Janne Paasimies

Janne Paasimies

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

Mietitkö asuntosi myyntiä? 

Olen toiminut kiinteistönvälityksessä jo 16 vuotta pääkaupunkiseudulla. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja olen suorittanut myös ylemmän kiinteistönvälitystutkinnon. Minulle ovat tuttuja, niin Kallion kulmat, kuin keskustan arvoasunnot ja kaikki siltä väliltä. Toimin koko pääkaupunkiseudun alueella ja hoidan aina kaiken alusta loppuun saakka. Erikoisosaamistani ovat RS-kohteet, uudisrakentaminen, sekä ullakko- ja lisärakentamisprojektit. 

Asunnonvaihto on usein monimutkainen palapeli, jossa kaikkien palojen täytyy loksahtaa juuri oikealle kohdalle ja uuden kodin täytyy myös tuntua omalta kodilta. Anna minun auttaa, kun mietit asuntoasioita. Tulen mielelläni mukaan jo ihan alkuvaiheessa, kun asiat ovat sinulla vasta mietinnän asteella. 

Kun tarvitset ihan oikeaa kiinteistönvälittäjää, soitathan minulle. 

Asunnon myynnin nopeus
Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja todella ystävällistä
Yhteydenpito Jannen kanssa oli äärimmäisen helppoa, nopeaa ja todella miellyttävää. Janne oli saavutettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja hän auttoi ystävällisesti kaikissa isommissa ja pienemmissä paniikeissani. Janne oli luotettava, täsmällinen, huomaavainen ja erittäin asiallinen. Samalla kuitenkin rento ja helposti lähestyttävä. Tässä asuntokaupassa sujui hyvin kaikki!