Palautteet

Tietenkin nopeat kaupat. Erittäin mukava välittäjä. Sanoi suoraan mikä hinta taso on minun asuntoalueella. Eli ei antanut turhia toiveita, oli ajantasalla myynti hinnan kanssa. Hyvät kuvat asunnosta. Joka on mielestäni todella tärkeää. Huomaan sen itse, kun katson myynissä olevia asuntoja. Kaunis kiitos Monica Terastelle. Hoidit asiat todella hienosti.
Esittely, lainanevottelut, kaupat
Minut pidettiin todella hyvin tilanteentasalla kauppatilanteeseen asti.Kanssakäyminen myyjän kanssa oli helppoa ja ystävällistä. Ei ollenkaan liukuhihna meininkiä! Aivan kun tutun kanssa olisi kauppoja tehnyt.
Kaikki sujui erinomaisesti. Erittäin miellyttävä kokemus ensiasuntoa ostaessani.
Miellyttävä välittäjä ja sain aina tietoa mitä tapahtuu nopeasti.
yhteistyö, asiakirjat, alku tapaaminen, välitiedot
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Perehtyminen kohteeseen ja sen myyntivaltteihin. Hinta-arvio osui hyvin kohdalleen. Aktiivinen tiedottaminen myynnin etenemisestä. Asiakkaan huomiointi.
Monica on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä: hän osaa arvioida asunnon hinnan, tuntee alueen, ehdottaa hyviä stailausvinkkejä, piti meidät hyvin ajantasalla asunnon myynnissä tilanteesta ja asuntoa katsoneilta tulleista kommenteista ja palautteista. Ja mikä tärkeintä, hän sai myytyä asuntomme, koronasta huolimatta, suhteellisen nopeasti. Monica on aiemminkin myynyt asuntomme ja olimme myös silloin tyytyväisiä häneen.
Näin ensikertalaisena asunnon myyjänä sain Monicalta (Teraste-Whittaker) kaikki neuvot ja ohjeet melkein kysymättä. Ja kysymyksien tullessa mieleen ei tarvinnut epäröidä teenkö ”tyhmiä kysymyksiä” 😉 Näin ensikertalaisena jäi asuntokaupoista hyvä fiilis. Kiitos 😊
Koko prosessi sujui hienosti ja vaivattomasti. Kaikki oli valmisteltu hienosti. Yhteydenotot heti näyttöjen jälkeen oli plussaa.
Kiinteistönvälittäjä Monica Teraste oli erittäin ammattitaitoinen ja ahkera. Hän piti minua erittäin hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan ja suosittelen häntä varmasti ystävilleni.
Koko prosessi oli alusta loppuun kymppi + arvoista toimintaa! Kiitos kaikille! RNo
Toiminta oli mukavaa, asiantuntevaa ja sujuvaa.
Effektivt, bemötande, kunnande, anträffbar hela tiden. Fick information kontinuerligt. Väldigt nöjd med mäklaren.
Alusta alkaen asiointi oli varsin ystävällistä ja sujuvaa. Saatiin uusi koti ja hyvä mieli.
Erittäin nopea, ripeä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu! Monica piti minut ajan tasalla koko ajan missä mennään ja hoiti kaikki käytännön asiat todella nopeasti. Hän antoi infoa kaikista vaiheista ja piti huolen, että tiedän mitä tapahtuu. Asiat hoituivat vaivattomasti sähköisesti. Todella tyytyväinen, kiitokset!
Nopeus, selkeä tiedottaminen prosessin aikana, hyvä yhteydenpito ja informointi. Ystävällinen palvelu!
Yhteistyö. Olin koko ajan ajantasalla tapahtumista. Hyvin kuvattu, julkaistu ja esitelty. Sujuvat kaupat. Ammattitaitoista toimintaa! Kiitos!
Ystävällinen, tehokas palvelu
Kaikki toimi loistavasti . Ei mitään huomautettavaa. Hyvin ihmisiä lukeva ja aito välittäjä. Täyden 10 palvelu.
Näyttö oli järjestetty miellyttävästi, saimme riittävästi aikaa tutustua asuntoon eikä meitä hoputettu. Pidimme myös siitä, että kyseessä ei ollut yleinen näyttö. Välittäjään sai helposti yhteyttä ja meitä pidettin hyvin ajantasalla koko prosessin ajan. Välittäjämme Monica oli muutenkin erittäin ystävällinen ja asiallinen. Kaikki hoitui oikein mukavasti ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun!
Kanssakäyminen välittäjän kanssa sujui erittäin hyvin ja miellyttävästi. Sympaattinen ja kiva välittäjä! Koko prosessi tapahtui paljon nopeammin ja helpommin kuin olin kuvitellutkaan.
Kaikki sujui yli odotusten, erittäin nopeasti ja ammattitaitoiseti hoidettuna, ja yhteistyö välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Tunne että hänellä oli keinot löytää ostajia ja saada näkyvyyttä asunnolle.
Monica on energinen ja aktiivinen; hänen kanssaan on luontevaa toimia.
Monica palveli alusta loppuun asiantuntevasti ja tehokkaasti. Kiitokset hyvin sujuneista kaupoista.
Kaikki sujuivat hienosti.
KAIKKI oli hienosti hoidettu
Välittäjä oli ystävällinen, reilu ja asiantunteva, tunsi myymänsä kohteen tarkasti. Kohteen valokuvat olivat hyviä.
Sujuvat nopeat kaupat ja saimme kaiken tarvitsemamme tiedon ostettavasta kohteesta.
Kommunikointi, asiaamme paneutuminen, innostuminen, aito välittäminen.
Yhteydenpito, aikataulutukset, palvelu.
Pidettiin hyvin ajantasalla tarjousten ja kauppojen teon eri vaiheissa, koko ajan tiesi hyvin, missä tilanteessa mennään.
Yhteydenpito asiakkaiden vällillä, tehokkuus, tavattoman lyhyet toiminta-ajat.
Prosessi alusta loppuun
Koko prosessi
Servicen var saklig, kunnig, trevlig och sympatisk.
Monica Teraste on erittäin osaava ja mukava välittäjä. Hän hoiti hienosti asian ja auttoi minua hankkimaan tarvittavia dokumenttejä.
Välittäjä oli vakuuttava, asiantunteva ja realistinen. Muutenkin meillä synkkasi. Hän onnistui samaan asunnostani huomattavasti paremman hinnan kuin tavoitteemme oli. Tieto liikkui hyvin.
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli helppoa. Kaikki sovitut asiat tapahtuivat ajallaan. En osaisi toivoa parempaa.
Asunnon arviointi vaihe sekä myyntiin saattaminen. Välittäjä oli erittäin aktiivinen siinä vaiheessa kun tarjouksia vielä odotettiin tai hierottiin potentiaalisen ostajan kanssa.
Monicalla oli hyvä ja energinen ote työhön. Hän piti myyjäosapuolen hyvin ajan tasalla prosessin aikana.
Kaikki sujui hyvin
Ammattitaidolla hoiti homman
Valokuvat asunnosta olivat erinomaiset sekä saamamme kauppahinta oli myös hyvä.
Käytännön järjestelyt, esittelyt.
Mutkaton palvelu
Luotettavuus. Ei painostusta hätiköivästi pyyntihinnan alentamiseen. Hyvä informaatio liittyen näyttöihin.
Kohteen esittely.Välittäjä oli vastassa jo ulko-ovella. Käytti kasvomaskia ja esittely hyvin kohteen hyvät puolet ja koska vasta remontoitu kertoi myös siitä.
Kaikki meni suhteellisen putkeen ja ammattitaitoisesti loppuun asti, eikä tullut suurempia päsmäröintejä. Kaikki haluttu materiaali myös saapui viimein perille. Kokonaisuuten ei siis mitään valittamista muuten kuin näissä kahdessa lopulta melko pienessä asiassa (lueteltu alla).
Kiinteistönvälitys on hyvin henkilökeskeistä; yrityksellä ei tunnu olevan niin väliä, vaan välittäjällä joka asiaa hoitaa. Monica Teraste hoiti työnsä esimerkillisesti ollen proaktiivinen ja selkeä kommunikoinnissaan sekä ratkaisukeskeinen asenteessaan. Näyttö onnistui sovitusti ja tarvittavat lisätiedot löytyivät nopeasti. Hän loi tunnelman, joka hälvensi asuntokauppaan ja suuriin rahamääriin liittyvää epävarmuuden tunnetta.
Kohteen esittelymateriaalin perusteella saa hyvän kuvan. RS-kohteesta kerrottiin taustatietoa. Esim yksi taho voi ostaa vain kolme asuntoa, joka ainakin teoriassa pienentää rahoitusongelmien riskejä. Ostaminen prosessina helppo, koska nettiesitteistä saa hyvän kuvan. Pahin pullokaula oli lähinnä pankin reagointinopeus, joten sujuvuuden kannalta välittäjä ei lisännyt kompleksisuutta.
Asunto saatiin myytyä. Asunnon myyntikuvat olivat ihan hyviä
;