Monica Teraste

Monica Teraste

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, osakas

Ammattitaidolla tehokkaasti!

Olen neljännen polven helsinkiläinen aikuinen nainen. Pääkaupunkiseudun alueet ovat minulle tuttuja, joten missä ikinä asutkin, olen valmis sinua auttamaan.  Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon, kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon sekä markkinointipohjaisen kaupallisen koulutuksen. Ammattitaidollani takaan asiakkailleni turvallisen ja miellyttävän asunnon vaihdon. Kuvailisin itseäni energiseksi, empaattiseksi, ahkeraksi ja peräänantamattomaksi. Ammattitaitoa ja vuosien kokemusta unohtamatta. On onnellisuutta, että saa tehdä työtä joka tuottaa iloa niin myyjille kuin ostajillekin.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Tietenkin nopeat kaupat. Erittäin mukava välittäjä. Sanoi suoraan mikä hinta taso on minun asuntoalueella. Eli ei antanut turhia toiveita, oli ajantasalla myynti hinnan kanssa. Hyvät kuvat asunnosta. Joka on mielestäni todella tärkeää. Huomaan sen itse, kun katson myynissä olevia asuntoja. Kaunis kiitos Monica Terastelle. Hoidit asiat todella hienosti.
Esittely, lainanevottelut, kaupat
Minut pidettiin todella hyvin tilanteentasalla kauppatilanteeseen asti.Kanssakäyminen myyjän kanssa oli helppoa ja ystävällistä. Ei ollenkaan liukuhihna meininkiä! Aivan kun tutun kanssa olisi kauppoja tehnyt.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;