Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Helsingin Kalliosta

Yhteydenpito
Myyntiesittely hyvä. Asiakkaan kontaktointi positiivinen ja hyvä. Hyvä draivi päällä!
Sain myytyä asuntoni kahdessa kuukaudessa, mikä on mielestäni sopiva aika.
Kauppaneuvottelut ja esittelyt sekä kaupan toteuttaminen.
Itse asunnon myynti, paperityo, myyntitoimitus pankissa oli selkea, miellyttava ja ammattitaitoinen.
Myyntiemies oli eritäin ammatilainen.
Näytöt,yhteydenotot
Tietenkin nopeat kaupat. Erittäin mukava välittäjä. Sanoi suoraan mikä hinta taso on minun asuntoalueella. Eli ei antanut turhia toiveita, oli ajantasalla myynti hinnan kanssa. Hyvät kuvat asunnosta. Joka on mielestäni todella tärkeää. Huomaan sen itse, kun katson myynissä olevia asuntoja. Kaunis kiitos Monica Terastelle. Hoidit asiat todella hienosti.
Esittely, lainanevottelut, kaupat
Minut pidettiin todella hyvin tilanteentasalla kauppatilanteeseen asti.Kanssakäyminen myyjän kanssa oli helppoa ja ystävällistä. Ei ollenkaan liukuhihna meininkiä! Aivan kun tutun kanssa olisi kauppoja tehnyt.
Kaikki
Joustava ja ammattitaitoinen
Välittäjä Hatanmaa on todella herrasmies ja pitää asiakkaansa puolia ja tiesin kokoajan missä mennään asuntokauppojen suhteen!
Utförliga svar, lugnt beteende, inte påträngande, gav de svar och den tid jag ville ha för att besluta mej.
Petri Pajulle kiitokset hyvästä palvelusta auttoi minua valinnan päätöksessä!
Myyjä selitti asiat hyvin ja yhteyden otot sujuivat kiitettävästi
Kaikki sujui erinomaisesti. Erittäin miellyttävä kokemus ensiasuntoa ostaessani.
Miellyttävä välittäjä ja sain aina tietoa mitä tapahtuu nopeasti.
yhteistyö, asiakirjat, alku tapaaminen, välitiedot
Petri paju aivan loisto tyyppi 👏👏
Kaikki sujui sukkelasti ja välittäjä Petri Paju on ihan mieletön! Myy asuntoja, eikä itseään kuten suurin osa välittäjistä!
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Vastaukset s-postilla tehtyihin kysymyksiin tuli nopeasti. Vastaukset olivat kattavia.
Sinnikkyys, osasi meidän kohteen todella hyvin, vaikea kohde myydä mutts toimi määrätietoisesti ja innokkaasti
Välittäjä osasi olla vakuuttava kun itse alkoi olla epävarma. Välittäjä piti ahkerasti näyttöjä.
Sain hyvin vastauksia kysymyksiin ja asiat sujuivat jouhevasti.
Kaikki sujui hienosti. Materiaalien saanti, näytön järjestyminen ja aikataulujen pito.
Palvelun laatu ja muutenkin Petrin avuliaisuus oli parasta 10++ tasoa!
Perehtyminen kohteeseen ja sen myyntivaltteihin. Hinta-arvio osui hyvin kohdalleen. Aktiivinen tiedottaminen myynnin etenemisestä. Asiakkaan huomiointi.
Monica on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä: hän osaa arvioida asunnon hinnan, tuntee alueen, ehdottaa hyviä stailausvinkkejä, piti meidät hyvin ajantasalla asunnon myynnissä tilanteesta ja asuntoa katsoneilta tulleista kommenteista ja palautteista. Ja mikä tärkeintä, hän sai myytyä asuntomme, koronasta huolimatta, suhteellisen nopeasti. Monica on aiemminkin myynyt asuntomme ja olimme myös silloin tyytyväisiä häneen.
Näin ensikertalaisena asunnon myyjänä sain Monicalta (Teraste-Whittaker) kaikki neuvot ja ohjeet melkein kysymättä. Ja kysymyksien tullessa mieleen ei tarvinnut epäröidä teenkö ”tyhmiä kysymyksiä” 😉 Näin ensikertalaisena jäi asuntokaupoista hyvä fiilis. Kiitos 😊
Koko prosessi sujui hienosti ja vaivattomasti. Kaikki oli valmisteltu hienosti. Yhteydenotot heti näyttöjen jälkeen oli plussaa.
Kiinteistönvälittäjä Monica Teraste oli erittäin ammattitaitoinen ja ahkera. Hän piti minua erittäin hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan ja suosittelen häntä varmasti ystävilleni.
Välittäjästä saamamme ensivaikutelma osui oikeaan ! Luotettava ,Rauhallinen,Totuudellinen,Toimelias,Myyntihenkinen!!
Koko prosessi toimi kivuttomasti ja välittäjä oli ammattitaitoinen.
Välittäjä oli erittäin energinen, hyväntuulinen sekä ammattitaitoinen ja vei tilannetta kohti kauppaa määrätietoisesti. Täydet 10 pistettä Elis Aganimoville, suosittelisin häntä ehdottomasti!
Kaikki
hjälpsam
Kaikki asiat sujui hyvin
Koko prosessi oli alusta loppuun kymppi + arvoista toimintaa! Kiitos kaikille! RNo
Kaikki
Neuvoa sai kun kysyi ja esittely onnistui sulkemis ajan jälkeenkin.
Välittäjä oli erittäin kokenut ja asiantunteva. Hän pysyi rauhallisena ja piti minut kokoajan ajantasalla vaikka tilanne oli hieman stressaava minulle.
Esittely, tapaaminen tehokas.
Asunto myytiin todella nopeasti. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja rehellinen.
Toiminta oli mukavaa, asiantuntevaa ja sujuvaa.
Effektivt, bemötande, kunnande, anträffbar hela tiden. Fick information kontinuerligt. Väldigt nöjd med mäklaren.
Alusta alkaen asiointi oli varsin ystävällistä ja sujuvaa. Saatiin uusi koti ja hyvä mieli.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, oli ystävällistä ja rentoa palvelua. Olemme ensiasunnon ostajia, ja välittäjä huomioi tarpeemme hyvin ja selitti kaiken auki :) Suosittelen!
Kaikki sujui hyvin, miellyttävä asiansa osaava Välittäjä Antti Larmala
Kaikki sujui erittäin hyvin
Tilanteesta tiedottaminen ja yhteydenpito.
SP-Kodin Antti Larmala on lempeä ja empaattinen välittäjä, joka kuunteli meitä ja reagoi nopeasti toiveisiimme. Antti on luottamuksen arvoinen, kokenut ja rauhallinen välittäjä, joka tarjosi jatkuvaa tukea meille. Olemme äärimmäisen kiitollisia Antin sydämellisyydelle ja ammattitaidolle, sillä hänen ansiosta meidän perheellämme on koti, mihin tulla.
Kaikki sujui mainiosti.
Välittäjä oli asiantunteva, luotettava sekä hyvä ja selkeä kommunikoimaan. Hänen kanssaan oli ilo asioida. Kaikki vaiheet arviointikäynnistä kaupantekoon asti menivät sujuvasti. Lämpimät suositukset Leenalle.
Miellyttävä palvelu ja asiat käytiin lävitse asiantuntevasti
Oli asiantunteva ja hyvin työnsä hoitava myyjä.
Kaikki; talo saatiin myytyä nopeassa aikataulussa ja uuden asunnon osto sujui mallikkaasti Petteri Alatalon avustuksella :) !
Kaikki sujui :).
Ammattitaitoinen ja tosi mukava välittäjä! Vaikka prosessi oli pitkähkö, kaupat syntyivät lopulta hienosti ja asialliseen hintaan. Olemme tyytyväisiä - kiitokset!
Erittäin hyvin. Kiinteistönvälittäjä on loistava tyyppi ja erittäin hyvä työssään!
Erittäin nopea, ripeä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu! Monica piti minut ajan tasalla koko ajan missä mennään ja hoiti kaikki käytännön asiat todella nopeasti. Hän antoi infoa kaikista vaiheista ja piti huolen, että tiedän mitä tapahtuu. Asiat hoituivat vaivattomasti sähköisesti. Todella tyytyväinen, kiitokset!
Nopeus, selkeä tiedottaminen prosessin aikana, hyvä yhteydenpito ja informointi. Ystävällinen palvelu!
Asiantuntemus ja avoimuus minkä tahansa asian asian tiimoilta, viestisisällöstä riippumatta, jatkuva yhteydenpito
Yhteistyö. Olin koko ajan ajantasalla tapahtumista. Hyvin kuvattu, julkaistu ja esitelty. Sujuvat kaupat. Ammattitaitoista toimintaa! Kiitos!
Ihana ja maanläheinen välittäjä. Välittäjä kävi läpi asiat/paperit/kauppakirjat (myös käyttäen esimerkkejä) niin että ensiasunnon ostajakin ymmärtää. Välittäjä osasi asiansa ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiin selkeästi. Välittäjä oli hyvin joustava ja helposti tavoiteltavissa. Erityis kiitokset välittäjä Antti Larmalle.
Tiedottaminen ja kaupanteko sujui loistavasti
Välittäjän kanssa kaikki asiat sujuivat loistavasti. Kerrassaan ammattitaitoinen ja mahtava persoona. Myyntityön rautainen ammattilainen.
Mutkatonta alusta loppuun asti.
Välittäjien markkinatuntemus ja asiantuntemus sekä yhteydenpito.
Saimme kaiken tarvitsemamme tiedon ja välittäjä huolehti todella hyvin siitä, että kaikki tarpeelliset asiat ovat tiedossamme ja jotta kaikki osapuolet ymmärtävät kaupan ehdot samalla tavalla. Parasta oli välittäjän sydämellinen asenne, tuli tunne että hän halusi meille tämän asunnon ja teki parhaansa, jotta saamme sen ja että ehdot ovat kaikille tasapuolisia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen, tehokas palvelu
Välittäjä oli todella ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Uskalsi kysyä myös tyhmiä kysymyksiä ensiasunnon ostajana. Kaikki meni tosi kivasti.
Antti on ystävällinen ja ammattitaitoinen myynnin ammattilainen, joka tukee niin myyjää kun ostajaakin isojen päätösten äärellä.
Yhteydenpito
Kaikki toimi loistavasti . Ei mitään huomautettavaa. Hyvin ihmisiä lukeva ja aito välittäjä. Täyden 10 palvelu.
Asioiden tarkastelu ja vertailu, vaihtoehtojen arviointi ja keskustelu siitä, mikä on merkityksellistä ja miten ottaa kantaa sen myötä.
Hyvä asiantunteva palvelu. Kaikki sujui hyvkn.
Kokonaisuus toimi hyvin, välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja motivoitoitunut tehtävästä. Ammattitaitoista, luotettavaa ja ystävällistä palvelua.
Kaikki
Yhteydenpito toimeksiantajaan, annettujen tietojen ja toiminnan luotettavuus.
Asunnon myynnin nopeus
Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja todella ystävällistä
Välittäjä perehtyi kohteeseen ja sen erityispiirteisiin erittäin hyvin jo ennen myyntivaihetta sekä hoiti myyntivaiheessa esiin nousseet lisäselvitykset ja kysymykset oma-aloitteisesti ja nopeasti. Myyntivaiheessa yhteydenpito, tilannekatsaukset ja toimeksiantajan kartalla pitäminen olivat ensiluokkaista. Välittäjä tunsi alueen ja kohteen erittäin hyvin sekä luotti itseensä minkä johdosta myyjinä oli luottavainen olo koko prosessin läpi ja hintapyynnön tarkistamisesta ei tarvinnut keskustella. Tarjoukset, kauppakirjan tekeminen ja itse kaupanteko onnistuivat myös hienosti ja myyjien näkökulmasta ilman ylimääräisiä kommervenkkejä.
Erittäin miellyttävä ja asiantunteva kiinteistövälittäjä, josta myös asiakkaat antoi hyvää palautetta. Myynti eteni sujuvasti ja nopealla aikataululla. Hyvä olo jäi koko prosessista. Kiinteistövälittäjä oli Pauli Rompasaari.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja meitä pidettiin hyvin ajan tasalla
Näyttö oli järjestetty miellyttävästi, saimme riittävästi aikaa tutustua asuntoon eikä meitä hoputettu. Pidimme myös siitä, että kyseessä ei ollut yleinen näyttö. Välittäjään sai helposti yhteyttä ja meitä pidettin hyvin ajantasalla koko prosessin ajan. Välittäjämme Monica oli muutenkin erittäin ystävällinen ja asiallinen. Kaikki hoitui oikein mukavasti ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun!
Kanssakäyminen välittäjän kanssa sujui erittäin hyvin ja miellyttävästi. Sympaattinen ja kiva välittäjä! Koko prosessi tapahtui paljon nopeammin ja helpommin kuin olin kuvitellutkaan.
Kaikki sujui yli odotusten, erittäin nopeasti ja ammattitaitoiseti hoidettuna, ja yhteistyö välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Viesteihin vastaaminen, luotettavuus
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Tunne että hänellä oli keinot löytää ostajia ja saada näkyvyyttä asunnolle.
Leena oli aina positiivinen ja ystävällinen sekä selvästi hyvin valmistautunut. Hän on proaktiivinen ja ammattitaitoinen, suhtautuu työhönsä intohimolla! Saimme tukea ja vaikka asuntoa ei hetkessä myyty, pysyi hyvä tsemppihenki koko prosessin ajan ja homma hallussa.
Sujuva, nopea asioiden asuantunteva hoitaminen.
Hyvä yhteiyö ja oli valmis vastaamaan kysymyksiin. Siksi tilanne on edennyt rauhallisesti ja luotettavasti loppuun asti. Kiitos välittäjälle.
Monica on energinen ja aktiivinen; hänen kanssaan on luontevaa toimia.
Monica palveli alusta loppuun asiantuntevasti ja tehokkaasti. Kiitokset hyvin sujuneista kaupoista.
Kaikki sujuivat hienosti.
Hinta-arvio osui nappiin, hyvä yhteydenpito ja olin koko ajan ajantasalla missä mennään, hyvät valokuvat, nopea myynti! Kaiken kaikkiaan erinomainen kokonaisuus ensimmäisestä yhteydenotosta onnistuneisiin kauppoihin.
Leena Ollila hoiti koko prosessin täydellisesti, joten minulla ei ole yhtään parannusehdotusta. Supersuuret kiitokset!
Loistavat kuvat, välittäjän aktiivisuus ja informointi tilanteen etenemisestä.
Yhteydenpito Jannen kanssa oli äärimmäisen helppoa, nopeaa ja todella miellyttävää. Janne oli saavutettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja hän auttoi ystävällisesti kaikissa isommissa ja pienemmissä paniikeissani. Janne oli luotettava, täsmällinen, huomaavainen ja erittäin asiallinen. Samalla kuitenkin rento ja helposti lähestyttävä. Tässä asuntokaupassa sujui hyvin kaikki!
Janne Paasimies hoiti asiat tyylikkäästi kokemuksen tuomalla varmuudella
Meidän kohdalla kaikki meni tosi hyvin. Leena Ollila on erittäin ammattitaitoinen ja tosi positiivinen ihminen ja hänen johdollaan meidän koti myytiin ennätysajassa. Yhtä näyttöä lukuun ottamatta kaikki näytöt olivat meidän lomamme aikana, joten näytöt eivät vaikuttaneet millään lailla meidän elämään. Suuret, suuret kiitokset mutkattomasta ja selkeästä asioiden hoidosta. Kaikki sujui täydellisesti. Minulla ei ole mitään korjausehdotuksia.
- aktiivinen asunnon esittely potentiaalisille kiinnostuneille myös keskikesällä - asiakkaan pitäminen ajan tasalla tilanteesta - ammattitaito ja tarkkuus - loistavan valokuvaajan käyttö
Kaikki sujui mutkattomasti ja Petteri oli ihan mielettömän ammattimainen ja osaava välittäjä! Tämän lisäksi välittäjämme oli mukava, ymmrätäväinen ja hyvin aktiivinen! Suosittelen Petteri Alataloa jokaiselle. Talomme oli ollut jo vuoden päivät toisella välittäjällä. Petteri aloitti välittäjänä meillä keväällä ja nyt vihdoin kaupat tiedossa!
Koko myyntiprosessi.
Yhteydenpito loistoluokkaa
Tosi nopeat kaupat - kahdessa päivässä.
KAIKKI oli hienosti hoidettu
Kommunikaatio meidän ja välittäjämme Petteri Alatalon välillä sujui nopeasti ja hyvin. Hän vastasi aina sähköposteihin pian ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin aikana. Alatalolla oli myös paljon tietoa itse kiinetistöstä, tontista ja asunnon ostamisen prosessista, että saimme aina ytimekkäitä ja hyvia vastauksia kysymyksiimme.
Antti on ehdottomasti paras välittäjä ikinä! Kaikki sujui mukavasti ja vaivattomasti. Reilu, mukava, ihan vaan paras!
Koko prosessi oli nopea ja sujuva ja välittäjä loi luotettavan vaikutelman
Hei, Leena oli oikein mukava, helposti lähestyttävä, asiantunteva ja aidosti palveleva. Hänestä huokui se, että hän tykkäsi työstään.
Kommunikointi
Janne oli tietoinen, auttavainen ja mukava.
Kaupat sujuivat hyvin ja luotettavasti, Janne oli yhteydessä kiinnostuneisiin asiakkaisiin ja viimein ostaja löytyi. Kiitos Janne
"Communication" I consider the most successful asset of estate agent, I was kept informed, step by step of the sales process. That make me feel secured and comfortable it was fabulous & smooth communication in English
Viestintä oli nopeaa, erittäin ystävällinen välittäjä.
Kaikki alusta loppuun.
Kaikki sujui täydellisesti alusta loppuun.
Välittäjä auttoi tosi paljon ensikertalaista, ja antoi kaiken tarvittavan informaation pyytämättä.
Tehtävänanto oli vaivatonta, välittäjä ymmärsi heti mitä haetaan. Välittäjä tunsi muuttuvat markkinatilanteet ja osasi kertoa realiteetit. Lisäarvoa olivat joustavat asiointiajat ja markkinoihin vaikuttavien mekanismien esittäminen, sekä läpinäkyvä ja rehellinen raportointi myynnin edistymisestä. Turvallinen ja luotettava toimija, joka osaa asettua asiakkaan asemaan.
Myynti
Välittäjä oli ystävällinen, reilu ja asiantunteva, tunsi myymänsä kohteen tarkasti. Kohteen valokuvat olivat hyviä.
Sujuvat nopeat kaupat ja saimme kaiken tarvitsemamme tiedon ostettavasta kohteesta.
yhteistoiminta joka vaiheessa
kaikki
Yhteydenpito oli erinomaista ja olin koko ajan tietoinen mikä on tilanne. Mia hoiti kaiken alusta loppuun asti kiitettävästi. Iso suositus hänelle!! Mialle saa välittää terveiset ja kiitokset. Yt. Merja Lätti
Kaikki toimi sovitun mukaisesti
Yhteydenpito välittäjään ja kommunikaatio ylipäätään. Samoin välittäjän avoimuus asuntokauppojen yhteydessä ja vilpitön pyrkimys saamaan kaupat onnistuneesti maaliin sekä asiakkaansa että ostajan näkökulmasta.
minusta tämä varsin erikoinen kauppa kalle onnistui mielestäni täyden kympin arvoisesti kauppa eteni vaiheesta toiseen sujuvasti ilman ongelmia kallelle tämän tyylinen kaupanteko ei varmaan ollut ensimmäinen.
Määrätietoista myyntiä ja tosi hyvää asiakaspalvelua sekä tsemppausta myynnin haastavissakin käänteissä. Turvallinen ja luottavainen olo asiakkaana. Laadukkaista valokuvista ja sähöisistä työkaluista annettava myös iso kiitos.
Sujuvaa ja ystävällistä palvelua.
Vaivattomuus ja luotettavuus
Kommunikointi, asiaamme paneutuminen, innostuminen, aito välittäminen.
Tiedottaminen, kommunikointi, nopeat vastausajat
Antti Larmalan kanssa oli helppoa ja mielekästä neuvotella myytävään kohteeseen liittyvistä asioista, kuten mahdollisista ympäristöön liittyvistä kaavamuutoksista, yms. Hän on suunnileen samanikäinen kuin minä itse ja hänellä on elämänkokemusta ja vahva asiakaspalvelutausta. Anti on hyvä kiinteistönvälittäjä ja hänen kanssaan oli helppoa ja hauskaa tehdä kauppaa.
Kärsivällisyys mutkikkaassa asiassa. Välittäjä jousti monessa kohtaa ja sen lisäksi auttoi vaikeissa asioissa, joita olisi muuten ollut liian vaikea tehdä.
Kaikki asunnon myymiseen liittyvä.
Yhteydenpito, aikataulutukset, palvelu.
Kaikki meni hyvin ja sujuvasti. Välittäjä, eli Pauli otti heti yhteyttä kun olin ilmaissut kiinnostukseni kohteeseen, ja oli positiivinen yllätys, että soitto tuli jo sunnuntaina eikä tarvinnut odottaa maanantaihin asti. Kaupanteko ja yhteydenpito ennen sitä meni myös hyvin, omat kiireet enemmänkin viivyttivät prosessia omassa päässä, mutta Pauli mukavasti piti yhteyttä ja muistutteli asioista ja kävi niitä läpi. Joten kiitos Paulille hyvästä työstä :)
Anne oli hyvin ammattitaitoinen välittäjä ja yhteydenpito oli vaivatonta. Kaupat syntyivät nopeasti.
yhteydenpito, kommunikaatiotaidot, ammattitaito
Esitteen teko Myyjän ajantasalla pitäminen Aktiivisuus myyjän kanssa asiakaskyselyiden selvittämisessä Kaupantekotilaisuuden ja tarvittavan materiaalin hoito
Käytännön asioiden hoito ja yhteydenpito.
Pidettiin hyvin ajantasalla tarjousten ja kauppojen teon eri vaiheissa, koko ajan tiesi hyvin, missä tilanteessa mennään.
Pääsin tosi vähällä vaivalla, kun Mia hoiti kaiken itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Asun itse pitkähkön matkan päässä myytävästä asunnosta, jonka myyntiä hoidin iäkkään tätini puolesta. Mia piti minut koko ajan hyvin tasalla asioista. Olen enemmän kuin tyytyväinen :-)
Nopeus , neuvonta ja asioiden kokonaisvaltainen hoito.
Kommunikointi välittäjän kanssa!
Koko myyntiprosessi toimi hyvin!
Kaikki
Ammattitaitoinen, ystävällinen, luottava ja yhteenotto nopeasti
Koko palvelu oli loistava
Asiallisuus koko myynti toiminnan aikana. Selvitys kohteen tilasta. Tiedoitukset asiakkaista.
Kalle on hoitanut työnsä hyvin, näin lyheysti sanotuna. Kahden kaupan kokemuksella tämän totean, kysymyksessä oli ok-talo, että osakehuoneisto. Kalle ei hötkyile, vaan vie kaupat maliin asiantuntemuksella, että kokemuksella.
Loistava välittäjä, ammattitaitoinen, empaattinen ja kaupan valmistelu sujui todella helposti, lämmin kiitos.
Yhteydenpito oli helppoa ja selkeää.
Yhteistyö on sujunut hyvin.
Luotettavaa työtä.
Mia oli jämpti, asiakaspalveluhenkinen ja ystävällinen
Tarkka, nopea ja asiallinen välittäjä. Antoi paljon aikaansa.
Kaikki...kiitos 😀
Asiakkaiden löytyminen sen jälkeen kun hintaa alennettiin riittävästi
Aktiivinen yhteydenpito ja asioiden selvittely.
Koko tapahtuma kaikkinensa sujui hyvin nopeasti ja asiantuntevasti. Hyvä yhteydenpito ja dynaaminen asenne. Aikuinen herra toi lisää rispektiä ja karismaa.
Miellyttävää ja ystävällistä yhteistyötä. Yhteydenotot toimivat hyvin
Uskottava, mutta mukavan rento ote. Huomaa, että asian hoito lähtee heti liikkeelle ja tehokkaasti.
Avoimuus
Meklari oli ammattitaitoinen ja rehellinen
Kiinteistönvälittäjä oli hyvin aktiivinen ja tarttui nopeasti toimeen. Hän jousti liikaakin työajoissa tehden varhaisesta aamusta iltamyöhään töitä. Tuli tunne, että juuri sillä hetkellä olin ainoa asiakas, jonka asunnon myynnistä huolehditaan ja jota palvellaan. Välittäjän asenne oli ihanan positiivinen ja hän saikin kaikki hyvälle tuulelle :)
Joustavuud
Yhteydenpito asiakkaiden vällillä, tehokkuus, tavattoman lyhyet toiminta-ajat.
Prosessi alusta loppuun
Koko prosessi
Servicen var saklig, kunnig, trevlig och sympatisk.
Monica Teraste on erittäin osaava ja mukava välittäjä. Hän hoiti hienosti asian ja auttoi minua hankkimaan tarvittavia dokumenttejä.
Ostoprosessi kokonaisuudessaan ok
Yhteyden pito eri vaiheissa! Kaupan vahvistus! Kaikki oli hyvin valmisteltu!
Välittäjä oli vakuuttava, asiantunteva ja realistinen. Muutenkin meillä synkkasi. Hän onnistui samaan asunnostani huomattavasti paremman hinnan kuin tavoitteemme oli. Tieto liikkui hyvin.
yhteydenpito.
Nopea myyntiaika. Hyvä ajantasallapito. Välittäjä oli ottanut asioista hyvin selvää niin kohteesta kuin ympärillä tapahtuvasta kehityksestä. Kyseessä oli sekä myynti- että ostotapahtumat. Oikea henkilö oikeassa tehtävässä, mikä huokui näkyvästi ja positiivisesti. Reipasta ja rehellistä toimintaa.
Koko "projekti" sujui erittäin jouhevasti
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli helppoa. Kaikki sovitut asiat tapahtuivat ajallaan. En osaisi toivoa parempaa.
Ensimäisen yhteydenoton vaikutelma hyvä, toistuu seuraavaankin
Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja avulias, sekä hoiti myymisen "houkuttelevalla" tavalla. Olen nuori ensiasunnonostaja, mutta minua kohdeltiin hyvällä asenteella ja arvostuksella.
Kohteen myynnissä kakki faktat tuotiin selvästi esille.
Asiakaspalvelu.
Koko ketju alusta lähtien sujui hyvin ja luontevasti
Yhteydenpito toimeksiantajaanpäin. Sinnikkyys.
Yhteydenpito ja yhteistyö sekä välittäjien aktiivinen työ näyttöjen toteuttamisen eteen. Lisäksi tietojen välittäminen ostajaehdokkaille.
Palvelua, yhteydenpito yms.
Selkeys ja aikataulu
Yhteistyö.
Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa. Sain vastauksia kiinteistövälittäjältä ja hän osasi neuvoa hyvin ensiasunnon ostajaa.
Kaupat tehtiin nopeasti ja asiantuntevasti. Kaikki oikeastaan meni hyvin.
Kaikki asiat käytiin huolellisesti läpi ja kauppojentekoajassa oli elämäntilanteen huomioon ottavaa joustavuutta.
Kohteeseen perehdyttiin hyvin ja tuntuu olevan laaja asiakasverkosto valmiina.
Kaikki meni hyvin, kollegasi on todella avulias ja hyvin valmistautunut
Asunnon myyntiin laittaminen nopeasti ja sujuvasti. Joustavasti ostajaehdokkaiden toiveiden mukaan ennakkonäytön sopiminen sekä ilmeisen hyvä vuorovaikutus heidän kanssaan. Ostotarjouksen jälkeen sujuvasti ja nopeasti pankki- yms. asioiden hoitaminen.
Nopeus. Informaatio liikkui todella nopeasti ja homma meni alusta asti jouhevasti.
Kaikki.
Nopeaa toimintaa
asunnon esittely
Homma toiminut kokonaisuutena hyvin tähän mennessä. Minulla oli kerralla kolme asuntoa myynnissä ja ainakin ensimmäinen meni nopeasti kaupaksi, pisteet siitä.
Kaikki on sujunut hyvin ; näytöt reippaalla otteella ja aikataululla, sekä informaation vaihto onnistui erittäin hyvin.
Aktiivinen palvelu
Yhteydenpito, positiivisuus ja sitkeys.
Kaikki, välittäjä oli aina tavattavissa ja jaksoi aina vääntää rautalangasta kaikki. Jaksoi joustaa kaikessa ja selvitti asioita. Oli myös helposti lähestyttävä, mukava ihmisenä.
Puhelimeen vastattiin aika hyvin. Kysymyksiin sain vastaukset selkeästi. Pyytämäni sähköposti-informaation sain nopeasti. Kysymyksiini sain melko hyvät vastaukset. Palvelu oli luontevaa ja ystävällistä.
Asunnon arviointi vaihe sekä myyntiin saattaminen. Välittäjä oli erittäin aktiivinen siinä vaiheessa kun tarjouksia vielä odotettiin tai hierottiin potentiaalisen ostajan kanssa.
Asiantunteva palvelu. Kohtelias ja joustava suhtautuminen toimeksiantoon. Aktiivinen tiedottaminen esittelyistä ja asiakkaiden huomioista.
Ei ollut erityistä osa-aluetta mikä olisi ollut erityisen hyvää, tasapuolisesti meni hyvin. Soitosta välittäjälle lähetti kauppasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi, ostotarjous hyväksyttiin sähköisesti,kaupat hoidettiin valtakirjalla. Hauskaa, etten edes koko prosessin aikana tavannut välittäjää kertaakaan. Kohde oli sijoitusasunto ja siksi ei tunnesiteitä ollut joten tämä toimintamalli toimi oikein hyvin.
Palvelu toimi. Antti on kokenut monenlaisia tilanteita ja nyt tuli kokemus tarpeen kun oli Nordean palvelukatkos tarjouksen tekohetkellä ja korona säätöä.
Kaikki sujui jouhevasti, jäi hyvä kokemus
Sinnikästä kohteen esittelyä säästä riippumatta. Se palkittiin. Saatiin kaupat tehtyä, joka oli erittäin hienoa asia!
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan siitä, mitä tapahtuu.
Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä, asunto tuli nopeasti myydyksi hyvään hintaan. Kohtuuhintainen välityspalkkio.
Itse myynti, yhteydenpito
Välittäjän yteydenotto ja tapaaminen alussa sekä prosessin aikana. On tärkeää, että voin keskustella ja vaihtaa tietoja välittäjän kanssa. Kyseessähän on tärkeä prosessi ja valinta siitä, kuinka haluan edetä saatuani häneltä myös näkemyksiä etenemisen vaihtoehdoista. Mahdollisesti myös jos jotain lisätietoa on häneltä tarjolla minulle.
Yhteydenpito, näyttöjen järjestäminen
Asunnon esittely
Välittäjä tuli kotiini ja minun ei tarvinnut lähteä heidän toimistolleen.
Monicalla oli hyvä ja energinen ote työhön. Hän piti myyjäosapuolen hyvin ajan tasalla prosessin aikana.
Kaikki sujui hyvin
Oikein hyvä ja ystävällinen palvelu. Nopea reagointi yhteydenottoihin.
Koko prosessi oli ripeä, tehokas ja tuloksellinen.
Jarilla on asiantunteva ja rauhallinen ote asioihin. Hänellä on runsaasti kokemusta, jota hän välittää diplomaattisesti asiakkaille.
Myynti
Kaikki sujui mielestäni oikein hyvin.
Petri oli tarkka ja hoiti asiat hienosti ja äärettömän tarkasti!
Johtaja Jari Tuononen on välittänyt useita loma- ja teollisuuskiinteistöjä sekä rakennustontteja sukumme toimesta, ja aina toiminut luotettavasti ja tehokkaasti parhaan taloudellisen tuloksen saavuttamiseksi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Mukavaa ja sujuvaa palvelua
Kokonaisuus oli ylipäänsä erittäin hyvä verrattuna aikaisemmin kokemaani
Ammattitaidolla hoiti homman
Välittäjä oli ammattimainen, oli saatavilla ja hoiti asiat erittäin nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Esittelyt ja tiedoksianto niiden jälkeen
Sujuva kommunikointi prosessin aikana. Dias-vaihe sujui erityisen jouhevasti.
Alusta loppuun tieto, mitä piti tehdä etc.... erittäin joustavasti ja nopeasti
Kalle oli erittäin asiantunteva ja perusteellinen välittäjä.
Koko prosessi
Huoneiston esittely, nopea yhteydenpito, tarvittavien tietojen saanti ja kaupanteko.
Infot näytöistä ja rehellinen arviointi/palaute myyntiprosessista
Yhteyden pito oli todella hyvä ja kaupat syntyi pikaisesti
napakka asiakaspalvelu
SP Koti tarjosi asuntokaupassa asiantuntevaa palvelua.
Kaikki
Yhteyden pito myyjän kanssa
Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaus. Sain nopeat ja selkeät vastaukset myös sähköpostitse. Eli kuten halusin.
Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Valokuvat asunnosta olivat erinomaiset sekä saamamme kauppahinta oli myös hyvä.
Käytännön järjestelyt, esittelyt.
Mutkaton palvelu
Yhteydenpito ja kommunikointi. Asiakkaalle eri vaihtoehdoista kertominen.
Kaupantekotilaisuus oli sujuva.
Luotettavuus. Ei painostusta hätiköivästi pyyntihinnan alentamiseen. Hyvä informaatio liittyen näyttöihin.
Suora ja avoin tiedonjako. Ilmapiiri oli luottamusta herättävä ja myönteinen.
Nopeat vastaukset.
Asioiden hoitaminen ja tiedonkulku
Kaikki toimi kuten sovittiin.
Vastaukset kysymyksiin, tavoitettavuus.
Myynnin ripeydessä, ainoastaan kaksi päivää.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli nopeaa ja jouhevaa
Kaikista
Kohteen esittely.Välittäjä oli vastassa jo ulko-ovella. Käytti kasvomaskia ja esittely hyvin kohteen hyvät puolet ja koska vasta remontoitu kertoi myös siitä.
Yhteistyö.
Yhteistyö, asiakkaan informointi ajallaan
Välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla vaiheista.
Pääasia, eli asunnon myynti onnistui erinomaisen nopeasti ja vieläpä hinnalla, joka oli pyydetty. Kymppi tästä!
Försäljningen gick jättebra, snabbt och proffsigt!!
Aikataulujen sopiminen.
Nopea myynti
Kuvat asunnosta
Kaikki meni suhteellisen putkeen ja ammattitaitoisesti loppuun asti, eikä tullut suurempia päsmäröintejä. Kaikki haluttu materiaali myös saapui viimein perille. Kokonaisuuten ei siis mitään valittamista muuten kuin näissä kahdessa lopulta melko pienessä asiassa (lueteltu alla).
Kaikki sujui hyvin. Asunto myytiin nopeasti.
Näyttöjen sopiminen, joustavuus.
Kiinteistönvälitys on hyvin henkilökeskeistä; yrityksellä ei tunnu olevan niin väliä, vaan välittäjällä joka asiaa hoitaa. Monica Teraste hoiti työnsä esimerkillisesti ollen proaktiivinen ja selkeä kommunikoinnissaan sekä ratkaisukeskeinen asenteessaan. Näyttö onnistui sovitusti ja tarvittavat lisätiedot löytyivät nopeasti. Hän loi tunnelman, joka hälvensi asuntokauppaan ja suuriin rahamääriin liittyvää epävarmuuden tunnetta.
Sopimusten teko + kaupan teko
Välittäjä oli mukava ja tunnelma oli rento.
Näytöt ja kaupanteko
Myyjä puhui hyvin tarjoamani hinnan myyjälle, suostutteli myyjän hyväksymään tarjouksen.
Kohteen esittelymateriaalin perusteella saa hyvän kuvan. RS-kohteesta kerrottiin taustatietoa. Esim yksi taho voi ostaa vain kolme asuntoa, joka ainakin teoriassa pienentää rahoitusongelmien riskejä. Ostaminen prosessina helppo, koska nettiesitteistä saa hyvän kuvan. Pahin pullokaula oli lähinnä pankin reagointinopeus, joten sujuvuuden kannalta välittäjä ei lisännyt kompleksisuutta.
Sain minkä halusin
Hinnanasetanta
Hmm?
Ei oikeastaan mikään.
Välittäjän sai hyvin kiinni puhelimitse.
..
Se että kaupat saatiin sovittua juuri päivää ennen muuttoa uuteen asuntoon. Se pelasti sp-kodin toiminnan ja välittäjän tavan tehdä myyntityötä.
Välittäjän arvio hinnasta ja myynti ajasta osui aika hyvin toteutuneisiin. Yleisiä näyttöjä pidettiin kiitettävän paljon.
Asunto saatiin myytyä. Asunnon myyntikuvat olivat ihan hyviä
;