Pauli Rompasaari

Pauli Rompasaari

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, insinööri

Kivalle kodille löytyy aina ostaja

Vahva ammattitaito ja vuosien kokemus kotien myynnistä pääkaupunkiseudulta. Insinöörin tarkkuudella ja leppoisalla asenteella hoidan haastavammatkin tapaukset. Myyn ja arvioin vaativammatkin perikuntien osake- ja kiinteistökokonaisuuksien myynnit sekä maa-alueiden kaupat. Oma koti on arvokas ja elämän isoimpia kauppoja, se kannatta hoitaa turvallisesti.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Erittäin miellyttävä ja asiantunteva kiinteistövälittäjä, josta myös asiakkaat antoi hyvää palautetta. Myynti eteni sujuvasti ja nopealla aikataululla. Hyvä olo jäi koko prosessista. Kiinteistövälittäjä oli Pauli Rompasaari.
Kaikki meni hyvin ja sujuvasti. Välittäjä, eli Pauli otti heti yhteyttä kun olin ilmaissut kiinnostukseni kohteeseen, ja oli positiivinen yllätys, että soitto tuli jo sunnuntaina eikä tarvinnut odottaa maanantaihin asti. Kaupanteko ja yhteydenpito ennen sitä meni myös hyvin, omat kiireet enemmänkin viivyttivät prosessia omassa päässä, mutta Pauli mukavasti piti yhteyttä ja muistutteli asioista ja kävi niitä läpi. Joten kiitos Paulille hyvästä työstä :)

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;