjänä olet jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa. Teet töitä itsenäisesti, mutta osana asiantuntevaa ja mutkatonta porukkaa, jonka kanssa voit pohtia työhön liittyviä kysymyksiä. Kiinteistönvälittäjän työkenttä on todella laaja, joten vuosikymmenienkin jälkeen uutta opittavaa riittää. Työteliäällä välittäjällä on mahdollisuus hyviin ansioihin. Kiinteistönvälittäjän työ on monelle elämäntapa!

Miksi välittäjäksi Sp-Kotiin?

Sp-Kodin ihmisläheinen ja mutkaton toimintatapa koskee asiakkaiden lisäksi myös työntekijöitä. Ketjumme hierarkia on matala.

Sp-Kodin arvot ovat asiakasläheisyys, yhteistyö, luotettavuus ja tuloksellisuus. Kuuntelemme asiakkaitamme aidosti ja pyrimme aktiiviseen yhteistyöhön ja yhteydenpitoon niin asiakkaidemme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Noudatamme hyvää välitystapaa ja säännöksiä ja alan ohjeistuksia. Kehitämme osaamistamme jatkuvalla opiskelulla. Sp-Kodin liiketoiminta on kasvavaa.

Sp-Koti on aina paikallinen osaaja, joka tuntee oman toiminta-alueensa, sen erityispiirteet sekä oikean hintatason.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kenttäjohtaja Jussi Hurmeeseen (MBA, LKV), puh. 040 519 9951, jussi.hurme@spkoti.fi.

;