Palautteet

Kaikki sujui mainiosti.
Välittäjä oli asiantunteva, luotettava sekä hyvä ja selkeä kommunikoimaan. Hänen kanssaan oli ilo asioida. Kaikki vaiheet arviointikäynnistä kaupantekoon asti menivät sujuvasti. Lämpimät suositukset Leenalle.
Oli asiantunteva ja hyvin työnsä hoitava myyjä.
Asiantuntemus ja avoimuus minkä tahansa asian asian tiimoilta, viestisisällöstä riippumatta, jatkuva yhteydenpito
Välittäjä perehtyi kohteeseen ja sen erityispiirteisiin erittäin hyvin jo ennen myyntivaihetta sekä hoiti myyntivaiheessa esiin nousseet lisäselvitykset ja kysymykset oma-aloitteisesti ja nopeasti. Myyntivaiheessa yhteydenpito, tilannekatsaukset ja toimeksiantajan kartalla pitäminen olivat ensiluokkaista. Välittäjä tunsi alueen ja kohteen erittäin hyvin sekä luotti itseensä minkä johdosta myyjinä oli luottavainen olo koko prosessin läpi ja hintapyynnön tarkistamisesta ei tarvinnut keskustella. Tarjoukset, kauppakirjan tekeminen ja itse kaupanteko onnistuivat myös hienosti ja myyjien näkökulmasta ilman ylimääräisiä kommervenkkejä.
Leena oli aina positiivinen ja ystävällinen sekä selvästi hyvin valmistautunut. Hän on proaktiivinen ja ammattitaitoinen, suhtautuu työhönsä intohimolla! Saimme tukea ja vaikka asuntoa ei hetkessä myyty, pysyi hyvä tsemppihenki koko prosessin ajan ja homma hallussa.
Leena Ollila hoiti koko prosessin täydellisesti, joten minulla ei ole yhtään parannusehdotusta. Supersuuret kiitokset!
Loistavat kuvat, välittäjän aktiivisuus ja informointi tilanteen etenemisestä.
Meidän kohdalla kaikki meni tosi hyvin. Leena Ollila on erittäin ammattitaitoinen ja tosi positiivinen ihminen ja hänen johdollaan meidän koti myytiin ennätysajassa. Yhtä näyttöä lukuun ottamatta kaikki näytöt olivat meidän lomamme aikana, joten näytöt eivät vaikuttaneet millään lailla meidän elämään. Suuret, suuret kiitokset mutkattomasta ja selkeästä asioiden hoidosta. Kaikki sujui täydellisesti. Minulla ei ole mitään korjausehdotuksia.
- aktiivinen asunnon esittely potentiaalisille kiinnostuneille myös keskikesällä - asiakkaan pitäminen ajan tasalla tilanteesta - ammattitaito ja tarkkuus - loistavan valokuvaajan käyttö
Hei, Leena oli oikein mukava, helposti lähestyttävä, asiantunteva ja aidosti palveleva. Hänestä huokui se, että hän tykkäsi työstään.
Kaupat tehtiin nopeasti ja asiantuntevasti. Kaikki oikeastaan meni hyvin.
Nopeus. Informaatio liikkui todella nopeasti ja homma meni alusta asti jouhevasti.
asunnon esittely
Yhteydenpito, positiivisuus ja sitkeys.
Yhteydenpito, näyttöjen järjestäminen
Välittäjä tuli kotiini ja minun ei tarvinnut lähteä heidän toimistolleen.