Eero Vuorilehto

Eero Vuorilehto

Kiinteistönvälittäjä LKV, RAKI, yhteistyöyrittäjä

Asuntounelmia toteuttava luottovälittäjä

Kalasatamalainen kiinteistönvälittäjä, jolle kaupungin syke on tuttua! Kotikulmieni lisäksi tunnen erityisen hyvin itäisen kantakaupungin asuntomarkkinat, toki koteja on myyty erinomaisin lopputuloksin laajasti koko pk-seudun alueelta. 

Ammattitaitoinen, motivoitunut, täsmällinen ja rento persoona. Yli 200 myytyä kotia aina hyvää välitystapaa noudattaen. Toimialueena pääkaupunkiseutu ja vahvuusalueina: asunnot, kiinteistöt, uudiskohteet, RS-siirtosopimuskaupat, ostokonsultaatio sekä kuolinpesien kaupat.

Nykyajan muuttuva ympäristö edellyttää ajan hermoilla pysymistä. Tähtään työssäni AINA parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen sekä kehitän itseäni mahdollistaakseni tämän. Asuntomarkkinoiden tuntemus, nykyaikaiset tekniikat, luotettavuus sekä asiakaslähtöisyys ovat kulmakiviäni. 

Jottei elämä olisi pelkkää työtä, tasapainotetaan arkea perheen parissa sekä urheillessa. Aamut aloitan kuntosalilta, josta saan erinomaisen energiaboostin päivään ja frisbee-golfia pyrin käymään pelailemassa varsin aktiivisesti.

Eero Vuorilehto LKV Oy
Y-tunnus: 3232302-3

Saimme ensikontaktista lähtien hyvää palvelua. Asunnon esittely järjestyi hyvin, saimme hyvät ohjeet sähköisen tarjouksen tekemistä varten ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen kaikki kaupantekoon liittyvä sujui mutkattomasti. Eero tiedotti meitä nopeasti ja asiallisesti myös myyjästä ja välittäjästä riippumattomasta osakekirjan sijainnista johtuneesta välihässäkästä ja sai asiat hoitumaan niin, että kaupat saatiin tehtyä sovittuna päivänä.
Asiat hoituivat todella hyvin ja nopeasti - asunto oli myynnissä pari viikkoa! Eero on rautainen ammattilainen, jonka kanssa on helppo asioida. Todella vahva suositus!
Ihan OK. Arvosta sitä että välittäjä oli helposti tavoitettavissa eli vastasi puheluihin ja sähköposteihin.