Leena Ollila

Leena Ollila

Myyntineuvottelija, osakas

Sympaattista ja ammattimaista kiinteistönvälitystä

Olen aikaansaava ja huolellinen huoneistojen, talojen ja tonttien välittäjä. Minulla on vahvaa osaamista siitä, miten erilaisia koteja myydään, löydetään ja toteutetaan onnistuneesti. Olen koulutukseltani diplomi-insinööri, ja toiminut pitkään liike-elämän alalla ja kiinteistöjen parissa. Tunnen rakennus- ja saneerausalan hyvin. Verkostoni on laaja.

Toimin koko pääkaupunkiseudun alueella. Espoo kokonaisuudessaan ja Helsinki keskustasta länteen ovat minulle tutuimmat seudut. Asun itse Suur-Tapiolan seudulla. Vietän vapaa-ajan hetkiä mielelläni puutarhahommissa, ulkoilemassa ja läheisteni seurassa. Olen toiminut aktiivisesti useissa eri urheiluseuroissa - nykyään lähinnä satunnaisena valmentajana telinevoimistelussa ja katsojana vesipallossa. Urheilutaustastani johtuen yhdessä tekeminen on minulle sujuvaa ja reiluus luontaista.

Jos asunnonvaihto on teille ajankohtaista tai haluatte keskustella teille sopivista vaihtoehdoista rauhalliseen tahtiin, olen helposti tavoitettavissanne.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Kaikki sujui mainiosti.
Välittäjä oli asiantunteva, luotettava sekä hyvä ja selkeä kommunikoimaan. Hänen kanssaan oli ilo asioida. Kaikki vaiheet arviointikäynnistä kaupantekoon asti menivät sujuvasti. Lämpimät suositukset Leenalle.
Oli asiantunteva ja hyvin työnsä hoitava myyjä.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;