Palautteet

Välittäjä hoiti kaiken alusta loppuun kitkattomasti.
Hanna (kiinteistövälittäjä) hoiti kaiken aivan loistavasti!
Hanna Daw toimi välittäjänä uuden kotimme ostossa, sekä vanhan kotimme myynnissä. Molemmat prosessit sujuivat todella hienosti ja vaivattomasti. Hanna oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Hyvin asiakaslähtöistä palvelua. Hanna oli vilpittömästi kiinnostunut siitä, että saamme meille sopivan kodin oikeaan hintaan.
Koko prosessi sujui ihan superhyvin. Minulla oli koko ajan sellainen olo, että välittäjällä on homma hanskassa ja kaikki langat käsissään, joten minun ei tarvinnut huolehtia mistään. Yhteistyö oli myös hyvin lämminhenkistä ja mukavaa.
Viestintä meidän myyjien suuntaan, ostajia aktivoivan myyntitilanteen luominen ja kohteen kunnianhimoinen hinnoittelu. Ammattiylpeydellä ja innostavalla otteella saavutettu erinomainen, myyjien tavoitteet ylittävä suoritus. Välityspalvelua, jonka palkkio on täysin perusteltu. Suosittelemme muille ja pyydämme Hannaa välittäjäksi myös seuraavalla kerralla.
Hannalla oli hyvä myyntistrategia ja myynti meni kerralla nappiin. Hanna oli aina tavoitettavissa ja hänen kanssaan toimiminen oli selkeää ja helppoa. Hän toimi positiivisella ja reippaalla otteella, sekä tuli helposti juttuun erilaisten potentiaalisten ostajien kanssa. Kaikille jäi todella hyvä fiilis asuntokaupoista.
Välittäjä oli meihin yhteydessä säännöllisin väliajoin ja kertoi hyvin selkeästi mitä milloinkin tapahtuu.
Koko prosessi sujui erittäin hyvin. Välittäjän kontaktikyky, välittömyys ja asiakkaasta huolehtiminen, hänen paneutumisensa myyntiprosessiin, prosessin etenemisen informointi sekä keskustelujen pohjalta syntynyt vaikutelma siitä, että toiminnan tausta-arvot olivat kaikki parasta mahdollista ja luottamusta herättävää. Oli todella suuri tyytyväisyyden aihe kilpailuttamisen kautta löytää kiinteistövälittäjä, joka hoiti myyntiprosessin sekä myyjän(minun), että myös ostajan parhaaksi. Todella suuri kiitos vielä sitkeydestä, kärsivällisyydestä ja rohkaisusta itse kaupantekopäivänä, jolloin syntyi stressitilanne minun(myyjän) toimintani aiheuttamana.
Hanna oli todella mahtava tyyppi; ammattimainen, ystävällinen ja asiansa osaava. Vaikka kaupanteossa olikin hieman haasteita, kaikki hoitui mielettömän hyvin. Iso kiitos!
Kaikki sujui
kaikki sujui erinomaisen hyvin, jo siitä lähtien kun kilpailutimme 4 kpl välittäjiä. Hanna Daw:n positiivinen asenne huokui läpi jo ensimmäisestä meilistä.
Nopeus, valokuvat, joustavuus
Kaikki
Kaikki. Hinta arvioitiin oikein. Ilmoitus ja kuvat todella hyvät. Näytöt meni hienosti. Asunto meni kaupaksi alle vuorokaudessa.
Välittäjä Hanna oli asiantunteva ja suhtautuu työhönsä ihanan intohimoisesti. Tuntui turvalliselta antaa asunto hänen myytäväkseen!
Asunnon esittely. Esittelijä sai meidät ihastumaan paitsi asuntoon myös asuinalueeseen.
Hanna Daw oli kaikin puolin ammattitaitoinen, pätevä, ripeä, rehellinen, suora hyvällä tavalla ja kaiken lisäksi myös rento ja iloinen pilke silmäkulmassa. Voin suositella Hannaa lämpimästi!
Välittäjä oli erittäin mukava ja osaava työssään. Meillä oli läpi prosessin tiivis ja mutkaton yhteydenpito, asiat hoituvat tehokkaasti ja varmalla otteella, sekä saimme nopeasti vastauksia kysymyksiin. Tuntui, että olimme asiakkaina tärkeitä.
Hanna Daw oli erittäin miellyttävä ja tehokas välittäjä. Hän järjesti nopeasti kohteen yksityisnäytöt ja toimitti kysytyt tiedot. Pankin edustaja kiitti tehokasta ja ystävällistä välittäjää asiantuntevasta toiminnasta, kun projekti päättyi kauppaan ja kauppa-asiakirjat tarvittiin pankkiin.
kommunikaatio, ystävällisyys, joustavuus
Kaikki sujuivat loistavasti. Erityiskiitos välittäjälle loistavasta työstä.
Kaikki. Hanna Daw on erittäin ammattitaitoinen ja pitää sen minkä lupaa. Realistinen hinnoittelu alkutietoineen ja erinomainen palvelu asunnon esittely kuntoon saattamisessa. Hoiti myynnin luotettavasti valtakirjalla ja tiedotti koko ajan missä mennään. Sähäkkä myyjä, asunto meni kaupaksi alle vuorokaudessa.
Myyntiprosessi saatiin nopeasti käyntiin. Paperityöt sujuivat vaivattomasti. Saimme tarjouksen heti ensimmäisenä näyttöpäivänä. Tarjousprosessi meni vaivattomasti ja saimme kaupat tehtyä. Hanna piti meidät hyvin ajan tasalla myyntiprosessissa, joten kommunikaatio toimi erityisen hyvin.
Kaikki. Yhteydenpito oli nopeaa ja ajantasaista. Tiesimme koko ajan mitä tapahtuu ja mitä meiltä odotetaan. Tietoa oli riittävästi ja saimme kysymyksiimme vastaukset. Selkeys, mikään ei jäänyt mietityttämään. Avoimmuus sekä fiilis.
Koko prosessi alusta loppuun.
Hanna Daw möi asuntomme kolmessa päivässä, kun toinen välittäjä ei saanut 4 kk aikana edes yhtään tarjousta aikaiseksi. Hanna hoiti sovitut asiat ja yhteydenpidon huolellisesti asioihin perehtyen ja hyväntuulisesti. Aivan mahtava tyyppi!
Kaikki sujui erinomaisesti.
Kaikki sujui ja eteni niinkuin yhdessä sovittiin.
Yhteydenpito sekä käytännön asioiden hoito ja niissä neuvominen.
palvelu ja koko prosessi
Täsmällisesti, asiallisesti, ystävällisesti
Välittäjällä oli hyvä tuntemus alueesta ja asiakasverkosto valmiina. Myyntiteksti oli erinomainen. Hän toimi erittäin nopeasti ja aktiivisesti. Hän esitteli asunnon yksityisnäytöillä ottaen huomioon sekä ostajaehdokkaat että myyjän.
Kaikki! Koko prosessi alusta lähtien oli niin taitavan välittäjän käsissä ettei myyjänä tarvinnut huolehtia mistään. Viestiminen oli ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa, myönteinen asenne näkyi kaikessa toiminnassa. Välittäjämme ammattitaito ylitti kaikki odotuksemme!
Erittäin ystävällinen ja yhteydenpidossa nopea oli välittäjämme Hanna Daw uutta kotia ostaessamme. Positiivisuus ja asiakaspalveluhenkisyys välittyi ensi metreiltä homman loppuun saakka.
Päädyin Hannaan välittäjänä, sillä ystäväni olivat suositelleet häntä. Suositus ei pettänyt laisinkaan, päinvastoin, palvelun ensiluokkaisuus ja ammattitaito oli erinomaista ja koimme olevamme Hannalle asiakkaina tärkeitä. Hänen myyntistrategiansa oli todella toimiva, asunnon hinnoittelu oli perusteltu ja saimme hinnan mitä toivoimme. Asunto meni nopeasti kaupaksi. Kaikki myynnin vaiheet sujuivat jouhevasti ja tiesimme koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Myyjänä koin, että olin todella hyvissä käsissä eikä minun tarvinnut huolehtia mistään. Suosittelen Hannaa välittäjänä kaikille ja tulen jatkossakin käyttämään hänen palveluitansa.
Hanna toimi erityisen ketterästi ja tarkasti. Asiat hoidettiin salamannopeudella. Oli aivan loistavaa työtä!
En ole koskaan aiemmin tavannut yhtä ammattitaitoista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa välittäjää! Hanna on todella luotettava, sydämellinen, nopea ja aidosti asiakkaistaan välittävä. Kaikki sujui erinomaisesti!
Mm. yhteydenpito ja neuvottelut ja valokuvaus, kaikki hoitui nopeasti ja hienosti! Hanna Daw oli tuttujen suosittelema välittäjä ja ehdottomasti suosittelen häntä jatkossa itsekin!
Myyjä oli läsnä ja ammattitaitoinen. Mielestäni saimme enemmän palvelua, kuin mistä maksoimme. Välittäjä henkilökohtaisesti välitti siitä, että onnistumme asuntokaupoissa.
Asunnonvälittäjä Hanna Daw hoiti työnsä alusta loppuun esimerkillisesti ja äärettömän ammattitaitoisesti. Hän on varma, vakuuttava, rauhallinen ja ehdottoman luotettava. Kommunikaatio on ystävällistä, omistautunutta ja selkeää toimeksiannon jokaisessa vaiheessa. Hanna "jakoi työt" lempeän määrätietoisesti, eikä meidän tarvinnut huolehtia mistään, mikä ei meidän töihimme kuulunut. Erityiskiitos sinulle, Hanna huumorintajustasi ja kärsivällisyydestäsi! Sinua ja työtäsi on helppo suositella!
Kaikki sujui erittäin hyvin. Asunto saatiin nopeasti myyntiin, kuvat olivat hyvät ja myynti-ilmoitus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla. Olen oikein tyytyväinen.
Homma hoituu todella nopeasti ja ammattitaitoisesti! Välittäjä oli aina tavoitettavissa kun tarvetta ilmeni ja piti koko ajan ajantasalla tapahtuvista asioista. Erittäin stressivapaa kokemus!
Heti alusta lähtien minulla oli hyvä tunne siitä, että asuntoni myynti on hyvissä, luotettavissa käsissä. Välittäjät olivat aidosti kiinnostuneita myymään juuri minun asuntoni. Ohjeistus asunnon kuvaamista varten oli todella kattava ja sen mukaan oli helppo valmistautua kuvaukseen. Asunnon esittely hoitui yhden päivän aikana henkilökohtaisilla esittelyillä ja asunto oli myyty jo parissa päivässä! Kaikki sujui ongelmitta ja sovitusti. Myös asiointi pankin kanssa järjestyi nopeasti ja oli mallikkaasti hoidettu pieniä positiivisia yllätyksiä myöten. Voin sydämellisesti suositella Sp-Kotia. Minun asunnon myynnin hoitivat Hanna ja Nikolai. Kiitos teille! Olette huippuja!
Hannan ammattitaito kokonaisuudessaan on todella korkealuokkaista. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä Hannan työskentelyyn. Yhteydenpito 10/10.
Myynnin valmistelu ja sitä kautta kaupanteko kävi sujuvasti hyvällä strategialla. Hintapyynnön asettelu ja sen perustelut olivat paikallaan.
Kaikki asiat & yhteydenpito hoitui nopeasti ja tehokkaasti. Meillä oli täysi luotto Hannaan, joka hoiti työn erinomaisesti.
Kaikki osa-alueet, näytöstä alkaen. Välittäjä oli lämmin, kuunteli meitä ja loi hyvän feng shuin ympärillemme.
kaikki
en pysty nostamaan mitään erikseen esille, koska kaikki sujui mielestäni todella hyvin. Hanna on todellinen ammattilainen, sillä minulla ei missään vaiheessa ollut huolestunut olo ja hänen persoona sopii todella hyvin ihmisläheiseen ja myynnilliseen työhön.
Luotettava taustatyö, kaikki paperit kunnossa. Myynnissä nakyi vilpitön kiinnostus kiinteistöamme ja sen myyntia kohtaan.
Yhteydenotot olivat nopeita ja hyviä mihin aikaan viikosta tai päivästä riippumatta. Kiinteistönvälittäjä selvitti asioita ja paperihommia tosi hyvin ja ripeästi.
Kuolinpesän asunnon myynnistä tuli paljon stressittömämpää, kun Hanna hyppäsi kuvioon avuksi. Hanna järjesteli asiat mutkattomasti ja piti koko ajan meidät hyvin ajan tasalla tapahtumista. Hanna toimi nopeasti ja joustavasti ja oli helposti tavoitettavissa. Hanna on selvästi asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, jota suosittelisin lämpimästi muillekin välittäjäksi. Välittäjä sanan useammassakin merkityksessä.
Koko myyntiprosessi sujui mallikkaasti ja ammattitaitoisesti Hanna Dawn toimesta.
Koko myyntiprosessi hinnoitteluineen, näyttöineen ja kaupantekoineen sujui Hanna Dawn toimesta erittäin ammattitaitoisesti ja joustavasti. Välittäjän valinnassa meille syntynyt positiivinen mielikuva asiansa osaavasta ammattilaisesta ja myös ostajan kannalta luottamusta herättäväksi ja positiivisesta henkilöstä osoittautui täysin paikkansa pitäväksi.
Asioiden ripeä hoitaminen.
Kaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun saakka.
Koko prosessi
Hanna ylitti ihan kaikki odotuksemme kiinteistövälittäjän palveluita kohtaan sekä tuotti meille sellaista lisäarvoa, mitä emme osanneet edes odottaa. Ensitapaamisesta asti Hanna toimi aktiivisesti ja oma-aloitteisesti tehden meille ensikodin luopumisesta täysin vaivatonta ja mukavaakin. Meillä vaihtoehtona oli koko ajan itse myyminen ja tapasimme viisi eri välittäjää ennen kuin edes päätimme ulkoistaa myynnin. Päätös tapahtui Hannan myötä, joka erottui räikeästi muista ensikäynnin tehneistä välittäjistä inhimillisellä suhtautumisellaan oman kodin pois myymiseen. Hanna ei ollut meillä pelkästään oman kodin myynnin apuna vaan myös tukena, mikä ulottui uudenkin kodin etsimiseen. Tehdyn myyntityön tulos kuvaa hyvin Hannan ammattitaitoa: koti myytiin ensinäytöllä ja lopulta pyyntihinnan ylittäen. Hanna ilahdutti meitä ensiluokkaisella tyylillään läpi myyntiprosessin aina kaupantekotilaisuuteen asti. Hannan ammatillinen intohimo ja sitoutuminen omaan tekemiseen ilahduttaa asiakasta ja inspiroi ihmistä.
Koko prosessi. Erityisesti yhteydenpito myynnin eri vaiheista oli hyvää ja selkeää.
Hyvin ammattimainen ja sujuva myynti ja asiakkaan neuvominen; kommunikointi erinomaista. Myyntiesite ja kuvat asunnosta todella hyvät.
Välittäjä oli mukava ja luotettava, kysymyksiin sai vastauksen nopeasti ja hän selvästi tunsi kohteen hyvin.
Kaikki kotimme myyntiin liittyvät asiat alkoivat hoitumaan loistavasti heti ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien. Saimme heti "henkisen" yhteyden meidän välittäjäämme Hanna Dawiin, mikä helpotti yhteistyötämme maaliin asti. Hanna ammattimaisuus, viestintätavat, riittävät esivalmistavat ohjeet kodin valokuvaamiseen saimme hyvissä ajoin tietoomme, kuten myös myyntinäyttöpäivän tiedot ja arviot ostajakandidaateista saimme ennakoidusti ja kaupan kaikki virallisuudet, dokumentit yms. ja muut muodollisuudet hoituivat aivan loistavasti ja Super Kiitoksemme Hannalle!
Tehokasta ja ripeää, välittäjä informoi asioista hyvin ja piti ajan tasalla.
Kaikki sujui moitteettomasti.
Hanna otti homman heti haltuun. Hän oli päivittäin yhteydessä ja kertoi tilannekatsauksen. Asunto myytiin kolmessa päivässä. Hanna ei jäänyt odottamaan ostajia vaan etsi aktiivisesti ostajaa mikä löytyikin hänen omien kontaktien kautta.
Hannalta sai neuvoja asioihin, jotka eivät liittyneet suoraan itse kaupantekoon, vaanesimerkiksi asbestikartoitukseen. Yhteydenpito oli mukavaa ja aktiivista.
Erityisen hyvin sujui kaikki! Niin yhteydenpito, aikataulu, ohjeistus, näyttöjen sopiminen, tarjouskilpailu ja siitä tiedottaminen sekä itse kaupanteko (varsinkin kun jouduimme karanteeniin kaupantekoaamuna..).
Välittäjä oli tutustunut kohteeseen huolella ja vastasi täsmällisesti kaikkiin kysymyksiimme. Saimme käsityksen, että välittäjä oli todella myös ostajan puolella. Saimme asiantuntevaa apua myös kaikissa asuntokaupan käytännön asioista.
Nopea myynti, hyvä esite, hyvä hinta
Välittäjämme Hanna Daw oli äärimmäisen omistautuva, auttavainen, luotettava ja rauhallinen vaikka myyntikohteemme oli hankala.
Asioiden hoito sujuvaa ja yhteydenpito nopeaa. Ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä myyjän että ostajan asialla. Hanna oli meille jo entuudestaan tuttu välittäjä ja tulemme häntä käyttämään jatkossakin jos tarvetta ilmenee <3
- Viestittely. Maileihin ripeä vastaaminen - Kauppojen sujuvuudesta huolehtiminen
Asiakasplvelu, asioiden läpikäyminen ymmärrettävällä tavalla, selkeä polku näytöstä kaupantekoon
Kaikki sujui tosi hyvin
Kokonaisuus hyvä palvelu
Yhteydenpito
Välittäjä oli luonteva, ei liian ”myyjä”, johon menisi hermo. Yhteydenpito oli helppoa ja hän oli tavoitettavissa iltaisinkin myöhemmin. Käytännönjärjestelyt kauppojen yhteydessä sujuivat suht mutkattomasti ja ostajan näkökulmasta vaivattomasti.
Mukava ja asiantunteva välittäjä
The agent took care of everything related to the sell process.
Kaikki oli valmiina jo hyvissä ajoin ennen pankin aikaa, kauppakirjat valmiina.
Asiantuntevaa realismia
Avoin yleisote kohteen esittelyyn ja asioiden hoito sujuivat erityisen hyvin.
Yhteydenpito toimi erittäin hyvin. Sain pyytämäni tiedot ja vastaukset nopeasti ja jäi sellainen käsitys, että välittäjä selvästi oli tutustunut huolellisesti kohteeseen. Kaikki sujui mutkattomasti näytöstä kauppoihin. Kiitos!
Kaikki meni hyvin ja nopeasti🌸
Kommunikointi.
Viestintä ja kysymyksiin vastaaminen nopeasti ja ystävällisesti. Kiitos!
Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Paras kokemus tähän astisista. Kiitos Hanna!
Ostotoimeksiantoon vastaaminen oli äärimmäisen helppoa myyjän kannalta. Kaikkiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin sai asiantuntevat vastaukset ja yhteydenpito oli läsnäolevaa ja sujuvaa.
Asuntonäyttö, yhteydenpito näytön ja kaupanteon välillä, tiedonvaihto
Erittäin hyvin. Ammattitaitoinen ystävällinen ja palveleva välittäjäaineet. Kaikki tiedottaminen pankin henkilön kautta myös erittäin hyvää.
Ammattimaisuus, yhteydenpito, avoimuus.
Hanna Daw on kokemukseni perusteella ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen välittäjä. Hän hoiti toimeksiannon tarkasti, kärsivällisesti ja korkeatasoisesti: sekä ostaja että myyjä vilpittömästi huomioiden.
Kaupanteko
Asunnon esittely ja viestintä
Paljon kiinnostuneits, esitteet olivst hyvät.
Asiantuntemus asuntonäytöllä
Välittäjä oli sosiaalinen ja puhelias ja mukavan oloinen.