Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Hämeenlinnasta

Koko prosessi kaikin osin meni odotetusti
Ennakkoarvio puhelun aikana. Tarkempi arvio käynnin yhteydessä. Nopea kauppa.
Kaupat sujuivst nopeasti ja ongelmitta! Asiat tiedotettiin selkeästi ja asianmukaisesti. Olen todella tyytyväinen.
Koko prosessi oli mutkaton ja nopea. Kaikki hoitui hyvässä aikataulussa ja Marika Kolehmaiselle erityiskiitokset loistavasta työstä. Pidimme myös siitä, ettei yleisiä näyttöjä pidetty. Ja sähköisesti allekirjoitettavat sopimukset olivat myös kätevät.
Kokonaisuus; vuorovaikutus välittäjän kanssa, kohteeseen tutustuminen, valokuvien korkea laatu, realistinen käsitys hinnoista ja osaaminen kaupan käytännön asioiden hoitamisen kanssa.
Fint tjänst, bra kvalifering av kandidater till att hyra lägenhet
Kaikki meni hyvin
Yhteydenpito asiakkaaseen sekä nopeat kaupat
Kaikki, asunnon näytöstä kaupan sulkemiseen. Erityisesti arvostin ehdotusta osakaupasta eli maksan loppuosa kauppasummasta vasta entisen asuntoni myynnin jälkeen. Otin mielelläni vastaan myös vinkit ja avuntarjouksen oman asuntoni myymiseen (nähtäväksi jää tarvitaanko). Sekä Nikita että Terhi olivat ihan mahtavia! Kymmenen pistettä ja papukaijanmerkit molemmille!
Loistava välittäjä. Nopea ja joustava näyttö.
Kaikki, hyvin hoidettu jokainen asia
Ammattitaito
Ihan kaikki, eikä mennyt kauan kun löytyi sopiva ostaja. Kiitos Terhi Westerberg ja Nikita Missiouk!
Hinta laatu suhteen neuvottelu.Välittäjä Piti hyvin ajan tasalla myynnin etenemisen.
Välittäjä hoiti asian alusta loppuun saakka ja oli koko ajan yhteydessä.
Kaikki
Välittäjä arvioi asunnon arvion rehellisesti sekä oli aktiivisesti yhteydessä. Hän myös perusteli erittäin järkevästi, mihin hinta perustuu ja mitä mahdollisesti on odotettavissa. Yleisesti ottaen koko prosessi hoitui pääosin siten, ettei minun tarvinnut juuri osallistua ja koko prosessi tuntui minulle helpolta.
Nikitan kanssa viestintä ja asioiden sopiminen sujui todella mutkattomasti. hän oli hyvin saavutettavissa ja joustava, sekä muisti aina laittaa väliaikatietoja myynnin etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä Nikitan kauppoihin!
Itse myynti ja siihen liittyvä hinnan nousu
Oikeastaan kaikki. Kiinteistövälittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja aina käytettävissä. Kaikin puolin positiivinen kokemus.
Yhteydenpito sujui hyvin ja välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla, sekä hänellä oli selkeä suunnitelma miten myyntiprosessissa edetään. Toiminta tuntui alusta asti luotettavalta. Asunnosta otetut kuvat olivat erinomaiset.
Hei, ostimme ensiasunnon teidän kauttanne Oulunkylästä ja välittäjän toimi Nikita Missiouk. Tämän takia haluamme tässä palautteessa kiittää Nikitaa asiantuntevasta avusta, huumorista ja selvästä kommunikoinnista. Olimme ensiasunnon ostajia, joten meillä on paljon kysymyksiä. Hän auttoi ja neuvoi meitä paljon koko prosessin aikana ja oli aina saatavilla. Olimme ennen tätä asioineet monen välittäjän kanssa joilla homma ei ollut lähellekkään näin hyvin hanskassa ja tämän takia Nikita ansaitsee meiltä täydet pisteet. Tulemme myös jatkossa olemaan Nikitan asiakkaita asunnon osto- ja myyntiasioihin liittyvissä asioissa. Kiitos vielä Nikita!
Hyvät yhteydenpidot. Nopea toiminta. Asiakkaan kannalta valmis paketti.
Yhteydenpito
Kohtelias ja asiantunteva palvelu. Saatiin myös hyvä hinta.
Tilannetiedottaminen myynnin aikana.
Yhteydenpito, allekirjoitukset - kaikki!
Aivan loistavan valinnan tein, toimeksianto Nikita Missioukille. Hyvä esite, erillaiset asiakastapaamiset, nopea kommunikaatio, aina tavattavissa, mieluinen asunnon myyntisisutus ja myyvät kuvat. Kaupat hoituu pyhien välissäkin loppuun asti.
Kaikki sujui erinomaisesti. Pidin ensikäynnistä viimeiseen.Ei ollut mitään ongelmaa missään kohtaa.
Kaikki sujui alusta lähtien erittäin hyvin ja nopeasti sekä ammattitaidolla ja antaumuksella. Tietoa sain kokoajan missä mennään. Olen äärettömän kiitollinen Nikitalle...paremmin ei olisi voinut kaupat sujua.
Asiat sujuivat nopeasti ja mutkattomasti.
Kaikki. Hanna ja Nikita hoitivat homman 10+ arvoisesti. Varmasti suosittelen jos joku kysyy
Tiedonkulku ja yhteistyö Nikitan kanssa oli vaivatonta ja nopeaa. Olemme hyvin tyytyväisiä koko myyntiprosessiin.
Välittäjä oli todella ystävällinen ja asiantunteva. Hän viestitti hyvin ja ahkerasti, joten ensiasunnon ostajanakin pysyin koko ajan hyvin mukana siitä, mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Jos minulla oli jotain kysyttävää, hän vastasi nopeasti ja selkeästi!
Kaikki sujui hyvin
Nikita oli taitava myyjä. Loi tilan miellyttävälle asioinnille.
Asunto saatiin nopeasti myytyä.
Nopea myynti
Ihan kaikki! Koko prosessi sujui hienosti ja yllättävän nopeasti ja hinnassa päästiin yli odotusten. Välittäjän luotettavuus, ystävällisyys, lämminhenkisyys, reiluus, hyvä neuvottelutaito ja hyvä kuuntelutaito olivat mielestäni oleellisia tekijöitä.
Kaupat syntyivät nopeasti ja hyvin tuloksin. Yhteydenpito asiakkaaseen, informaation kulku ja saavutettavuus erinomaista.
Asunnon hankintaprosessi eteni erittäin sutjakkaasti ja selkeästi. Nikitan kanssa oli todella mukava ja helppo asioida. Ei voi muuta kuin suositella häntä lämpimästi!
Sujuva kokonaisuus, pätevä välittäjä, kiitos Nikita Missiouk!
Kaikki
Heti ensitapaamisessa SP-Kodin välittäjä antoi hyvin positiivisen ja asiakasmyönteisen kuvan, mutta oli myös asiantunteva ja varma asunto-katselmuksen jälkeen, ehdottaessaan myyntihinnaksi korkeinta neliöhintaa mitä vastaavasta asunnosta oli aikaisemmin maksettu. Asunnon kuvaus myynti-ilmoitusta varten oli erittäin hyvä ja monipuolinen, mutta kuitenkin myös arkirealismia mukana mm. kun kuvailtiin olohuoneen ja keittiön välisen seinäkkeen piilottavan osaltaan ruokailun jällkisotkuja. Asunnon oltua myyntihetkellä tyhjä, esitteen valokuvat oli toteutettu vähillä elementeillä ja pienillä yksityiskohdilla, mutta samalla kattaen koko asunnon ja antaen siitä kodikkaan tunteen. Informaatio koko myyntiprojektin osalta oli kaikenkattava alkaen asuntoesittelyistä ja myyntikanavista sekä kulloisenkin vaiheen raportoinnista. Kaiken kaikkiaan loistotyötä.
Nopean myyntiprosessin ja tarjouskilpailun hoitaminen.
Nikita oli huippu! Avulias, mukava ja rehti. Vastasi aina nopeasti ja oli tavoitettavissa, kellonajasta viis.
Nopea palvelu, myös asunto myytiin nopeasti. Hyvät kuvat, muutoinkin hyvä myynti-ilmoitus/myyntiteksti. Ammattitaitoinen välittäjä.
asunnon hankkiminen onnistui puolessa tunnissa ja puheluun vastattiin teiltä puoli yhdeksän illalla ja sovittiin asuntonäyttö heti seuraavalle päivälle! todella mukava henkilökunta. iso kiitos Terhille! emme ole koskaan törmänneet noin mukavaan välittäjään. täys kympin palvelu! suosittelen kaikille!
Kaikki sujui todella hyvin.
Kokonaisuus. Yhteydenpito.
Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen, huomioonottava ja tarjosi yksilöllistä palvelua
Pakko kehua välittäjää Terhi Westerberg !!! 💖💖💖💖 Mutkaton, rehellinen, suoraselkäinen ja jaksaa vastata tuhansiin kysymyksiin😍 Kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti👌🤝 Myynti-ilmoituksessa todella hyvät kuvat! Suosittelen ehdottomasti!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Asunnon myyntiprosessi oli kokonaisuudessaan helppo, sujuva ja markkinatilanteeseen nähden nopea kera loistavan asiakaspalvelun. : )
Terhi tekee kiinteistönvälitystä rakkaudesta lajiin. Asunto oli ollut välityksessä toisella ja vaihdoimme SP-kotiin. Koti meni kaupaksi ripeästi ja olimme ylipäätänsä erittäin tyytyväisiä. Suosittelen!
Välittäjä Terhi Westerberg hoiti asiaa hyvin ja vastasi kysymyksiin ripeästi. Terhi myös keräsi tietoa isännöitsijältä ja muilta tahoilta tarpeen mukaan.
Kommunikointi
Asioiden hoidon nopeus ja selkeys ja tuntemus kohteesta.
Nopeaa toimintaa, yksityisnäytöt
Yhteydenpito
Terhi oli asiantunteva ja osaava välittäjä, tunsi alueen ja tiesi miten kannattaa myydä. Hän myös venyi roolissaan yli normaalitilanteen, saadaksemme kaupat tehtyä.
Kaikki sujui hyvin!
Yhteistyö toimi hyvin ja asunto meni kaupaksi heti 😊
joustava näyttö, nopea yhteydenotto, kaikki sujui hyvin. .
Yhteyden ottaminen puolin jatoisin oli joustavaa..
Asunnon myynti
Asiakas ystävällisyys ja pidettiin kiinni niistä puheista mistä sovittiin.
Kaikki ja kohde meni todella nopeasti kaupaksi.
Erityismainintana haluan sanoa itsekin myyjänä kun työskentelen että Terhin avoimuus, rehellisyys ja suoraan puhuminen teki suuren vaikutuksen. Vielä saimme Terhin kautta mahtavan urakoitsijan projektiin. Terhi haluasi tehdä kaikkensa jotta meidän tarpeisiin löytyy ratkaisu ja mikä parasta me saimme ihan uskomattoman hienon paikan juuri oikealta sijainnilta ison vesistön rannalta, mihin pääsemme nyt toteuttamaan haavettamme :)
Kaupan sujuvuus, välittäjän ammattitaito ja rehellisyys. Nopea toiminta. Toimialaosaaminen.
Koko prosessi meni kaikilta osin hienosti. Elle on iloinen ja ystävällinen, ahkera ja aktiivinen.
Ei mitään valitettavaa mistään.
Marika Kolehmainen. Aivan huippu tyyppi ja alan ammattilainen.
Nopea myynyi, hinta arvio heti kohdilleen
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa. Erittäin ammattitaitoinen välittäjä, joka hoiti asiat vaikka emme itse päässeetkään Oulusta paikanpäälle kun vain esittelyyn.
Asunnon oston vaivattomuus. Etenkin kaikki järjestelyt ostajan ja myyjän välillä. Saimme tarvittavan tiedon nopeasti.
Vuokraus onnistui. Yhteydenpito väliaikatietoineen oli välittäjän puolelta hyvää.
Sähköiset lomakkeet!
Nikita oli koko ajan hyvin tavoitettavissa WhatsAppin kautta. Meillä oli hyvä keskusteluyhteys ja tieto välittyi nopeasti. Nikita oli asiantunteva, aidosti kiinnostunut ja sopivalla tavalla rento. Myynti-ilmoitus oli hyvin laadittu ja kuvat ammattimaisia.
Kohteen esittely, keskustelu tarpeellisista tiedoista ja kysymyksistämme. Osaava, asiantunteva välittäjä kaiken kaikkiaan.
Välittäjä toimi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, minun tarvitsi vain antaa lupa:) Esim. kosteusmittauksen sopiminen ja toteutus hoitui minun lomaillessa. Minä loimilin ja asunnolle löytyi ostaja, kaikki hoitui sähköisesti.
Asiallinen ote ja nopeat vastaukset.
Välittäjä oli ystävällinen, reipas, ja myyntitoimeksiannon osalta määrätietoinen. Löysi hyvän ostajan vaikka koronakriisin rajoitukset astuivat yllättäen voimaan juuri toimeksiannon vastaanoton jälkeen. Luotettavaa toimintaa. Hän teki sen mitä oli luvannut.
koko projekti alusta loppuun
Asiakaspalvelu ja kommunikaatio.
Kommunikointi
Asunto saatiin myytyä nopeasti ja ilman vaivannäköä omalta osaltani. Viestintä oli aina selkeää ja proaktiivista.
Välittäjä oli tehokas ja ystävällinen.
Kysymyksiin vastaaminen.
Hyvin huomioitu asiakkaan tarpeet ja yhteydenpito oli aktiivista. Sain myös hyvää tietoa asunnon myyntiä silmällä pitäen niin ajoituksen kuin hinnankin osalta.
Välittäjä vastasi nopeasti viesteihin ja kertoi vastaukset kysymyksiimme asiantuntevasti.
Toimitettiin mitä luvattiin ja suhteellisen nopeasti.
Terhi oli erittäin hyvä asunnonvälittäjä. Asioiminen oli nopeaa ja helppoa.
Välittäjä on erittäin myyntihenkinen ja tekee aktiivisesti kauppaa saadun liidin kanssa. Uudisasunnon kaupan juridiikka on riittävän hyvin hanskassa.
Myyntiaika nopea
Hyvin!
Välittäjän sitoutuminen kauppaan vielä kaupanteon jälkeenkin, kun tuli ongelmia naapurien kanssa.
Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu
Välittäjä ymmärsi hyvin tilanteen ja oli kärsivällinen ja joustava.
Asiat hoidettiin hyvin ja nopealla vauhdilla.
Nopea yhteydenpito
Toiminta oli joustavaa ja tehtiin se mitä luvattiin.
Yhteistyö
Yhteydenpito Pidettiin mistä sovittiin Ystävällinen ja hyvä palvelu
Oikeastaan kaikki meni ihan ok.
Tarvittavat tiedottamiset/ vastaamiset esitettyihin kysymyksiin toteuivat nopeasti. Ammattikuvaaja on hyvä ja mielestäni ainoa oikea tapa tänä päivänä (kuten kuvan jälkikäsittely).
Isot linjat oli ok, asunnon myyminen sujui sukkelaan
Yhteydenpito!
Onnistunut kauppa
Välittäjä oli mielestäni varsin inhimillinen & reilu :)
Kokonaisuus ihan ok.
Asuntokaupan alun selvittely ja osakkeen arviointi Asuntokauppaan liittyvä loppusuora.
Välittäjä on monikielinen , iloinen ja osaa hyvin hoitaa asioita :)
Nopeus