Palautteet

Asunnon arviointi, sekä mainonta.
yhteydenpito, tiedoty, täsmällisyys, asiantuntevuus. Sanoinkin välittäjälle "Kunpa Helsingissäkin olisi Raili Valkamoita!"!"
kokonaisuus
Näyttö onnistui nopeasti ja sain tarvittavan tiedon kaupan yksityiskohdista.
Yhteydenpito, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen. Helppous ja välittömyys.
Näytöistä sopiminen,toiveikkuus,eri osapuolten tasavertainen kohtaaminen.
oli erittäin nopeaa ,mikään ei tökkinyt
kaikki osa alueet
Koko projekti
Ystävällinen palvelu ja erinomainen kommunikointi puolin ja toisin, oikeiden asioiden huomiointi asunnon vuokraamista suunnitellessa ja vuokrasopimusta laadittaessa.
Tuli alusta asti sellainen olo että välittäjä ymmärsi kohdetta ja myyjiä ja osasi virittäytyä meidän taajuudellemme. Tuli vapaa olo kysyä mitä vaan, ottaa pohdituttavia asioita puheeksi. Erityisesti näin poikkeusoloissa kohtaamisen merkitys oli todella ratkaiseva: kun koki tulevansa kohdatuksi, silloin oli valmis tekemään ison päätöksen. Koti on sydämen asia. Sen fiiliksen välittäjä onnistui luomaan ja se johti ostopäätökseen.
Kaikki sujui jouhevasti, talon esittelystä kauppoihin. Ammattimainen ja ystävällinen palvelu. Iso Kiitos Raili Valkamalle. Odotellaan muuttoa uuteen kotiimme😂
Ritvan leppoisa tapa esittää asiansa, kaikupohjan vankka kokemus aistittavissa ja selkeä eteneminen, täsmällisyys aika tauluissa. Kaupan eri vaiheiden ja osapuolten yhteen koordinointi mallikasta suorastaan.
koko kapanteko tämä oli kolmas kauppa joka tehtiin saman välittäjän kanssa ja toinen näkemättä kohdetta luottaen välittäjän kertomaan kohteen kunnosta eikä tullut pettymystä
Asuntoesittelylomake oli erinomaisesti laadittu. Välittäjä toimi ahkerasti, selvitteli asioita. Syntyi luottamus asioitten hoitoon. Kyllä välittäjällä on väliä!
Olin tyytyväinen palveluun kokonaisuutena. Arvostin erityisesti sitä, että hyviin valokuviin oli panostettu. Drone-kuvat olivat myös hyviä, koska niistä sai kokonaiskuvan myytävästä kiinteistöstä. Pidän tärkeänä, että myynti-ilmoituksessa on myytävän asunnon pohjapiirustus, joten myös tämä oli hyvä asia.
Osto ja esittely.
Jatkotoimet asunnonostomme jälkeen eli vuokralaisen hankinta ja siihen liittyvät järjstelyt. Eli kokonaisvaltainen palvelu oli erittäin sujuvaa.
Kaikki vaiheet menivät hienosti.
Kokonaisuus hoitui erittäin hyvin. Asun itse toisella paikkakunnalla ja Sp-Koti hoiti esittelyt ym. asiat kauppakirjojen allekirjoitukseen asti vain sähköposteja ja tekstiviestejä vaihtelemalla.
Erilaiset neuvottelut ja selvittelyt välittäjän kanssa, erityisesti vuonna 2016
Asunnon esittely ja jäi aikaa harkita,ei tyrkytettyhar
kaikki
kaikki kauppaan liittyvä asiointi
Myyntikuvien otto
Neuvottelu
Myynti ja kaupanteko
Kirjeenvaihto ja tietojen saanti.
Esittelyn onnistuminen pyhien alla meidän aikatalumme mukaisesti.
Kaikki meni mallikkaasti.
Vauhdikas liikkeelle lähtö. Hankki ripeästi tarvitsemiaan avustajia.
Asiakirjojen hallinta, esittelyt ja kaupanteko
Kauppa tuli
Viimeinen 2 viikkoa.