Sp-Koti Helsinki Tapanila

Sp-Koti Helsinki Tapanila auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Helsinki Tapanila

TS Kodit Oy
Y-tunnus: 3092062-5
Sähköposti: tapanila@spkoti.fi Päivöläntie 20, 00730 Helsinki

Aukioloajat

ma - pe klo 10 - 16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

0400 322 501

Hinnasto

Sp-Koti Tapanila

Ammattitaitoista ja juuri sinulle räätälöityä palvelua

Meiltä saat juuri sinulle sopivaa palvelua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Meillä on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalasta ja osaamme auttaa sinua oman asunnon myymisessä sekä uuden löytämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten me voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Annin tapa kommunikoida alusta alkaen oli asiantunteva, rauhallinen, kunnioittava ja miellyttävä. Kaikki tapahtui lopulta hyvin nopeasti ja olemme todella kiitollisia Annin yhteydenotosta, joka lopulta johti meille täydellisen oman kodin luo! :)
Kaikki toimi loistavasti! Erityisen tyytyväisiä olimme viestintään ja suhteiden hallinta sekä ostajien että myyjien suuntaan. Toiminta oli asiantuntevaa ja läpinäkyvää ja kaikille osapuolille jäi prosessista hyvä mieli. Luottamus syntyi välittömästi. Tekemisen ote oli lisäksi rento ja kuvat aivan upeita! Suosittelen lämpimästi.
Esittelyssä Anni oli aidosti läsnä. Läpi prosessin tunsin asioivani ammattilaisen ja välittävän ihmisen kanssa. Kaikki sujui nopeassa aikataulussa, mikä oli minulle hyvä.
;