Palautteet

Aikataulu ja ripeys asioden hoitaminen
Kerrostalomme ulko-oveen juuri oikealla hetkellä jätetty ilmoitus sai minut ottamaan yhteyttä Sp-Kotiin. Erityisen hyvin sujui se, että lähdettiin tuumasta toimeen ja asiaan paneuduttiin heti alusta alkaen todella hyvin ja asiantuntemuksella.
Kaikki osa-alueet toimi hyvin, prosessin alusta loppuun saakka. Marko Meijanen hoiti asunnon myynnin erittäin hienosti ja ammattitaitoisesti.
Välittäjä oli todella empaattinen, osaava ja mukava. Hän auttoi meitä ja vastasi kysymyksiimme todella hyvin, sekä pikaisesti. Hän toimi myös todella saumattomasti ja hänen kanssa oli helppoa sopia asioista.
Välittäjän kanssa kommunikointi
Hinta-arvio oli kohdallaan, Kaupat sujuivat nopeasti ja miellyttävästi.
Kaikki.😀
Nopeus ja loppuhinta
Esittelijä Marko Meijanen , oli asiallinen ja reilu. Näytti korjatut asiat ja kohdat, selitti asiat selkeästi.
Esittelijä oli hyvin selkeä ja perusteellinen. Asiat sujuivat nopeasti ja helposti. Esittelijä Marko Meijanen , hyvin toimittu.👍
Koko projekti.
Aikalailla kaikki.
Hyvä helppo hinta-arvio joka lähes toteutui. Nopea kauppa. Mukava palvelu.
Valittaja oli rauhallinen ja osasi neuvoa hyvin kaikista asioista ja antaa hyvää perspektiivin kyseellisestä asunnon potentiaalista. Oli aika luotettava ja teki mitä hän lupasi. Myös auttoi järjestämään edellisten asukoiden kanssa tapaaminen suunnittelemaan remontit. Kiitos Markolle!
Ok
Koko prosessi
asunnon välittäjä oli asiallinen kertoi kaikki vikoineen jaetuineen
Koko asia sujui miellyttävästi ja asiallisesti.