Anna-Maija Kuosmanen

Anna-Maija Kuosmanen

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, Kotipankkiiri

Kasvua, kehitystä ja kauaskantoisia päätöksiä

Sp-Koti Urbaanien tarinan alusta asti on ollut selvää, että teemme tätä yhdessä. Kasvamme yhdessä, opimme yhdessä sekä rakennamme Urbaaneista kodeista yhdessä tuumin pääkaupunkiseudun ketterintä asuntojen välityspalvelua. Teemme päätöksiä, jotka kantavat yli ajan. Haluamme kohdata jokaisen yksilölliset tarpeet – emme pelkästään asumisen ratkaisuissa vaan aina asiakkaamme asumistalouden kokonaisuus huomioiden.
 
Koti ja elämämme rakentuvat seinien lisäksi taloudenhallinnasta, elämän suurista muutoksista ja syntyvistä tarpeista kodin tunteen luomiseksi.
 
Minulle koti on paikka, jossa perheen kanssa eletään yhdessä arki ja juhla. Kolmen, jo aikuisuuden kynnyksellä olevan pojan äitinä koti on myös kasa hikisiä treenivaatteita, mieletön määrä ruoanlaittoa ja elämän ilojen sekä surujen jakamista yhdessä.
 
Me Sp-Koti Urbaaneissa olemme tahdon asialla. Myös minä niin toimitusjohtajana, osakkaidemme luotsaajana kuin yhtä lailla asumistalouden asiantuntijana ja kotipankkiirina olen matkallasi mukana elämän suurissa päätöksissä. Tehdään asunnonvaihdostasi ketterää rohkeasti ja rehdisti!

Asumistalouden asiantuntijana, Kotipankkiirina, olen tukenasi elämän suurissa päätöksissä. Lue lisää Sp-Kodin Kotipankkiiri

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;