Anni Hirvelä

Anni Hirvelä

Myyntineuvottelija, osakas

Rakkaudesta lajiin, eli välittämiseen

Koti, ihmisen tärkein paikka ja usein myös elämän kallein ostos. Haluan luoda sinulle siitä ainutlaatuisen kokemuksen ja viedä omalla ammattitaidollani tämä kunnialla maaliin. Itse arjen esteetikkona, tarjoan teille nykyaikaista välittämistä, unohtamatta perinteisiä tyylejä tarpeen tullen. Itselleni tärkeää on pysyä kehityksen mukana ja olla luomassa uudenlaisia kokemuksia. Minulla on ilo päästä palvelemaan sinua kollegani Tarun kanssa. Yhdessä, tiiminä toimien, voimme tarjota entistä suuremman hyödyn ja tietotaidon olitpa ostamassa ensiasuntoa, vaihtamassa perheesi kanssa suurempaan, kuolinpesän osakkaana tai vaikka etsimässä sijoitusasuntoa.

Saat kaksi ammattilaista yhden hinnalla!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Annin tapa kommunikoida alusta alkaen oli asiantunteva, rauhallinen, kunnioittava ja miellyttävä. Kaikki tapahtui lopulta hyvin nopeasti ja olemme todella kiitollisia Annin yhteydenotosta, joka lopulta johti meille täydellisen oman kodin luo! :)
Kaikki toimi loistavasti! Erityisen tyytyväisiä olimme viestintään ja suhteiden hallinta sekä ostajien että myyjien suuntaan. Toiminta oli asiantuntevaa ja läpinäkyvää ja kaikille osapuolille jäi prosessista hyvä mieli. Luottamus syntyi välittömästi. Tekemisen ote oli lisäksi rento ja kuvat aivan upeita! Suosittelen lämpimästi.
Esittelyssä Anni oli aidosti läsnä. Läpi prosessin tunsin asioivani ammattilaisen ja välittävän ihmisen kanssa. Kaikki sujui nopeassa aikataulussa, mikä oli minulle hyvä.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;