Antti Hyvärinen

Antti Hyvärinen

Kiinteisönvälittäjä LKV, Kotipankkiiri, osakas

Anna suuri päätöksesi luotettaviin käsiin

Olen työskennellyt jo 18 vuotta välittäjänä pääkaupunkiseudulla, ja tunnen alueen kuin omat taskuni! Olen LKV kiinteistönvälittäjä, Kotipankkiiri sekä osakas Sp-Koti Urbaaneissa. Kuluneiden vuosien aikana olen myynyt ja arvioinut vuosien varrella satoja asuntoja pääkaupunkiseudulla. Minulla on vahva osaaminen huoneistojen, omakotitalojen sekä tonttien myymisestä.

Työssäni olen aina asiakkaan puolella ja pidän huolta, että asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta. Kun asioit kanssani, teen asunnon myynnistä sinulle mahdollisimman vaivatonta ja voit luottaa siihen, että kaupat tehdään nopeasti.

Ymmärrän, että jokainen koti on ainutlaatuinen. Kodin myynti alkaa huolellisin alkuvalmisteluin, ja tutustun asuntosi myyntiin vaikuttaviin tekijöihin, kuten remontteihin ja ympäristön suunnitelmiin tarkkuudella. Tärkeintä työssäni on tyytyväiset asiakkaat kauppapöydän molemmilla puolilla, ja hyvä ammattitaito takaa luottamuksen niin myyjiin kuin ostajiinkin.

Kun suunnittelet kotisi vai sijoitusasuntosi myyntiä, kutsu minut kylään – arviokäynnille!

Arviota varten sinun ei tarvitset siivota eikä tehdä korjauksia. Riittää, että olet paikalla ja esittelet kotosi. Arviokäynti on ilmainen.

Asumistalouden asiantuntijana, Kotipankkiirina, olen tukenasi elämän suurissa päätöksissä. Lue lisää Sp-Kodin Kotipankkiiri

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Asiani tarkka ja ahkera seuraaminen.
Antin kanssa oli helppo ja mukava asioida ja hän hoiti asuntomme myynnin todella hienosti ja nopeasti. Lämpimät kiitokset hyvästä palvelusta Antille.
Yhteydenpito ja asioista sopiminen sujui hyvin

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.