Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Forssasta

Ok
Esittely
Ennen kaikkea meillä oli äärimmäisen hyvä välittäjä Sanna🌷💙 joka joutu tekee hartiavoimin töitä ja piti meidät koko ajan ajantasalla.
Kaikki, yhteyden pito ihana välittäjä joka ei vaihtunut koko ajan,kiinnostunut työstään sanat ei riitä keromaan
Yhteistyö, helppous, tavoitettavuus, tilanteen ajantasalla pitäminen, helposti lähestyttävä, neuvoa antava, asiantunteva,
Kaikki sujui hyvin mikään osa alue ei ollut muita parempi
Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja kaikki kontaktointi oli sujuvaa ja helppoa! Meidän työaikataulut otettiin hienosti huomioon ja palvelun laatu ei missään vaiheessa laskenut! Tyytyväisempi en voisi olla!
Oikeastaan kaikki. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa, saimme kattavat vastaukset kaikkiin kysymyksiimme, ja näytöt olivat oikein miellyttäviä. Välittäjä ei niinsanotusti myynyt liikaa, vaan antoi meille aikaa tutustua kohteeseen kunnolla. Ostoneuvottelut ja kaupanteko sujuivat upeasti. Olimme erittäin tyytyväisiä.
Asiointi oli kokonaisuudessaan eli kaikki vaiheet ensimmäisestä tapaamisesta kaupantekotilaisuuteen kiitettävällä tasolla ja palvelu miellyttävää ja asiantuntevaa
kaikki
En pysty erottelemaan, homma toimi hienosti. KIITOS
Asioiden hoidon nopeus
Asioiden nopea hoito
Asuntokauppa kokonaisuudessaan sujui erittäin hyvin.
Kaupan kohde tuli nopeasti sopimuksen teon jälkeen myyntiin. Esittelyt sovittiin joustavasti ja kaupat syntyivät todella nopeasti, vaikka kyseessä oli isohko omakotitalo.
Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja he todella tekivät töitä asian eteen. Kaikki sujui yllättävän nopeasti ja helposti. Heiltä sai kaikkiin kysymyksiin vastaukset nopeasti. Jäi tunne että he olivat meitä varten.
Netin kautta paperit liikkuivat hyvin
Asiointi oli helppoa ja nopeaa. Kaikki sujui joustavasti.
Asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja auttaminen kaupanteon eri vaiheissa. SP Koti toimiston henkilökunnan yhteistyö, toiminta ja hyvä henki asiakaspalvelussa, "yhdessä johtaminen", toiminnasta 10+ ja kakkukahvit. Tahtoisin myös ottaa Helsingin SP-koti Kampin konttorin yrittäjät kahvista ja kakusta nauttimaan.
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen.
Kaikki sujui ammattitaidolla ja oikein hyvin. Sp-Kodin Sanna Nymanille täysi kymppi!
Asioiden hoitaminen yleensä. Kaikkiin kysymyksiin vastauksen hommaaminen. Aina ystävällinen.
Kaikki sujui todella hyvin! Viestini jälkeen välittäjä otti välittömästi yhteyttä. Oli kuitenkin lauantai ja saatiin vielä samana päivänä tehtyä ostotarjous. Iloinen pirteä nuori nainen. Homma hanskassa täysin. Tykättiin todella paljon ja niin tykkäsi myyjäkin.
Kaikki.
Kiinteistönvälityshän on monimutkainen palveluammatti, jossa tärkeintä on että asiakkaita käsitellään asiallisesti ja heidän oikkuihinsa suhtaudutaan oikein. Välittäjällä pitäisi aina olla ostajille aikaa ja heidän kanssaan asioidessa tulee olla hyvät ihmistuntemustaidot. Myyjä taas täytyy pitää kurissa, ettei hänelle tule ylimitoitettuja hintatoiveita. Myyjää täytyy myös vähän ohjastaa, ettei hän lähde hötkyilemään tai mene muuten tolaltaan pitkässä prosessissa. Mielestäni nämä asiat ovat ensiluokkaisen hyvin halussa välitysliikkeelläni.
Välittäjä sitoutui asiaan täysillä, ei jättänyt hommaa kesken vaikka vastoinkäymisiä.
Yhteistyö sujui hyvin. Kiinteistönvälittäjä Ulla Saarenmaa piti aktiivisesti yhteyttä ja antoi asiantuntevia neuvoja.
Rentouden tunne. Oli heti kuin ois kotiin tullu. Se tunne oli hieno, kun kiinteistövälittäjämme oli meidän puolella ja oli aasinsiltana tuntemattomien välillä. Oli myös ajallaan paikalla.
nopeasti myynti
Myyjä oli hyvin innostunut ja pätevä kaikki asiat sujuivat kuin itsestään
Myynti.
Henkilöt hyvin tavoitettavissa. Tiedotettiin tilanteesta hyvin.
kaupat tuli
Pätevä henkilökunta
kauppa sujuu hyvin nopeasti
Hyvä välittäjä, oli hyvin tavoitettavissa ja näytöt onnistui meille sopivasti.
Kaikki sujui hyvin.