Palautteet

Edustajan ripeä toiminta.
Kaikki
Asunnon hinta-arvio oli sama kuin itsekin olimme arvioineet. Välittäjä tunsi alueen ja oli asiantunteva. Keskusteluyhteys oli toimivaa, avointa ja välittäjiin syntyi luottamus. He eivät moittineet asuntoamme vaan näkivät sen kotina jossa viihdyttiin. Katsojia kävi useita, mutta välillä tuli tunne, ettei kukaan halua näin isoa asuntoa. Välittäjät olivat positiivisia ja uskoivat asunnon menevän kaupaksi . He loivat meihin uskoa omalla asenteellaan. Kodillemme löytyi ostaja noin kuukaudessa.
Välittäjä oli alansa ammattilainen. Omasi erinomaisen kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin asioihin ja tekemään nopeasti oikeita päätöksiä.
Nopea myyntiprosessi ja hyvä kauppahinta.
Tuntui siltä että välittäjä halusi oikeasti myydä asunnon.
Nopeaa toimintaa,
Yleisesti ottaen 'projekti' meni hyvin.
Asunto ehti olla markkinoilla kaksi päivää ja myytiin tavoitehinnalla ensimmäisellä näytöllä. Suosittelen mikäli haluat saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.
Kokonaisuudessaan asunnon myynti sujui todella hyvin. Välittäjä piti ajantasalla koko prosessin ajan ja asunto myytiin todella nopeasti ja vielä pyynti hintaan.
Välittäjä Jani Käki teki huimaa työtä myydessään meidän asunnon ja olemme kaikkeen erittäin tyytyväisiä :)
Näytöt
Koko myyntiprosessi toimeksiannosta kauppaan toimi erinomaisen joustavasti ja korkealla ammattitaidolla
Sopimuksen tekemisen jälkeen yhteistyö asunnon kuuvaamisen ja myynti-ilmoituksen saamiseen netissä sujui hyvässä aikataulussa. Myyntiaika oli mielestäni kohtalaisen hyvä (1,5kk) ja lopputulos kannaltani mitä parhain. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja omasi kiitettävät myntitaidot. Hän tunsi alueen hyvin ja edusti ikäluokkaa jonka ajattelin asuntoani ostavan, nämä seikat vaikuttivat paljon siihen että hänet valitsin. Välittäjä oli joustava asuntoesittelyiden suhteen ja soitti aina näytön jälkeen kuulumiset.Yhteistyö sujui kaikenkaikkiaan mielestäni hyvin.
Yhteydenpito oli riittävän runsasta asiakkaaseen päin
snabbt; smidigt och förmedelaren höll vad han lovade
Tarjouksen jättäminen, kauppatilanne
kaupanteko