Palautteet

Aikataulu ja ripeys asioden hoitaminen
Kerrostalomme ulko-oveen juuri oikealla hetkellä jätetty ilmoitus sai minut ottamaan yhteyttä Sp-Kotiin. Erityisen hyvin sujui se, että lähdettiin tuumasta toimeen ja asiaan paneuduttiin heti alusta alkaen todella hyvin ja asiantuntemuksella.
Kaikki osa-alueet toimi hyvin, prosessin alusta loppuun saakka. Marko Meijanen hoiti asunnon myynnin erittäin hienosti ja ammattitaitoisesti.
Välittäjä oli todella empaattinen, osaava ja mukava. Hän auttoi meitä ja vastasi kysymyksiimme todella hyvin, sekä pikaisesti. Hän toimi myös todella saumattomasti ja hänen kanssa oli helppoa sopia asioista.
Välittäjän kanssa kommunikointi
Hinta-arvio oli kohdallaan, Kaupat sujuivat nopeasti ja miellyttävästi.
Kaikki.😀
Nopeus ja loppuhinta
Kaikki sujui erinomaisesti. Kiinteistövälittäjä kertoi myyntiin liittyviä asioita selkeästi ja miten kannattaa edetä. Asunnolle asetettiin realistinen myyntihinta, eikä annettu liikaa lupauksia myyjille. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myyntiprosessin ajan toimeksiantajiin eli tiesimme koko ajan missä mennään. Yhteistyömme toimi hyvin, ja pystyimme keskustelemaan sekä tekemään tarvittaessa kompromisseja. Lopputulos oli enemmän kuin onnistunut. Seuraavan kerran kun myymme keskustan asuntoamme, niin otamme ehdottomasti Markon hoitamaan asuntomme myyntiä. Kiitos erinomaisesta työstä!
Kaikki sujui hyvin. Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva ammattilainen. Hän selvensi monia myyntiin liittyviä asioita, antoi hyviä ohjeita ja perusteluita. Kiinteistönvälittäjän kautta saatiin parempi tarjous kuin mitä oltiin odotettu. Olen hyvin tyytyväinen toimeksiantoon.
Välittäjä informoi selkeästi ja ajantasaisesti myynnin etenemisestä. Hän teki aktiivista myyntityötä tehdäkseen hyvät kaupat.
Asiantunteva ja tehokas alusta loppuun.
Välittäjä oli tosi ystävällinen ja maanläheinen, ja hänen kanssaan oli helppo tulla toimeen. Hän oli miltei välittömästi yhteydessä kun pyysin päästä näyttöön ja toimitti automaattisesti kaikki tarvittavat paperit. Hän näytti myös yhtiön muut tilat (saunat ja varastot) ja oli perehtynyt kohteeseen hyvin. Oli myös tyylikäs veto antaa sekä myyjälle että ostajalle lahjaksi shampanjapullo, ja ihan oikeaa shampanjaa.
Koko prosessi eteni nopeasti alusta päätökseen. Esittelyiden avulla saatiin syntymään sopiva kilpailutilanne tarjoajien välillä ja sitä kautta hyvä hinta.
Koko pitkähkön myynnin ajan välittäjä oli kärsivällinen ja työnsä hyvin tekevä.
Esittelijä Marko Meijanen , oli asiallinen ja reilu. Näytti korjatut asiat ja kohdat, selitti asiat selkeästi.
Esittelijä oli hyvin selkeä ja perusteellinen. Asiat sujuivat nopeasti ja helposti. Esittelijä Marko Meijanen , hyvin toimittu.👍
Koko projekti.
Aikalailla kaikki.
Hyvä helppo hinta-arvio joka lähes toteutui. Nopea kauppa. Mukava palvelu.
Valittaja oli rauhallinen ja osasi neuvoa hyvin kaikista asioista ja antaa hyvää perspektiivin kyseellisestä asunnon potentiaalista. Oli aika luotettava ja teki mitä hän lupasi. Myös auttoi järjestämään edellisten asukoiden kanssa tapaaminen suunnittelemaan remontit. Kiitos Markolle!
Ok
Koko prosessi
Meni nopeasti ja vaivattomasti. Välittäjä oli kärsivällinen ja ammattimainen.
Välittäjä piti meidät tosi hyvin kartalla tarjouksemme osalta ja muutenkin yhteydenpito toimi hyvin.
Välittäjä hoiti sovitut asiat ja vastasi kysymyksiin aina nopeasti. Asunnolle asetettu pyyntihinta oli realistinen, ja näin ollen asunto meni myös kaupaksi nopeasti.
asunnon välittäjä oli asiallinen kertoi kaikki vikoineen jaetuineen
Koko asia sujui miellyttävästi ja asiallisesti.
Asiallista ja hyvää palvelua. Hyvä hinta-laatu suhde.
Att få allt organiserat. Från att vi kom överens om att Sp-koti säljer vår lägenhet tyll att få lägenheten fotograferad och till försäljning. Att få tid till banken för att få bostaden såld. Allt det praktiska däromkring.
Kaupanteko tilaisuus pankissa.
Asunnon ammattimainen esittely ja nopea vastaaminen yhteydenottoihin