Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Hämeenlinnasta

Koko prosessi kaikin osin meni odotetusti
Kaupat sujuivst nopeasti ja ongelmitta! Asiat tiedotettiin selkeästi ja asianmukaisesti. Olen todella tyytyväinen.
Koko prosessi oli mutkaton ja nopea. Kaikki hoitui hyvässä aikataulussa ja Marika Kolehmaiselle erityiskiitokset loistavasta työstä. Pidimme myös siitä, ettei yleisiä näyttöjä pidetty. Ja sähköisesti allekirjoitettavat sopimukset olivat myös kätevät.
Kokonaisuus; vuorovaikutus välittäjän kanssa, kohteeseen tutustuminen, valokuvien korkea laatu, realistinen käsitys hinnoista ja osaaminen kaupan käytännön asioiden hoitamisen kanssa.
Fint tjänst, bra kvalifering av kandidater till att hyra lägenhet
Kaikki meni hyvin
Yhteydenpito asiakkaaseen sekä nopeat kaupat
Kaikki, asunnon näytöstä kaupan sulkemiseen. Erityisesti arvostin ehdotusta osakaupasta eli maksan loppuosa kauppasummasta vasta entisen asuntoni myynnin jälkeen. Otin mielelläni vastaan myös vinkit ja avuntarjouksen oman asuntoni myymiseen (nähtäväksi jää tarvitaanko). Sekä Nikita että Terhi olivat ihan mahtavia! Kymmenen pistettä ja papukaijanmerkit molemmille!
Loistava välittäjä. Nopea ja joustava näyttö.
Kaikki, hyvin hoidettu jokainen asia
Ammattitaito
Ihan kaikki, eikä mennyt kauan kun löytyi sopiva ostaja. Kiitos Terhi Westerberg ja Nikita Missiouk!
Hinta laatu suhteen neuvottelu.Välittäjä Piti hyvin ajan tasalla myynnin etenemisen.
Välittäjä hoiti asian alusta loppuun saakka ja oli koko ajan yhteydessä.
Kaikki
Välittäjä arvioi asunnon arvion rehellisesti sekä oli aktiivisesti yhteydessä. Hän myös perusteli erittäin järkevästi, mihin hinta perustuu ja mitä mahdollisesti on odotettavissa. Yleisesti ottaen koko prosessi hoitui pääosin siten, ettei minun tarvinnut juuri osallistua ja koko prosessi tuntui minulle helpolta.
Nikitan kanssa viestintä ja asioiden sopiminen sujui todella mutkattomasti. hän oli hyvin saavutettavissa ja joustava, sekä muisti aina laittaa väliaikatietoja myynnin etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä Nikitan kauppoihin!
Itse myynti ja siihen liittyvä hinnan nousu
Oikeastaan kaikki. Kiinteistövälittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja aina käytettävissä. Kaikin puolin positiivinen kokemus.
Yhteydenpito sujui hyvin ja välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla, sekä hänellä oli selkeä suunnitelma miten myyntiprosessissa edetään. Toiminta tuntui alusta asti luotettavalta. Asunnosta otetut kuvat olivat erinomaiset.
Hei, ostimme ensiasunnon teidän kauttanne Oulunkylästä ja välittäjän toimi Nikita Missiouk. Tämän takia haluamme tässä palautteessa kiittää Nikitaa asiantuntevasta avusta, huumorista ja selvästä kommunikoinnista. Olimme ensiasunnon ostajia, joten meillä on paljon kysymyksiä. Hän auttoi ja neuvoi meitä paljon koko prosessin aikana ja oli aina saatavilla. Olimme ennen tätä asioineet monen välittäjän kanssa joilla homma ei ollut lähellekkään näin hyvin hanskassa ja tämän takia Nikita ansaitsee meiltä täydet pisteet. Tulemme myös jatkossa olemaan Nikitan asiakkaita asunnon osto- ja myyntiasioihin liittyvissä asioissa. Kiitos vielä Nikita!
Hyvät yhteydenpidot. Nopea toiminta. Asiakkaan kannalta valmis paketti.
Yhteydenpito
Kohtelias ja asiantunteva palvelu. Saatiin myös hyvä hinta.
Tilannetiedottaminen myynnin aikana.
Yhteydenpito, allekirjoitukset - kaikki!
Aivan loistavan valinnan tein, toimeksianto Nikita Missioukille. Hyvä esite, erillaiset asiakastapaamiset, nopea kommunikaatio, aina tavattavissa, mieluinen asunnon myyntisisutus ja myyvät kuvat. Kaupat hoituu pyhien välissäkin loppuun asti.
Nopea palvelu, myös asunto myytiin nopeasti. Hyvät kuvat, muutoinkin hyvä myynti-ilmoitus/myyntiteksti. Ammattitaitoinen välittäjä.
asunnon hankkiminen onnistui puolessa tunnissa ja puheluun vastattiin teiltä puoli yhdeksän illalla ja sovittiin asuntonäyttö heti seuraavalle päivälle! todella mukava henkilökunta. iso kiitos Terhille! emme ole koskaan törmänneet noin mukavaan välittäjään. täys kympin palvelu! suosittelen kaikille!
Kaikki sujui todella hyvin.
Kokonaisuus. Yhteydenpito.
Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen, huomioonottava ja tarjosi yksilöllistä palvelua
Pakko kehua välittäjää Terhi Westerberg !!! 💖💖💖💖 Mutkaton, rehellinen, suoraselkäinen ja jaksaa vastata tuhansiin kysymyksiin😍 Kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti👌🤝 Myynti-ilmoituksessa todella hyvät kuvat! Suosittelen ehdottomasti!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Asunnon myyntiprosessi oli kokonaisuudessaan helppo, sujuva ja markkinatilanteeseen nähden nopea kera loistavan asiakaspalvelun. : )
Terhi tekee kiinteistönvälitystä rakkaudesta lajiin. Asunto oli ollut välityksessä toisella ja vaihdoimme SP-kotiin. Koti meni kaupaksi ripeästi ja olimme ylipäätänsä erittäin tyytyväisiä. Suosittelen!
Koko prosessi meni kaikilta osin hienosti. Elle on iloinen ja ystävällinen, ahkera ja aktiivinen.
Ei mitään valitettavaa mistään.
Marika Kolehmainen. Aivan huippu tyyppi ja alan ammattilainen.
Nopea myynyi, hinta arvio heti kohdilleen
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa. Erittäin ammattitaitoinen välittäjä, joka hoiti asiat vaikka emme itse päässeetkään Oulusta paikanpäälle kun vain esittelyyn.
Asunnon oston vaivattomuus. Etenkin kaikki järjestelyt ostajan ja myyjän välillä. Saimme tarvittavan tiedon nopeasti.
Vuokraus onnistui. Yhteydenpito väliaikatietoineen oli välittäjän puolelta hyvää.
Sähköiset lomakkeet!
Nikita oli koko ajan hyvin tavoitettavissa WhatsAppin kautta. Meillä oli hyvä keskusteluyhteys ja tieto välittyi nopeasti. Nikita oli asiantunteva, aidosti kiinnostunut ja sopivalla tavalla rento. Myynti-ilmoitus oli hyvin laadittu ja kuvat ammattimaisia.
Kohteen esittely, keskustelu tarpeellisista tiedoista ja kysymyksistämme. Osaava, asiantunteva välittäjä kaiken kaikkiaan.
Välittäjä oli tehokas ja ystävällinen.
Kysymyksiin vastaaminen.
Hyvin huomioitu asiakkaan tarpeet ja yhteydenpito oli aktiivista. Sain myös hyvää tietoa asunnon myyntiä silmällä pitäen niin ajoituksen kuin hinnankin osalta.
Välittäjä vastasi nopeasti viesteihin ja kertoi vastaukset kysymyksiimme asiantuntevasti.
Toimitettiin mitä luvattiin ja suhteellisen nopeasti.
Terhi oli erittäin hyvä asunnonvälittäjä. Asioiminen oli nopeaa ja helppoa.
Välittäjä on erittäin myyntihenkinen ja tekee aktiivisesti kauppaa saadun liidin kanssa. Uudisasunnon kaupan juridiikka on riittävän hyvin hanskassa.
Välittäjä ymmärsi hyvin tilanteen ja oli kärsivällinen ja joustava.
Asiat hoidettiin hyvin ja nopealla vauhdilla.
Nopea yhteydenpito
Toiminta oli joustavaa ja tehtiin se mitä luvattiin.
Yhteistyö
Yhteydenpito Pidettiin mistä sovittiin Ystävällinen ja hyvä palvelu
Tarvittavat tiedottamiset/ vastaamiset esitettyihin kysymyksiin toteuivat nopeasti. Ammattikuvaaja on hyvä ja mielestäni ainoa oikea tapa tänä päivänä (kuten kuvan jälkikäsittely).
Isot linjat oli ok, asunnon myyminen sujui sukkelaan
Yhteydenpito!
Onnistunut kauppa
Välittäjä oli mielestäni varsin inhimillinen & reilu :)
Kokonaisuus ihan ok.
Välittäjä on monikielinen , iloinen ja osaa hyvin hoitaa asioita :)
Nopeus