Palautteet

Kaikki asiat sujui hyvin
Esittely, tapaaminen tehokas.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa, oli ystävällistä ja rentoa palvelua. Olemme ensiasunnon ostajia, ja välittäjä huomioi tarpeemme hyvin ja selitti kaiken auki :) Suosittelen!
Kaikki sujui hyvin, miellyttävä asiansa osaava Välittäjä Antti Larmala
Kaikki sujui erittäin hyvin
SP-Kodin Antti Larmala on lempeä ja empaattinen välittäjä, joka kuunteli meitä ja reagoi nopeasti toiveisiimme. Antti on luottamuksen arvoinen, kokenut ja rauhallinen välittäjä, joka tarjosi jatkuvaa tukea meille. Olemme äärimmäisen kiitollisia Antin sydämellisyydelle ja ammattitaidolle, sillä hänen ansiosta meidän perheellämme on koti, mihin tulla.
Miellyttävä palvelu ja asiat käytiin lävitse asiantuntevasti
Ihana ja maanläheinen välittäjä. Välittäjä kävi läpi asiat/paperit/kauppakirjat (myös käyttäen esimerkkejä) niin että ensiasunnon ostajakin ymmärtää. Välittäjä osasi asiansa ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiin selkeästi. Välittäjä oli hyvin joustava ja helposti tavoiteltavissa. Erityis kiitokset välittäjä Antti Larmalle.
Palvelua, yhteydenpito yms.
Kaikki asiat käytiin huolellisesti läpi ja kauppojentekoajassa oli elämäntilanteen huomioon ottavaa joustavuutta.
Asunnon myyntiin laittaminen nopeasti ja sujuvasti. Joustavasti ostajaehdokkaiden toiveiden mukaan ennakkonäytön sopiminen sekä ilmeisen hyvä vuorovaikutus heidän kanssaan. Ostotarjouksen jälkeen sujuvasti ja nopeasti pankki- yms. asioiden hoitaminen.
Aktiivinen palvelu
Suora ja avoin tiedonjako. Ilmapiiri oli luottamusta herättävä ja myönteinen.
Kaikki toimi kuten sovittiin.
Vastaukset kysymyksiin, tavoitettavuus.
Sain minkä halusin
Hinnanasetanta