Palautteet

Kaikki asiat sujui hyvin
Esittely, tapaaminen tehokas.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, oli ystävällistä ja rentoa palvelua. Olemme ensiasunnon ostajia, ja välittäjä huomioi tarpeemme hyvin ja selitti kaiken auki :) Suosittelen!
Kaikki sujui hyvin, miellyttävä asiansa osaava Välittäjä Antti Larmala
Kaikki sujui erittäin hyvin
SP-Kodin Antti Larmala on lempeä ja empaattinen välittäjä, joka kuunteli meitä ja reagoi nopeasti toiveisiimme. Antti on luottamuksen arvoinen, kokenut ja rauhallinen välittäjä, joka tarjosi jatkuvaa tukea meille. Olemme äärimmäisen kiitollisia Antin sydämellisyydelle ja ammattitaidolle, sillä hänen ansiosta meidän perheellämme on koti, mihin tulla.
Miellyttävä palvelu ja asiat käytiin lävitse asiantuntevasti
Ihana ja maanläheinen välittäjä. Välittäjä kävi läpi asiat/paperit/kauppakirjat (myös käyttäen esimerkkejä) niin että ensiasunnon ostajakin ymmärtää. Välittäjä osasi asiansa ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiin selkeästi. Välittäjä oli hyvin joustava ja helposti tavoiteltavissa. Erityis kiitokset välittäjä Antti Larmalle.
Välittäjän kanssa kaikki asiat sujuivat loistavasti. Kerrassaan ammattitaitoinen ja mahtava persoona. Myyntityön rautainen ammattilainen.
Saimme kaiken tarvitsemamme tiedon ja välittäjä huolehti todella hyvin siitä, että kaikki tarpeelliset asiat ovat tiedossamme ja jotta kaikki osapuolet ymmärtävät kaupan ehdot samalla tavalla. Parasta oli välittäjän sydämellinen asenne, tuli tunne että hän halusi meille tämän asunnon ja teki parhaansa, jotta saamme sen ja että ehdot ovat kaikille tasapuolisia.
kaikki sujui hyvin
Antti on ystävällinen ja ammattitaitoinen myynnin ammattilainen, joka tukee niin myyjää kun ostajaakin isojen päätösten äärellä.
Yhteydenpito
Asioiden tarkastelu ja vertailu, vaihtoehtojen arviointi ja keskustelu siitä, mikä on merkityksellistä ja miten ottaa kantaa sen myötä.
Hyvä asiantunteva palvelu. Kaikki sujui hyvkn.
Hinta-arvio osui nappiin, hyvä yhteydenpito ja olin koko ajan ajantasalla missä mennään, hyvät valokuvat, nopea myynti! Kaiken kaikkiaan erinomainen kokonaisuus ensimmäisestä yhteydenotosta onnistuneisiin kauppoihin.
Yhteydenpito loistoluokkaa
Tosi nopeat kaupat - kahdessa päivässä.
Antti on ehdottomasti paras välittäjä ikinä! Kaikki sujui mukavasti ja vaivattomasti. Reilu, mukava, ihan vaan paras!
Palvelua, yhteydenpito yms.
Kaikki asiat käytiin huolellisesti läpi ja kauppojentekoajassa oli elämäntilanteen huomioon ottavaa joustavuutta.
Asunnon myyntiin laittaminen nopeasti ja sujuvasti. Joustavasti ostajaehdokkaiden toiveiden mukaan ennakkonäytön sopiminen sekä ilmeisen hyvä vuorovaikutus heidän kanssaan. Ostotarjouksen jälkeen sujuvasti ja nopeasti pankki- yms. asioiden hoitaminen.
Aktiivinen palvelu
Kaikki, välittäjä oli aina tavattavissa ja jaksoi aina vääntää rautalangasta kaikki. Jaksoi joustaa kaikessa ja selvitti asioita. Oli myös helposti lähestyttävä, mukava ihmisenä.
Palvelu toimi. Antti on kokenut monenlaisia tilanteita ja nyt tuli kokemus tarpeen kun oli Nordean palvelukatkos tarjouksen tekohetkellä ja korona säätöä.
Kaikki sujui jouhevasti, jäi hyvä kokemus
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan siitä, mitä tapahtuu.
Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä, asunto tuli nopeasti myydyksi hyvään hintaan. Kohtuuhintainen välityspalkkio.
Itse myynti, yhteydenpito
Välittäjän yteydenotto ja tapaaminen alussa sekä prosessin aikana. On tärkeää, että voin keskustella ja vaihtaa tietoja välittäjän kanssa. Kyseessähän on tärkeä prosessi ja valinta siitä, kuinka haluan edetä saatuani häneltä myös näkemyksiä etenemisen vaihtoehdoista. Mahdollisesti myös jos jotain lisätietoa on häneltä tarjolla minulle.
Asunnon esittely
Koko prosessi oli ripeä, tehokas ja tuloksellinen.
Suora ja avoin tiedonjako. Ilmapiiri oli luottamusta herättävä ja myönteinen.
Kaikki toimi kuten sovittiin.
Vastaukset kysymyksiin, tavoitettavuus.
Sain minkä halusin
Hinnanasetanta